Зимна феерия настана, АПРИЛЧЕ танцува в корема на мама - тема 9

• 30 976
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Искам да ви попитам на коя болница сте се спряли. ..... За частните болници нямам нищо против, но няма да раждам в такава, основно заради средствата...... Аз се колебая между окръжна и хирургиите.

И аз съм от Плд, засега съм се спряла на Селена след като лежах там. Но не е евтино "удоволствие" определено. За държавните те съветвам да проучиш и ВМИ-то, аз се колебаех доста за там. В Окръжна по другите отделения е голяма мизерия, за АГ-то нямам преки наблюдения, но ми го хвалеха от няколко места.

# 661
Здравейте момичета. За много години! Да сме живи, здрави и много щастливи през 2015 с нашите сладки бебета Simple Smile Също честит имен ден на празнуващите днес Wink
След дългата ваканция се завръщам във форума, ще опитам да съм по-активна.

# 662
Момичета, едвам успявам да ви изчета, затова и не пиша - че докато мине някоя тема - вие вече сте на следващата.
tikvi4kata - аз се чудя дали да не отида и аз на тази лекция. До сега съм била само на една лекция и тя беше за кърменето точно, та затова се чудя - дали ще ми е полезно и интересно. Но съм на кантар. Обаче бих дошла и дори само, за да се запозная с тези, които ще отидете.
За обезкосмяването - и аз се бръсна, но и на мен ми е много трудно. Това е варианта, който ми се видя най-удачен.
За болничните - някоя мама беше написала, че са я върнали, заради новата система. Дали и други са имали такъв проблем? Аз трябва да ида другата седмица за болничен и се притеснявам малко да нямата проблем със системата, но какво да се прави.
За комплектите за изписване - аз поръчах един онлайн, но още не съм го получила. Той е без пелена обаче, но много ми хареса. Този с мини маус също ми изглежда много хубав  Peace

# 663
И аз мисля да се присъединя в Щерев за лекцията, но ще пиша във Фейсбук. Днес също правих сметка да ходя на тази в Софиямед, но се оказа, че трябва да се занимавам с болничния ми. Едната счетоводителка нещо се е объркала и така. Иначе ми излиза изчислена сума и изплатена сума и в момента се обработва, а на другите пише изплатен. Аз получавам смс като ми преведат парите от НОИ. И в други дни освен вторник и четвъртък съм получавала Simple Smile Thinking

# 664

За болничните - някоя мама беше написала, че са я върнали, заради новата система. Дали и други са имали такъв проблем? Аз трябва да ида другата седмица за болничен и се притеснявам малко да нямата проблем със системата, но какво да се прави.

Аз вчера бях за болничен, но в петък ще е готов. Нищо не ми казаха да има проблем. Ще видим какво е станало като отида да си го взимам.

# 665
  • Пловдив
Според мен няма да се вижда нищо от одеалцето хаха. А за съчетаването - аз съм решила да е бяло боди и отгоре някое бежово или синьо гащеризонче, съответно шапчица същия цвят.

schatze аз съм за Окръжна болница Peace В интерес на истината до сега не съм чула лошо мнение за там, а бая познати минаха вече през родилното й. Има и друг момент - за повечето лекари от Окръжна съм чувала само хубави неща (за другите нищо не съм чувала). За тези в Хирургиите - нищо не съм чувала.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 15:48 от Шльоки_Пльоки

# 666
  • Под кленовите дървета
Наистина, почти нищо накрая не се вижда от бебето, само одеало и шапка Simple Smile))

Аз нямам проблем със свиването за обезкосмяване, идеално се виждам и корема не ми пречи.

Оф, аз от няколко седмици съм се отворила на сода(газирана вода) с лимон, 2 литра+два лимона заминават на ден. И си ям лимони като стой и гледай, само текила няма Joy

# 667
  • Пловдив
schatze ,и аз съм повече за Окръжна,за Хирургиите казват ,че нямало топла вода ,и имало хлебарки.

# 668
Ми не знам да ви кажа, и аз като metlichina знам, че другите отделения на окръжна са доста мизерни спрямо хирургиите например и за това се чудя. То и няма как напълно само по слухове да се води човек, защото "хубавото" и "лошото" за различните хора имат различни измерения, но сметнах за удачно да ви попитам, защото тук всички се вълнуваме малко или много на една и съща тематика. Благодаря ви все пак Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 669
Здравейте мамчета. Да ви се оплача от 14:00 чакам за ЖК и още не съм се вредила , сигурно ще си почакам още доста. Иначе аз казах , че в понеделник бях за болничен и ме върнаха да отида в петък. По-късно ще пиша да разкажа как е минал прегледа Simple Smile

# 670
Момичета сега се връщам от преглед  Бебка е 1200 грама, шава ли шава хайвана. Всичко е в нормалните граници, взеха ми кръв за изследване и ще видим сега хемоглобина как е Rolling Eyes Питах док за болките около срамната кост и отговора беше, че все пак там долу се подготвя отвора за излизане и се разширява малко по малко. Така че нема страшно.
Пожелавам само хубави новини от всички.  bouquet

# 671
http://kosara.bg/bebeshki-komplekt-pliush-4087347

Тук има комплекти за изписване на доста сносни цени и интересни десени с картинки....

# 672
Върнах се от доки леко сащисана, разказа ми за новите кувиози и че бебето ми е минало веча критичните хиляда грама така че и да се роди сега нямало страшно. Изписа ми нш-па и магнезий две седмици и после при нега ако нямя промяна в болница. А уре трябва да ходя на работа вече, че имам нещо много спешно. Не ми е тежка работата и досега не ми е пречело, но се притесних много.

# 673
Здравейте, и на мен не можаха да ми издадът болничен, евентуално в петък Simple Smile

Някой забелязвал ли е разлика в действието на обикновеното но-шпа и но-шпа комфорт? За втори път забелязвам, че но-шпа комфорт ми действа много слабо, дори за около 2 дни много ми се увеличиха контракциите и като минах пак на обикновеното започнаха да се стабилизират нещата. Може и да е чиста случайност, знам ли. С тези контракции ..голяма гадост и като се лежи по цял ден човек се фокусира върху корема си и всичко, което усеща или не усеща ..ама съм си решила, че като мина 30-та седмица ще съм вече спокойна Simple Smile

Спокойна вечер на всички!

# 674
Привет и от мен мамчета. Минахме прегледа, всичко е наред бебка се развива нормално и както каза доки "Остава си момиче". 
Измери ми и кръвното и то беше 125 на 80, което според нея било височко за мен и ми каза да го измервам редовно и вдигне ли се над 120 на 90 да и се обадя веднага.
Странно ми е , защото до сега винаги съм имала проблем с ниското кръвно и сега изведнъж високо.

Общи условия

Активация на акаунт