Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 668
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Привет и от мен! Да ни е празнично и уютно в Коледната седмица пожелавам на всички тук!

За себе си пожелавам спокойствие и удовлетвореност и нови възможности  Praynig

Искам да кажа,че моят син сутринта ме притесни  Tired Болят го краката, едвам стана от леглото. Отдавам го на растежа-на почти 10 години е.Не можа да ми обясни костите ли го болят,мускулите ли   ooooh!Мрънка,че му се спи,че няма да може да рита днес,че няма да може да кара ски по Коледа. Аз го овиках и го заведох на училище  ooooh! И сега ми е гузно и притеснено  Tired
Дадох му 2 таблетки Магне Б 6, ще прочета тук там какво друго мога да му давам и се надявам да отмине!

# 16
С удоволствие заповядам в новата тема и от сърце ви желая всичко, което искате наистина да се сбъдне!  Hug

Аз искам най-вече да сме здрави, другото криво-ляво се постига, да се реша най-накрая за детенце през бъдещата година и всичко да е наред.

А обещание.... ще си взема карта за фитнеса след празниците.

И бисквитената торта стана страхотна, мога само да я доусъвършенствам, но горе-долу набарах рецептата   chef

пп - и ако може да завали сняг, ама така да затрупа и да трупа, трупа, трупа! Може само да успея да се добера до котараците, че са ми залипсвали доста и после да трупа, трупа, трупа...  Crazy

# 17
 GeNa, сусамов тахан с мед- 3 пъти на ден по 1 супена лъжица 30 мин преди ядене. Мога да ти препоръчам и пчелари, които го правят... Иначе вече се намира и по магазини, в някои аптеки, по специализирани щандове за медени изделия.

# 18
  • София
Добро утро и благодаря на Лили за темата!

Аз съм се отказала от желания, пожелания, обещания и заричания - в крайна сметка каквото искам да си го постигна, ще си го постигна, независимо дали е 1 януари или 17 юли  Laughing (ма хич не ми липсва самочувствие  Laughing).

Както мислех, че съм приключила с подаръците, така се оказа, че синът ми утре в училище трябва да подарява на едно момиче, та ще ходя до Ориндж в обедната. Също така и е взел подарък на баща си, но не и на приятелката му, а пък тя много заслужава, страхотна е била с него през всичките години - така че и на нея ще взема нещо.
Ама няма лошо, в чудесно настроение съм, два подаръка няма да ми натежат  Heart Eyes

# 19
  • В Космоса
Пожелавам си ЗДРАВЕ! Най-вече за дъщеря ми.

Тази сутрин започна да покашля. Без коментар вече...  ooooh!

# 20
  • София
Добро утро!
Коледни пожелания, а! Пожелавам си здраве и още малко здраве за мен и за всички вкъщи. Счупихме се от боледуване последните 2 месеца.... стига ни толкова вече! Още много мъничко ни остава и за да завърши един проект благополучно и да се подредят добре нещата. Власите се давели накрая на Дунава, казват... Но пък и по Коледа стават чудеса  Praynig Та, дано всичко да бъде наред и да се увенчае с успех!
Пратихме вчера децата при баба и дядо, извлякохме подаръците от багажника на моята кола и опаковахме всич-ко! Готови сме за пристигането на дяда ни Коледа Sunglasses
И да не си поръчвате нищо то магазина на bg-mamma  Crossing Arms Аз поне никога вече няма да се объркам да го направя. От петък чакам смотания доставчик да дойде и да ми донесе книгите. В 10 сутринта ми се обади да ме пита къде точно живея и ми каза, че "Малко по-късно ще дойда".... Нямах представа, че е под "малко" имал предвид след седмица-две  Twisted Evil

# 21
Добро утро и една уютна празнична седмица на всички! Искам малката да ми забърборка - нищо друго.

# 22
Добро утро и от мен,

вчера правихме меденки със щерката, много хубави се получиха, но ме скъса кръста от толкова точене.

Хайде, най-дългата нощ мина, от днес денят започва да расте.

Това много ме радва! Много ги мразя тези къси дни и изобщо мрачни дни, помещения. Обичам стаи с големи прозорци, да ми е светло, светлооо.

Подаръци накупих пак срамно количество. Девойката иска още и още, нали дядо Коледа ще ги носи, няма аз да се гърбя с пари! Ама като й казах, че има гладни и боси деца, ококори очи.

Хубав ден Simple Smile

# 23
  • Sofia
GeNa, сусамов тахан с мед- 3 пъти на ден по 1 супена лъжица 30 мин преди ядене. Мога да ти препоръчам и пчелари, които го правят... Иначе вече се намира и по магазини, в някои аптеки, по специализирани щандове за медени изделия.
Благодаря за съвета. Ще го прилъжа да пробва  Praynig

# 24
Някой дали не беше пуснал тук едно коледно радио  Praynig, напук на слънцето да пусна малко коледна музика. Търсих назад в миналата тема, но сигурно съм го подминала.

# 25
Мър, заповядай:
http://www.radiotunes.com/christmas

Лиляна, да е жива и здрава майка ти още дълги години!  bouquet

# 26
 GeNa вероятно е от бързия растеж. Също може да е от обувките. Моя си на 11 вече беше с обувки 39-40 номер и му купувахме мъжки. А сводът на децата бил по-висок, и оттам напрежението в краката. Като му купихме едни маратонки със силиконова вътрешност, която се моделира след няколко обувания по крака оплакванията спряха.
И аз съм така с пожеланията. Никога не знам какво да кажа, не искам да съм банална, ама и нищо оригинално не мога да измисля.
При нас е слънчево и приятно.

# 27
♥Mam4e♥, много благодаря!

Пускам си го, ще си мързелувам поне още час, изобщо, ама изобщо не ми се мърда, а трябва да използвам работния ден на всяка цена, за да подам едни документи. И трябва да реша какво ще правя за Бъдни вечер, защото решихме да сме си двамата вкъщи - чушки и сърми постни не ядем, няма смисъл. За сега знам, че ще има питка, ошав, боб, плодове.... но какво още? Вие какво слагате на масата, за да си открадна идея, а и по колко ястия слагате на масата? Аз все гледам да са поне 7.

# 28
  • HH
Добро утро  Hug

Вече съм си вкъщи. Имах малко екстремно пътуване в събота. Почти си изпуснах полета,бяха ми загубили багажа, но вече всичко е наред. Днес ме чака една елха и още куп малки задачки, за които нямам търпение.

Хубава седмица на всички.

# 29
Ох, то и аз не правех преди време пълнени чушки и сърми, но една комшийка, която много спазваше традициите ми каза, че трябва да направя, да е пълна къщата, да е нещо което набъбва - боб, ориз, за да набъбвали парите, това съм запомнила и от тогава правя по 5-6 чушки с боб и по 5-6 постни сърми.
Аз правя - питка, чушки с боб, сърми, сушени плодове, всякакви моите хора ги обичат, ошав не варя, ако реша слагам компот, ядки, туршия (зеле, краставички, чушки), на масата слагам чесън и лук, сол, пак по препоръка на съседката - винаги трябвало да има. Едната година изпържих картофи и помня, че синът ми беше много доволен  Simple Smile, пуканки, тиквеник и парчета печена тиква, плодове, купичка с мед, вино, ракия, безалкохолни - общо взето това и каквото се сетя на момента, но да е постно. Яденетата трябва да са нечетен брой - 7,9,11 - колкото се докарат. Общо взето влизам в кулинарния, чета какво приготвят момичетата и правя списъка  Simple Smile
К@тя , добре дошла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт