Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, минавам само да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗИЦИ. Бъдете много щастливи, обичани, обичайте и се моля за всяка една от нас Дядо Коледа да донесе така желаният подарък!
  bouquet

# 91
Хей, красавици, минавам да Ви пожелая весели празници и нека Новата година да сбъдне всичките ни мечти! Ето и моят подарък, пакетиран индивидуално за всичко живо, що е минало през групата:

Със заръка да се ползва скоро, със здраве и много усмивки!  Hug

# 92
Здравейте момичета при мен нищо ново само минавам да ви пожелая весело изкарване на празниците. Бъдете добри обичани и нека най съкровените желания се превърнат в реалност!

# 93
Здравейте и от мен,при мен все още нищо ново,от 9 теста всичките са положителни,но не каквито очаквам  newsm78 Ако може по едни палчета за понеделник-тогава ще ходя при доктора и ще пусна кръвни.
 Весели празници на всички,пожелавам много любов и хармония,както много сбъднати мечти   bouquet  bouquet

# 94
Здравейте,красавици !

Деси ,стискам палци силно !  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Голди и на теб ! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 95
Здравейте, момичета!
Минавам да ви пожелая весели празници! Приятно изкарване, много усмивки и един положителен тест ви желая!

Деси - палците за понеделник ги имаш!  fingerscrossed
Julcy - честито сакче!   bouquet
y00li - не се притеснявай да споделяш по-мрачни мисли, какво като са празници, в крайна сметка точно при тези мисли човек има най-много нужда да сподели! Усещам винаги като пишеш, че наистина си борбена жена, която не се отказва, но в крайна сметка дори и една борбена жена има нужда от почивка от борбата и понякога ако щеш и да спре да се оплаче/поплаче. Да минава тази година и за новата ти пожелавам от сърце семейството ти да стане завършено!  Hug
Кристалин - хубава новина! Пожелавам на теб и на малкото ти 4,5 см човече прекрасни празници!
anadara - съжалявам за лелката!  Hug

# 96
Здравейте, сладурки... Пиша ви, за да ви кажа, че ви напускам и да ви пожелая весели празници и успех на бебеправещите !!!

# 97
Весели празници, милички!  Hug
ЛисичеHeart Eyes

# 98
Ех,много момичета си отивате ...  Hug

Голди  Heart Eyes Hug

Още веднъж да Ви пожелая топла бъдни вечер !  Hug Hug Hug

# 99
Деси, стиснати палци имаш и от мен. Ще чакаме новини след прегледа! Нели защо така ни оставяш?
Поздрави на всички - аз няма да пътувам, така че честичко ще надниквам тук  Simple Smile

# 100
Влизам само на бързо да ви пожелая най-приятната и топла Бъдни вечер   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  • София
Здравейте момичета,предполгам вече сте преяли и препили,аз поне съм така.Топла Бъдни вечер от мен  Hug
Аз днес съм с поредния отр.тест.Имах голяма надежда,защо гърдите за първи път не ме болят.Чакам лелка след 2,3 дни и исках много коледен подарък,но май няма да бъде и тази Коледа.Не знам какво се случва.....винаги,винаги ме болят гърдите 6,7 дни преди М.а сега изобщо и така се надявам все пак да е рано за тест защото това ми се случва за първи път и естествено се хващам за най малкия симптом.Лека и топла и спокойна нощ  Hug

# 102
Добро утро.
Весела Коледа, дано да донесе на всички ни най желаните подаръци.
Мел не че искам да ти дам напразни надежди, но аз на един ден закъснение имах отрицателен тест и четири дни след това беше +.Така че докато няма Ц има надежда.
Лек ден от мен аз отивам до болницата за системите.    bouquet

# 103
  • Plovdiv
Честита Коледа, красавици!!!

Надявам се добрият старец да ви донесе много здраве, щастие и много бебнца през 2015 година.

Аз тези дни да ви кажа може да ви пропусна малко, че няма да пускам лаптова, че искам да си почина. При мен получих страхотни подаръци и съм много щастлива. Надявам се и моите подаръци да се харесат. Половината много им харесаха, днеска ще раздам другата половина.

При мен си чакам цикъла. Лекарката ми каза, че след като спра утрогестана до 7 дни трябва да ми дойде вече съм на 3 ден и нищо се не види. Не знам какво да правя.

# 104
Честита Коледа на всички   bouquet
Дано през новата година да имаме здрави и пухкави бебенца !  Heart Eyes
При мен няма нищо ново .. то и без тва съм го отписала този месец догодина ще почна на ново  bowuu Весели Празници  Hug

Общи условия

Активация на акаунт