Зимна феерия настана, АПРИЛЧЕ танцува в корема на мама - тема 9

• 31 121
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Аз най-накрая успях да впрегна мъжо и да ходим да гледаме колички! Grinning От Вис Ватлис не ме очароваха нещо. Ходихме и в Касида - от там останах доволна! Питах за Zippy, Marsel, S-line, Carrerа. Имаше само S line и Zippy. Първата си я бях харесала от улицата, така острани.. обаче като застанах пред дръжката  Shocked огромно нещо, което не ме устройва! След като си поговорихме с продавачката, установихме, че Marsel е най-компактна и удобна за сгъване и като цяло най-много ми отговаря на това, което съм си представяла.
За мазането - ту се сетя, ту се сетя и забравя след 3мин.. ту хич не се сещам  Grinning Иначе се мажа с Кокона и майка
За секса - в началото около половин месец нямаше, после всичко си беше постарому, а сега бях направила една пауза за 2 седмици някъде, ама пак си почна както преди Grinning

# 451
Шльоки сега като ти видях лентичката, че ти остават само 87 дни се стреснах, колко бързо минава времето има няма още 2-3 месеца и сме на ринга.

# 452
Намаляват си дните момичета, то 87 дни са си нищо - има няма 3 месеца.
Щом на мен 109 вече не ми се виждат много.. като се има предвид колко сме изминали, бързо ще се извъртят!

# 453
  • Пловдив
O аз има вероятност и още около 20ти март да си направя подарък бебе хихи. Това на лентичката е средна дата от цикъл-прегледи Rolling Eyes

# 454
Да се допитам до вече пазаруващите мами - виждали ли сте някъде от нощниците за бременни, само че да не е къса, а дълга Rolling Eyes? Аз имам две, които бях взела предния път за болницата, но са ми доста къси и като се наведа с тях ми се вижда д-то Mr. Green. Всъщност приемам всякакви идеи за памучни нощници за болницата(с малко по голямо деколте или копчета за да са удобни за кърмене), които да са една идея по дълги, просто тези за кърмене са ми много сладки и бих предпочела тях ако си намеря Heart Eyes. За жалост където и да търся не намирам каквото ми трябва.

# 455
  • Под кленовите дървета
Никол, понеже ние сме с подобно кошче, ще му купя само ново "матраче", то е една подложка де. Иначе вместо чаршафи ще ползвам няколко вида памучни пелени, а за отгоре памучни одеала. А тук обясняват, че стига да му е удобно, бебето може и до 8-9 месец да откара в такова кошче. Нашето е големичко де.
Навремето купих и олекотени завивики, но бяха неудобни за ползване до третата година. Дотогава малчо спеше в чувалчета или чаршафосвах по-дебели одеалца в детски плик.
Няма да купувам нищо олекотено този път, нито обиколници. Само възглавничка против задушаване, тя за мен си е от първа необходимост.

За килцата, аз съм +9 кг. и ми е неприятно. Но стрии нямам, мажа всяка вечер с кремове, които сама си правя, от чисто какаово масло+бадемово масло+масло от макадамия. В първия сложих и ший, вече не. Навремето мажех с Икаров и нямах и една стрия. В родилното се появиха няколко на гърдите отдолу, защото не мажех първите 10 дни. После като ги видях започнах пак да мажа с Икаров, лятото с чисто какаово (то заличава пресни стрии) и нямам и помен от тях Simple Smile

За секса, най-накрая навих мъжо и подновихме, иначе го беше страх Simple Smile

Вие продължавате ли витамините, че аз ги забравям най-редовно. Embarassed

Дааа, времето си отлетя, ето аз на 6.01 си влизам официално, по цикъл в 7 месец. От тук натам много бързо ще отлети времето. Днес купихме чисто нов стерелизатор на Нуби за 15 долара от една мама и съм супер хепи Simple Smile
И аз не мисля, че ще дочакам 06,04 и съм заложила и аз на 25,03 baby_neutral
Чакам си 30 седмица да започна чая от малинови листа Simple Smile Вие ще пиете ли?

