"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Честит Рожден ден на Берен...Благодаря й за насладата, която изпитах с нейната Бихтер...

# 496
Прекрасна Берен  - чар, красота, талант, харизма ! Да е жива и здрава и още по-хубави роли да направи !

Ролята на Бихтер е емблематична, но аз всъщност най-много я харесвам в 'Крилете на нощта' - много силна роля !

дафне, между другото - в един паралелен свят се засягат, като прочетат, че не виждат по-далече от носа си, пък верно френетично втренчени в 'сапфира' са забравили май за рождения ден на Берен, на която уж също са почитатели ))))))))))))))))))))))))) Laughing

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 09:57 от lor

# 497

дафне, между другото - в един паралелен свят се засягат, като прочетат, че не виждат по-далече от носа си, пък верно френетично втренчени в 'сапфира' са забравили май за рождения ден на Берен, на която уж също са почитатели ))))))))))))))))))))))))) Laughing
Е, вече подостриха моливите и се започна...  Четем ги...  Simple Smile
двамата са равнопоставени в заглавието, но наистина дитирамбите са за синеочко...Та се налага и ние да даваме по едно рамо...Хубаво ще бъде ако Къванч  драсне поздравление за Берен...ама едва ли, нали крият приятелството си....
Поздравление от Белчин....Любима, прекрасна, красива, добра приятелко....само хубави моменти, смях и радост...Страхотна Берен...

# 498
Добър вечер, дами.... Peace
Не бих пропуснала за нищо на света да честитя и аз рождения ден на Берен Саат Heart Eyes и да й пожелая винаги да бъде там където е- на върха! От сърце й желая да бъде толкова прекрасна и като майка...
  bouquet

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 23:19 от shaane

# 499
Любимата ми снимка на Берен...неповторим смях...опитах се да намеря тоя момент от ЗП,да видя какво е толкова смешно та така се е разсмяла, не успях...

# 500
 Берен съм я гледала само в ЗП, но съм чела, че любовните сцени й се получават и в другите филми...добре си се целува на екрана.с партньорите..
....даже с това се обяснява нахалството  на някои нейни колеги...Въобразили си, че целувките не са наужким....и няма проблем да си поискат и нещо повече...добре ги подреди, обаче...

# 501
Любимата ми снимка на Берен...неповторим смях...опитах се да намеря тоя момент от ЗП,да видя какво е толкова смешно та така се е разсмяла, не успях...

Честно казано, с тази рокля изобщо нямам спомен да са я показвали в ЗП... newsm78  newsm78
Аз обаче така и не харесах Интикама с Берен. Гледах 7- 8 серии и го оставих. Но пък си изгледах мъченически "Щастливи заедно" и тук- там Фатмагюл, ама на "Моят свят" оревах маалата...уникална беше там   bouquet

# 502

Честно казано, с тази рокля изобщо нямам спомен да са я показвали в ЗП... newsm78  newsm78
Аз обаче така и не харесах Интикама с Берен. Гледах 7- 8 серии и го оставих. Но пък си изгледах мъченически "Щастливи заедно" и тук- там Фатмагюл, ама на "Моят свят" оревах маалата...уникална беше там   bouquet

HugГледала съм я в клипчета от ЗП с тая рокля, на открито, обръща се и си оправя къдрица от косата,  но смехът никога....Гледала съм и нещо от Фатмагюл...добра игра...но съм чела, че любимият образ й е на Бихтер...харесвала променливия характер на героинята си, 2 години живяла с нейните емоции, от Бихтер се научила да бъде жена...
Не ми се гледа нищо тежко...Финалът на ЗП, дето знам всяка сцена и реплика, ме държа една седмица...Все си мислех за него...

Добро утро и хубав ден, дами...

# 503
Патронът ни изчезна...Или бяга от журналистите да не го атакуват с въпроси за писмото на Берен, или
е сменил ПР-а си....Ако наистина е вярно, че ще играе евреин...според мен трябва напълно да изчезне, да го забравим, даже да не го познаем на екрана...Не става да  вярваме на героя ти, ако преди това си ни облъчвал със снимки от молове, плажове и партита...Аз лично поздравявам промяната в тактиката, ако е така де...Ако иска да се скрие знае как да направи това...писа преди време Къванч...

# 504
Патронът ни изчезна...Или бяга от журналистите да не го атакуват с въпроси за писмото на Берен, или
е сменил ПР-а си....Ако наистина е вярно, че ще играе евреин...според мен трябва напълно да изчезне, да го забравим, даже да не го познаем на екрана...Не става да  вярваме на героя ти, ако преди това си ни облъчвал със снимки от молове, плажове и партита...Аз лично поздравявам промяната в тактиката, ако е така де...Ако иска да се скрие знае как да направи това...писа преди време Къванч...

Привет...  bouquet
Патронът работи здраво...снима реклами за банки! Crossing Arms Ще си почакаме за кино. ooooh! 
Я виж какво са постнали подругите:
  bouquet

http://sivridilli.com/haber/kivanc-tatlituga-teklif-geldi/32108/

Скрит текст:
Цитат
Кыванч Татлытуг принял предложение сниматься в фильме в Берлине. У него в планах в новом сезоне посвятить себя большому экрану. В марте должны были стартовать съемки нового ролика Акбанка, но они были отложены из-за предстоящей поездки в Берлин. По этой же причине поездка Кыванча в Америку также откладывается.

