Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 509
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро милички и Честита Коледа на всички ви.Желая ви най искренно предимно здраве,а всичко друго ще си дойде когато му е времето.

# 106
  • София
Сузами благодаря ти мила,дано си права.Друг път когато ме болят гърдите и спрът ден,два преди лелката знам че идва,а сега като не ме болят имам голяяяяма надежда  Praynig

# 107
  • Plovdiv
Момичета, много сте ранобудни, я марш в леглото да топлите коледно мъжете ви. Моя, миличкия ми, е болен и ми е толкова жал за него.

# 108
Честито Рождество Христово и Честита Коледа!

Да сте живи и здрави,много обичани и щастливи!

Пожелавам Ви най-съкровените Ви мечти да станат реалност !
  bouquet Hug

# 109
Честито Рождество, момичета! Съжалявам, че ви пропускам тези дни, но страшно много работа и нямам време дори да се усмихна ooooh! Честито на патерици на всички празнували и празнуващи  bigdance2 Ако има и двучертичкови веднага да се явят на отчет (Мел, по заповед на щуката - веднага да се присъединиш към отчетните Naughty) Както ми беше сдухано и непразнично тези дни (и ужасно уморено Tired), тази сутрин един малък жест от непознат за мен човек преобърна нещата и усмихна деня ми Sunglasses Сега вече съм празнично настроена и отивам да меся памук погача, че май всички я направиха и само я хвалят... та да не оставам по-назад и аз Joy И така... ще се включа пак при втасването Mr. Green

# 110
  • От Луната
Добро утро момичета и честита Коледа. Пожелавам ви многооо сбъднати мечти и страхотни приятели. Бъдете здрави и много обичани.
Много ви благодаря за подкрепата. Прегръщам ви ...
Мелче, така се надявам да за теб. Стискам палци най-много за теб в този момент. Време е да започваш дс ни ръсиш.
Ние днес сме на гости и за обяд и за вечеря и няма да мога да ви наглеждам, така че утре ще чета за подаръците и на кой се падна парата?

# 111
Честито Рождество, мили дами! Желая на всички ви много радости и късмет! Много любов и здраве и дано най-съкровените ви мечти станат реалност!

Снощи на ММ му се падна и парата от питката и от  тиквеника късметче "Мъничко юначе в къщата ще плаче!" Grinning Искрено се надяваме късметчето да стане реалност! Пожелавам го и на вас! Hug

# 112
Здравейте и от мен! Весела Коледа ни желая! Бъдете много здрави и сбъднете най-съкровените си желания!

Мелче, стискам ти палци!

# 113
Честита Коледа, прекрасни!   bouquet
Рансънче, аз също месих сутринта памук погача! Разкошна е!  Hug
Мелче, хайде, миличка, хем ти е ред, хем ти се падат двете черти!  Hug  Praynig
Прегръдки на всички и весело изкарване на празника!  Hug

Аз ще  работя!  Crossing Arms

# 114
# 115
Честита Коледа,момичета.Нека бъдем живи ,здрави и по-добри.Нека нашето голямо желание,което ни събра заедно за да се подкрепяме и преживяваме болки и радости,се сбъдне съвсем скоро за всички.Светли празници.  bouquet

# 116
Честито Рождество, момичета ! Желая Ви много обич и сбъднати мечти !  Heart Eyes

Искам да ви почерпя, мъжо ми подари годежен пръстен сутринта  Mr. Green

# 117
Теичка , едно голямо честито! Hug Да сте живи и здрави, много да се радвате и слушате!  bouquet

# 118
Весела Коледа на всички!  Hug

Теичка - ей това е подарък! Честито!

# 119
Skeeter, махни ме, моля, и от вълшебния списък.

Общи условия

Активация на акаунт