"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Браво на Марина Богдашко  bouquet  bouquet  bouquet
+ 1...Марина е свършила работата на Нермин...И от написаното излиза, че нашият Курт е най-големия пройдоха и срам за рода на Еминови...

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 21:16 от dafnе_1

# 571

Браво на Марина Богдашко  bouquet  bouquet  bouquet
+ 1...Марина е свършила работата на Нермин...И от написаното излиза, че нашият Курт ще излезе най-големия пройдоха и срам за рода на Еминови...

Мда, а какъв велик мъж го направи Еджето ooooh!...
Рускинята ще продължи с разследването си, няма да се спре до тук и направо ще разбие фантасмагориите на НБ Peace и ще покаже нелицеприятни истини за Сеит Еминов... така ми се иска да стигне и до наследниците на Шура, ама да видим...  bouquet

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 22:26 от shaane

# 572
  • България
Здравейте момичета  Kissing Heart !!! Как мина празника вчера? 
dafne_1 клипът е номер  едно в мойте класации ,а за филма и актьоритее нямам думи.НЕВЕРОЯТНИ СА .Искаше ми се да ни завладеят с още едно тяхно проектче ама ...   Praynig

# 573
Здравейте момичета  Kissing Heart !!! Как мина празника вчера? 
dafne_1 клипът е номер  едно в мойте класации ,а за филма и актьоритее нямам думи.НЕВЕРОЯТНИ СА .Искаше ми се да ни завладеят с още едно тяхно проектче ама ...   Praynig

Лебедче Hug, хубаво нещо е празника, та и този така- хубаво беше, ама си замина... Laughing
Идея си нямаш колко много харесвам клипове с ББ, К+Б и всичко от ЗП! За мен си остана недостигнат връх и шедьовър на турските дизита... И все пак се надявам и двамата актьори да ме разубедят...дано е скоро...
Peace

# 574
Здравейте момичета  Kissing Heart !!! Как мина празника вчера?  
dafne_1 клипът е номер  едно в мойте класации ,а за филма и актьоритее нямам думи.НЕВЕРОЯТНИ СА .Искаше ми се да ни завладеят с още едно тяхно проектче ама ...   Praynig
Криво-ляво, добре, че беше събота/неделя...та усетихме нещо от празника...
Знаеш ли,  чета руския форум, много информирани, много аналитични...та, там се възраждат, макар и плахи засега, надежди за общ проект на Берен и Къванч...Имало е среща на двамата/поотделно/ с Керем Чатай, в един същ ресторант в Етилер...След срещата, намират и Берен, и Къванч  за развълнувани, доволни, с блеснали очи...Последните проекти на Керем Чатай са неуспешни, едва връзва бюджетите, за КиШ се писа, че плащал от джоба си за да го завърши що-годе....Това удря по реномето на продуцентската къща...Чатай  е и международен играч, пада му цената...реабилитирането е възможно само със  касов проект...
Факт е, че Берен се връща в Айпъма...и няма кой друг да изправят срещу нея освен Къванч...Вече е омъжена, защитена от слухове и спекулации...Киво и той с гадже... Joy Joy Joy И жената на Халит Ергенч се целува с друг партньор, но никой не я подозира...даже се писа, че Халит Е. я е насърчавал да играе свободно...този Кенан също не ми изглежда консерва.....
Така, че има известен шанс да се пресекат интересите и на трите страни...За Чатай това си е бизнес решение...Човекът иска да прави пари, не е благотворителна организация...Къванч трябва да върне жеста на Чатай...2 сериала с гарантирани високи доходи, без да е обвързан с рейтинга, загубите инкасира чатай...Берен и Къванч отново на върха...кой актьор не иска да повтори триумфа и публиката да е в краката му....След неуспешните им проекти, това е голяма тръпка за всеки актьор...
Игрален филм е напълно реалистичен вариант, и според мен...да се надяваме, че двамата са професионалисти...и ако е имало нещо лично, ще го превъзмогнат за да доставят наслада на публиката...
И второ, иска се много интересна история...Иначе не е гарантиран успеха...това е по-трудната част на задачката...

Да, феноменална двойка са...за да ни вълнуват толкова дълго...