И коментар на едно от момичетата- Алламика:  bouquet

Итак, девочки, анализируем "планы Киванча" на этот год за последнее время:
- поехать на полгода в Америку для учебы и отдыха;
- совершить круиз по морям-океанам на собственной яхте;
- сняться в двух сериях сериала "Викинги";
- летом сыграть свадьбу с Башак;
- в декабре начать сниматься в голливудском фильме "Указ";
- в начале 2016 года приступить к съемкам в новом сериале Керема Чатая;
- сняться в фильме в Берлине....
Это все, или я что-то пропустила???
Даааа, планов громадьееее...)))
Интересно, какие из этих пунктов будут выполнены, а может, все сразу?))))
Какая насыщенная жизнь у нашего красавчика, оказывается, а мы все говорим, что он отдыхает)))
Ему тут совсем не до отдыха, вон какая у него обширная программа)))

Знаем си, че е потаен, дано е за добре този път и ни зарадва с резултат от работата си в Берлин...  bouquet

# 505
Кыванч Татлытуг принял предложение сниматься в фильме в Берлине. У него в планах в новом сезоне посвятить себя большому экрану. В марте должны были стартовать съемки нового ролика Акбанка, но они были отложены из-за предстоящей поездки в Берлин. По этой же причине поездка Кыванча в Америку также откладывается.

И коментар на едно от момичетата- Алламика:  bouquet

Итак, девочки, анализируем "планы Киванча" на этот год за последнее время:
- поехать на полгода в Америку для учебы и отдыха;
- совершить круиз по морям-океанам на собственной яхте;
- сняться в двух сериях сериала "Викинги";
- летом сыграть свадьбу с Башак;
- в декабре начать сниматься в голливудском фильме "Указ";
- в начале 2016 года приступить к съемкам в новом сериале Керема Чатая;
- сняться в фильме в Берлине....
Это все, или я что-то пропустила???
Даааа, планов громадьееее...)))
Интересно, какие из этих пунктов будут выполнены, а может, все сразу?))))
Какая насыщенная жизнь у нашего красавчика, оказывается, а мы все говорим, что он отдыхает)))
Ему тут совсем не до отдыха, вон какая у него обширная программа)))
[/spoiler]

[/quote]
 HugМдаа, публиката почва да се осъзнава и да се майтапи с Къванч....И това не са фантазии на журналистите...това e работа на хората около Къванч... измислят си слухове и си ги публикуват...неистини, полуистини, неточности, откровени лъжи...и целта е като тази на всяка дезинформация...да се  измами публиката, да се вкара  в заблуждение...за  реалното състояние на нещата...според мен, искат да кажат, че независимо от провала на КиШ, Къванч  няма време  за почивка,  засипан е с предложения за участие, та чак се чуди какво да избере...Холивуд, Берлин, Викинги, евреин, сериали и прочие.......С 1000 %  може да се твърди, че  пред Къванч няма никаква реална перспектива за участие във филм...Требе да си промит мозък  за да си мислиш, че  турските сапунки ще го отстрелят в Холивуд или в голямото кино ... единственото вярно нещо може да е само рекламата на банката...тя ще се реализира, малко прах в очите на балъците..ооо, това се случи, идва ред и на другите проекти...
Историята казва, че Чингиз хан е печелил битки само със слухове и манипулации и така завладял половин Азия...същата картинка е и при къванч... води се битка за да се спаси   имиджа му...с всички средства...
Само да не си мислим, че циркът е без негово участие...самото изобилие на слухове, за да се налага името му.. показва, че той е 50 % актьор, 50 % медиен продукт...и явно не е против...

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 21:39 от dafnе_1

# 506
този най в дясно Къванч ли е ? нещо много скрит във фотката на Башак  Mr. Green

а това какво е - снимка с куче - това кучето на Къванч ли е и защо не се снима с него, ами с кучето му? умира си май каката да се прави на интересна  Laughing

# 507
Лор Hug, не е Къванч на първата снимка Naughty...
Башак беше в Италия и от там я пусна, какво ли не прави за да ни къса нервата...  ooooh!
Втората снимка изобщо няма и  да в коментирам... Mr. Green
Дафне Hug, като почитател на Къванч и нормален киноман, той много би ми се издигнал  в очите, ако не се подиграва с фенската си маса. Знаем как действа бумеранга не достигне ли целта, а енергията на публиката може както да го изстреля на върха, така и да го свали на земята...Точно като оръжието на аборигените... Отдавна Къванч не е само филмова звезда... Интересът към човешкото в него не може да подсили  присъствието на Башак, напротив...Важното е, че той мълчи и се подсмива иронично ooooh! Това смятам за неуважително дори и в обикновен човек... Peace

# 508
По една от телевизиите тая вечер дадоха инфо за нов филм на Харисън Форд...Преговорите с Форд са приключили, съобщила продуцентската къща, не некакви дописки по вестниците..снимките започват 2016 година...е, това вече е сериозна работа...никой не се съмнява, че ще има такъв филм...
Как няма да се подсмихва Къванч, като е част от играта...Не беше много изненадан като го попитаха за Викингите...Щото си знае, че ще пуснат слух за Берлин... Joy

# 509
този най в дясно Къванч ли е ? нещо много скрит във фотката на Башак  Mr. Green

е това е номера...да се чудим...горкият турист, набедиха го за Къванч..само ако знае в центъра на какъв спор  се оказа...без да подозира...

Общи условия

Активация на акаунт