...
и ще покаже нелицеприятни истини за Сеит Еминов... така ми се иска да стигне и до наследниците на Шура, ама да видим... 
!!! Как мина празника вчера? 
, хубаво нещо е празника, та и този така- хубаво беше, ама си замина... 
!!! Как мина празника вчера? 
И жената на Халит Ергенч се целува с друг партньор, но никой не я подозира...даже се писа, че Халит Е. я е насърчавал да играе свободно...този Кенан също не ми изглежда консерва.....
...
и ще покаже нелицеприятни истини за Сеит Еминов... така ми се иска да стигне и до наследниците на Шура, ама да видим... 
са видели блясък в очите на К и Б, със сигурност се е прокраднала и надеждата за нов техен шедьовър! А дано... 
Само се опитай да си представиш картинката с изрязаното от снимките и изхвърлено... златни кадри!
И смятам, че състоянието на К е нормално и гордост за всеки мъж.... няма да пие по 1 литър бром преди такива снимки я... 

са видели блясък в очите на К и Б, със сигурност се е прокраднала и надеждата за нов техен шедьовър! А дано... 
И не само за това им се доверявам...почвам да си мисля, че са прави в предположенията си, че Башака е еврейка...Тая страст към пътуванията, към фотографията, разкрепостеното поведение не е типично дори и за най-еманципираните туркини...
.опасни жени са еврейките...съчетават послушанието на източните жени и някои черти на западните, поемат върху себе си част от мъжките задължения...
...
Признавам, признавам...лупата досега не ни е подвела...
...
Признавам, признавам...лупата досега не ни е подвела... 

Препоръчани теми