KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Че ще ми липсва филма, ще ми липсва. Sad Sad,
но не е истина колко много ще ми липсва вашата компания. newsm45
Да измислим нещо Praynig newsm78,
а може би да продължим с новини и нови проекти на хулиганите. newsm78

# 707

Лятото сигурно ще има по някоя новина и снимка от местата, където почиват. Но през новия сезон едва ли ще започнат нови проекти. Трябва да разчитаме на папараците.

# 708
Аз се надявам заедно да гледаме снимки от зейбека на сватбата на Кенан  Laughing...да видим и втората рожба на семейство Ергенч  Heart Eyes...и тогава вече ще мирясаме  Joy Joy Joy

А сега да се наслаждаваме на двете гълъбета  txtloves

# 709

Страхотна фотка от 91-ви епизод  Heart Eyes

# 710

Елмира пусна снимка от сета  Grinning...Кенан едва се вижда от надписи  hahaha Joy Joy Joy

# 711
Аз се надявам заедно да гледаме снимки от зейбека на сватбата на Кенан  Laughing...да видим и втората рожба на семейство Ергенч  Heart Eyes...и тогава вече ще мирясаме  Joy Joy Joy

А сега да се наслаждаваме на двете гълъбета  txtloves

каквото и да е определено живота и на двамата няма да е същият след сериала.. малко или  много ще усещат липсата на другия. 3 години съвместна работа не са малко многоо неща се променят  Wink (h)

# 712

Елмира пусна снимка от сета  Grinning...Кенан едва се вижда от надписи  hahaha Joy Joy Joy

Ужас! Ако си мръдне малко буквите у десно, на Кенан мустаките може да изчезнат.  Mr. Green Като нищо тогава може да докара удар на някой фенка флюбена у мустака му.  Joy Joy Joy

# 713
Забравих да благодаря на косето за онзи филм, много 'убав.  Peace  bouquet
Браво на майстора, дано взема да направи и 2 епизод.  smile3501

# 714
 Laughing Някъде във ФБ четох коментари, че е сигурно до края на КД Кенан ще си остане с мустаци...съдийката така го харесва  Joy Joy Joy

# 715
...съдийката така го харесва  Joy Joy Joy

И аз!!!

# 716

Ааааа! Значи без мустаци няма да ме харесваш, Галка!!!!
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 717

Разказът на Елмира към снимката с Кенан

Изведнъж видях Кенан. Гледам го пак с вратовръзка. Олеее, ела ме спри сега. Викам на хората на сета: „ Пак ли е станал Салих?“. Тя умряха от смях.
Попитах един дали мога да говоря с Кенан, той ми каза да отида при него.
Като видях Кенан и забравих турския. Отивам до него и му казвам на английски: „Здравей, Кенан!“. Той се обърна, погледна ме , усмихна се и ми отвърна „Здравей!“.
Елмира: Аз съм от Иран. Може ли да се снимам с Вас?
Кенан: С удоволствие, скъпа. Но не може с костюма, не трябва да се показва. Изчакай малко.
Аз нищо не казах, но той видя, че ми стана криво и насред снимачната площадка пред всички ме прегърна и ме целуна по двете бузи. Аз стоях като гръмната. Казах, че ще го изчакам. Ох, невероятно магнетичен е. И парфюмът му е страхотен. Хората на сета ми казаха да отида в ъгъла, защото почвали снимките. Аз пък викам на всички: „Видяхте ли, целуна ме!“. Сигурна са ме взели за луда. Хлопа й дъската, са си казали. Да се благодарят, че не припаднах.
Почнаха снимките. От време на време Кенан се приближаваше до мен и ми намига с око. Лелее майко. Някой да ме хване да не падна.
Три часа снимаха. Дадоха почивка. Аз малко се бях посъвзела. Проговорих на турски.
Елмира: Господин Кенан, може ли да се снимаме?
Кенан: Аааа я гледайте как добре говори турски? 100 снимки ми направи вече. /смее се/
Елмира: А, не, аз си говорих по телефона, не съм ви снимала. Но браво на Вас, уж снимате, а всичко забелязвате.
Кенан: Добре, изчакай, да приключим тази сцена и ще дойда.
После се сдърпахме с охраната. Той ми вика: „Момиче, стана четири часа си на сета. Стига толкова“
Елмира: Не стигат. Няма да си тръгна, докато не се снимам с господин Кенан. Дошла съм от друга държава. Ако сега не се снимам, никога няма да стане.

Майка ми се ядоса. Започна да ми вика. Ако не тръгнеш веднага, ще се разправяме сериозно. Ще кажа всичко на баща ти.
Съсипа ми живота! Кенан ми каза да почакам, тя не ми позволи.
Много е сладък. Магнетичен, магнетичен, магнетичен. И толкова човечен.
И още някакви неща приказвахме, но не ги помня. Той ми говори, аз го гледам и мигам на парцали. После се съвзех и почнах да говоря, но не помня какво съм му казала.

# 718

Ааааа! Значи без мустаци няма да ме харесваш, Галка!!!!
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Може ли да говориш пък сега така? Аз си го харесвам всякак, но ако може да не ги маха.   Laughing Laughing Laughing

# 719

At set today

шевролета днес е бил в калта

Общи условия

Активация на акаунт