# 456
  • София
Да се включа и аз за мазането - реших си проблема с един лосион за под душа, засега нямам никакви стрии, въпреки че се разширих доста.
За секса ми е малко трудно - не ми се прави напоследък. Не че нямам желание, напротив, но и аз усещам някакво странно парене... Не помня кой го беше споменал. Нямам гъбички, нито друга инфекция. Явно просто микрофлората много се е променила, знам ли. А и все повече го мисля бебето:) Та..."стандартния" секс е съвсем леко разреден.

И аз издирвам нощница от сега. Не само за болницата - за вкъщи:) сега спя с по-широките тениски на Мм. Гледах в mothercare и asda, но нещо не можах да се ориентирам в размерите и не посмях да поръчам.

# 457
Леле като ви чета започвам да изпадам в лека паника колко не съм подготвена за раждане. Още следващото ми излизане ще купя памперси и други превързочни материали поне  1 гащеризонче... Преди 1 седмица си купих 1 нощница за кърмачки, много яка с един син щъркел на нея, но трябва още една да си взема... като цяло явно трябва да се мобилизирам в пазаренето, че така както се успокоявам че има време, то не се знае точно колко
За мазането - ами не се мажа, не ми опъва, а и много мразя да се мажа с каквото и да е по тялото.
За секса - забранено ни беше, после почти позволено.... като цяло си правя когато много ми се прави, ама ММ много го е страх, чак ми е жал за него. Онзи ден попаднах на съвет не помня къде да не се прави секс 8 седмици преди и още толкова след раждането.... тия хора нас жените не ни имат за хора... (ако няма медицинска причина за забраната, де)
 Какъв е този чай от малинови листа ?

# 458
Чувала съм, че се спира магнезия и се започва чая, чиято цел е по-лесно раждане, ама от 30-та седмица не е ли много рано. Аз днес влезнах в 7-ия, ако трябва и след 3 седмици да го почвам, ще влезна вече във филма  #Crazy

# 459
Аз си се мажа с лосион за тяло, обикновен, който съм си ползвала и преди.За сега съм леко нацепена само по гърдите.
Секса при нас си върви по старому, което ме радва за сега хихи  Crazy

# 460
  • Sofia
За мазането - всеки ден се мажа, повечето пъти даже по 2 пъти. Общо взето след баня задължително, така че няма ден, в който да пропусна.
За секса - Рози и аз съм като теб. Сега нещо не ми е на дневен ред, а в началото беше препоръчително да избягваме. Но и на мен ми се случи да изпитам дискомфорт и нещо като парене. Явно промените там долу се отразяват на сексуалния живот  Embarassed (поне при мен)
Никол, аз нещо не успях да отворя линка с кошарата и не я видях, но честита придобивка.
Вече и аз започнах да се притеснявам, че нищо не съм купила. Трябва да направя списък и да се ориентирам лека полека.  Laughing

# 461
  • Под кленовите дървета
Всъщност се препоръчва от 28 седмица по чаша на ден и след 3 седмици се увеличава на две. Аз почнах в 30 седмица по чаша на ден, в 34 по литър и в 38 родих. То не действа магически Simple Smile

welinity, подпомага естествено раждане като помага шийката да се изглади постепенно и без болка. Миналия път го пих и го редувах с чай от босилек.

Аз ще поръчвам на родата в Бг нощници за кърмене, че тук се ражда с болнични, после за вкъщи. Но пък мога да си занеса мои също така. Миналия път купих от Илиянци 2 такива. В някакво хале бяха, в дъното на пътеката.

# 462
  • София
Нещо не ми е ясен ефектът от този чай. Но познавам жена, която се наливаше с него и имаше 11-часови контракции преди да роди.
Сексът ни е забранен почти от началото:(, та не мога да се изкажа.
Но ако няма проблем, не виждам причина да се спира. Първата бременност в 9-ия месец лекарката все ми викаше: айде, няма ли да раждаш вече. До последните дни нямах никакви признаци. И като я питах какво да направя, че да родя, отговорър беше: секс:))
Иначе 40 дни след раждането наистина е забранен, за всички. После преглед и ако всичко е наред - юхууу:))

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 22:49 от Мohita

# 463
  • Пловдив
Аз лесно раждане и възстановяване съм чувала за хомеопатични лекарства - Арника. До колко помага - не знам.

# 464
Момичета,като лягате и ставате,корема втвърдява ли ви се? Просто няма случай в който да седна или да стана без да ми се втвърди корема.

Общи условия

Активация на акаунт