Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 135
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Greene, благодаря ти.   bouquet
Но аз не съм платила, в картата сега няма пари. И понеже вече в ордера ми пише само в паунди, няма ли да ми изтеглят по съответния курс за деня или ще важи първоначалната сума в лева от вчера?
Аз изключих Амазон конвертора.  Peace
И нали ще ми се пази 5 дни?

# 601
Амазон дава крайна сума в лева при поръчка, ако си му дала, че картата ти е в лева. И после, ако на крайната стъпка си потвърдила плащане в лева, а не в паунди, то амазон конвертора ти е бил включен.
Пуснала си поръчката и след като си захраниш картата, ще ти блокират сумата, която ти е в ордера.

Относно "пазенето", периодично ще те уведомяват с имейли, че има проблем с плащането и колко дни ще те чакат за да го актуализираш. Обикновено 5-7 дни.

# 602
  • ВАРНА
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DUVNYI6/ref=ox_sc_imb_mini … id=A3P5ROKL5A1OLE
http://www.amazon.co.uk/Vax-Steam-Mop-Upright-Master/dp/B004J358 … p;keywords=vax+s2

Парочистачкi  Peace  Аз предколедно си взех тази на 30лири  http://www.amazon.co.uk/Vax-Steam-Mop-S7-Handheld/dp/B00DUVNYIQ/ … p;keywords=vax+s2 - много съм доволна.Силата на парата не се регулира - има бутон на дръжката - като натискаш пуска пара,като отпуснеш спира.За паркет идвва малко влажничка,много набързо го минавам като слагам разреден прекарат за паркет върху подложката за чистене,резервоара е само с вода.За теракот/мрамор е страхотна,размеква всякакви замазани от децата банани,боички,кал покрай вратата - пак слагам препарат върху подложката.Пробвах ръчния вариант за да изчистя стъклото на фурната - идваше ми да се разплача от щастие  Heart Eyes Само с парата не стана,затова леко намазах с обезмаслител,изчаках 10мин,после търках с парочистачката с накрайник четка и където имаше останали единични петънца - леко с телената гъбка.За 10мин беше като нова  Blush С такъв кеф се подвизавамс  нея вкъщи,че мъжо реши,че и той искал да пробва  Joy

# 603
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DUVNYI6/=ox_sc_imb_mini_de … id=A3P5ROKL5A1OLE
http://www.amazon.co.uk/Vax-Steam-Mop-Upright-Master/dp/B004J358 … p;keywords=vax+s2

Парочистачкi  Peace  Аз предколедно си взех тази на 30лири  http://www.amazon.co.uk/Vax-Steam-Mop-S7-Handheld/dp/B00DUVNYIQ/ … p;keywords=vax+s2 - много съм доволна.Силата на парата не се регулира - има бутон на дръжката - като натискаш пуска пара,като отпуснеш спира.За паркет идвва малко влажничка,много набързо го минавам като слагам разреден прекарат за паркет върху подложката за чистене,резервоара е само с вода.За теракот/мрамор е страхотна,размеква всякакви замазани от децата банани,боички,кал покрай вратата - пак слагам препарат върху подложката.Пробвах ръчния вариант за да изчистя стъклото на фурната - идваше ми да се разплача от щастие  Heart Eyes Само с парата не стана,затова леко намазах с обезмаслител,изчаках 10мин,после търках с парочистачката с накрайник четка и където имаше останали единични петънца - леко с телената гъбка.За 10мин беше като нова  Blush С такъв кеф се подвизавамс  нея вкъщи,че мъжо реши,че и той искал да пробва  Joy

Със здраве да я ползваш, мила! Значи за въпроси ще се обръщам към теб! Гледам има я в склада за 30 лири.

# 604
  • Sofia
От кой сайт поръчвахте часовници (освен амазон)?

# 605
От кой сайт поръчвахте часовници (освен амазон)?
http://www.aliexpress.com/

# 606
Но аз не съм платила, в картата сега няма пари. И понеже вече в ордера ми пише само в паунди, няма ли да ми изтеглят по съответния курс за деня или ще важи първоначалната сума в лева от вчера?
Добре де, някой ще ми обясни ли каква е цялата далавера с плащането с празна карта ?