Виж, клипчето...Берен играе срещу възбудения Къванч...и после всичко било само професионализъм...

# 575

Мда, а какъв велик мъж го направи Еджето ooooh!...
Рускинята ще продължи с разследването си, няма да се спре до тук и направо ще разбие фантасмагориите на НБ Peace и ще покаже нелицеприятни истини за Сеит Еминов... така ми се иска да стигне и до наследниците на Шура, ама да видим...  bouquet

в групата им има живеещи в Кисловодск...и са ги помолили за съберат инфо за къщата на Верженски...
Тая Марина е уникална...Намери връзка между една потребителка и дядо й...по името..бил .герой на съветския съюз, летец изтребител, избягал със самолет от немския тил...живот като на филм...

# 576
Дафне
Обзалагам се, че за реализация на подобен касов проект, на Керем Чатай му е ясно какви лупинги ще трябва да направи за да угоди и на двамата актьори...Едва ли дава непремерени обещания, едва ли е готов да загуби финанси и имидж, ако отново се предовери на изчерпани сценаристки и вял сюжет. Със сигурност е подготвен за всеки въпрос и ход, но все пак...Като добавим, че и Къванч и Берен в момента не снимат, има резон да им е дал време да решат за нов съвместен проект! Ако наистина рускините, които дълбоко уважавам,  Hug са видели блясък в очите на К и Б, със сигурност се е прокраднала и надеждата за нов техен шедьовър! А дано... Praynig
А относно клипа- е кой нормален мъж не би бил в поне леко възбудено състояние, след Бог знае колко дубли, при това целува не студена стомана, а топла и желана партньорка... Peace Само се опитай да си представиш картинката с изрязаното от снимките и изхвърлено... златни кадри! Grinning И смятам, че състоянието на К е нормално и гордост за всеки мъж.... няма да пие по 1 литър бром преди такива снимки я... Laughing

# 577
Горе главите, дами...Къванч бил  в мениджърската агенция....вече може да се пече   новия проект.... Simple Smile

# 578
Горе главите, дами...Къванч бил  в мениджърската агенция....вече може да се пече   новия проект.... Simple Smile

"Момчето в розово" Laughing
На снимките зад гърба му, в зелена рокля не е ли Берен? newsm78

# 579

"Момчето в розово" Laughing
На снимките зад гърба му, в зелена рокля не е ли Берен? newsm78

тц...башака снима...

# 580
Берен е, видях я с лупата Laughing... Не знаех, че и тя ползва услугите на тази агенция Peace...

# 581
Ако наистина рускините, които дълбоко уважавам,  Hug са видели блясък в очите на К и Б, със сигурност се е прокраднала и надеждата за нов техен шедьовър! А дано... Praynig
Hug И не само за това им се доверявам...почвам да си мисля, че са прави в предположенията си, че Башака е еврейка...Тая страст към пътуванията, към фотографията, разкрепостеното поведение не е типично дори и за най-еманципираните туркини...
Във всеки случай, екс съпругът й има нещо еврейско...има снимки от Тел Авив и Йерусалим...едва ли някой турчин ще движи по тия места...най-много до Мека да стигне...това е свещения за мюсюлманите град...
Загазил го е Къванч.. Simple Smile.опасни жени са еврейките...съчетават послушанието на източните жени и някои черти на западните,  поемат върху себе си част от мъжките задължения...
Е, това вече ще е бомба...ако е вярно....

# 582
Берен е, видях я с лупата Laughing... Не знаех, че и тя ползва услугите на тази агенция Peace...

Hug Признавам, признавам...лупата досега не ни е подвела... Simple Smile

# 583

Hug Признавам, признавам...лупата досега не ни е подвела... Simple Smile

Поправка- Берен не фигурира сред 90- те актьори, ползващи услугите на Гайе Сьокмен, както и Азра Акън я е напуснала... Peace
Обаче в едно интервю на Башак ми направи впечатление, че продавала нещо за толкова пари, за колкото го е и купила! Типична черта и търговски нюх за евреите. Peace
Исках да я видя засмяна като Берен на някои снимки, но така и не намерих подобно изображение, уви... И там има какво да се идентифицира...

# 584
Лека нощ дами, с едни брилянтни гласове...

Общи условия

Активация на акаунт