# 607
  • Sofia

Аааа, не , хубави часовници имам предвид Simple Smile

# 608
  • Варна
kikamora , далаверата е:
1. Че ако в картата нямаш необходимата сума имаш 5 дни да направиш превод по банковата сметка и през това време "нещото" ти се пази.
2. Имаш време да помислиш необходимо ли ти е "нещото" което си поръчала или поръчката е била направена импулсивно.
3. Да потърсиш мнения за дадения продукт преди да си платила или да го потърсиш на по добра цена и др.  

# 609
kikamora , далаверата е:
1. Че ако в картата нямаш необходимата сума имаш 5 дни да направиш превод и през това време "нещото" ти се пази.
2. Имаш време да помислиш необходимо ли ти е "нещото" което си поръчала или поръчката е била направена импулсивно.
3. Да потърсиш мнения за дадения продукт преди да си платила или да го потърсиш на по добра цена и др. 
1. Обикновено ако нямам пари не купувам, или за тази цел си има овърдрафт Wink
2. Ако размисля и реша, че повече не го искам този продукт, просто отказвам поръчката- става само с едно кликане Wink
3. Виж точка 2  Peace

# 610
Greene, благодаря ти.   bouquet
Аз изключих Амазон конвертора.  Peace
Добре де, някой ще ми обясни ли каква е цялата далавера с плащането с празна карта ?

Далаверата е в това, че ако си харесал нещо, което е много изгодно и го искаш, а нямаш пари в картата, то си го поръчваш. Финализираш плащането и до няколко дни трябва да захраниш картата, за да мине плащането и да ти го изпратят. Другият вариант е ако си харесал примерно две сходни неща (от дневни сделки примерно) и се чудиш кое от двете е по добрият вариант, купуваш и двете на празна карта докато тече сделката с по ниската цена и накрая решаваш кое от двете да вземеш като платиш него след като захраниш картата.
На мен ми се е случвало да не ми стигнат парите в картата, а да поръчам памперси примерно понеже цената беше невероятно ниска и не исках да изпускам офертата. Кофтито беше, че бяха празници и трябваше да изчакам първият работен ден, за да захраня картата, та реално и аз поръчах продукта на полупразна карта.

# 611
Това  в сделките не е ели само монитора, без маншона?
 Поправям се, прочетох Simple Smile
С маншона ли се продава, аз не разбрах  newsm78

# 612
  • София
далаверата е ако не си наистина сигурен и се чудиш, или няма достатъчно инфо а продукта е последна бройка и на добра цена- няма кой да те чака да си търсиш информацията.

# 613
Най-вече е удобно затова, защото не е необходимо да държиш налични пари в карта (предвид случващите се криминални инциденти с източвания на сметки) и въпреки това можеш да си купиш артикул  на висока стойност. Освен това имаш време да потърсиш отзиви, коментари и да размислиш дали нещото всъщност ще ти е от полза. От чернопетъчните сделки примерно  напоръчвах на празна карта няколко изгодни парфюма, с ароматите на които не бях запозната. Имах време през следващите няколко дни да отида в реален парфюмериен магазин и да ги пробвам. Определено не всички ми допаднаха. И съответно си анулирах поръчките с тях.

# 614
Greene, благодаря ти.   bouquet
Аз изключих Амазон конвертора.  Peace

Далаверата е в това, че ако си харесал нещо, което е много изгодно и го искаш, а нямаш пари в картата, то си го поръчваш. Финализираш плащането и до няколко дни трябва да захраниш картата, за да мине плащането и да ти го изпратят. Другият вариант е ако си харесал примерно две сходни неща (от дневни сделки примерно) и се чудиш кое от двете е по добрият вариант, купуваш и двете на празна карта докато тече сделката с по ниската цена и накрая решаваш кое от двете да вземеш като платиш него след като захраниш картата.
На мен ми се е случвало да не ми стигнат парите в картата, а да поръчам памперси примерно понеже цената беше невероятно ниска и не исках да изпускам офертата. Кофтито беше, че бяха празници и трябваше да изчакам първият работен ден, за да захраня картата, та реално и аз поръчах продукта на полупразна карта.
Малко са ми странни такива въртележки. Не е ли по-лесно да си уредиш овърдрафт на сметката и да знаеш, че винаги имаш някакви пари в картата?
По принцип рядко правя импулсивни поръчки и винаги преди това чета ревюта и до сега разочарования съм нямала. Също така мога да ви препоръчам едно приложение за Амазон, което ви показва как се движи цената на дадена стока ( за съжаление не на всички стоки) и може да ви извести, когато стоката достигне определена цена  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт