Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 494
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,момичета Simple Smile
Vanesita ,страхотна тема за пореден път!Дано я изпълним с много грейнали две черти!
При мен явно няма да има коледно чудо,вчера лелката дойде неочаквано Sad
Но и донякъде го очаквах ,защото засякох О. по-рано.
Гледам да не го мисля ,предстоят празници и няма да се сдухваме ,нали така?
Нова Година нов късмет!
При нас измина половин година в опити и честно казано все повече се замислям да тръгвам по изследвания.
Понеже съм мн боса в тази област ,бихте ли сподилили какви първоначални изследвания сте правили Simple Smile
За сега няма да давам нови дати.
Лека и бебеносна вечер на всички Simple Smile

# 76
# 77
Нианка, весело изкатване   bouquet
Весело изкарване и на всички, които няма да могат да следят!!!  Живи и здрави да сте и да получите най-хубавите подаръци   bouquet
Йоли мерси за палчетата  Heart Eyes

Лека и успешна бебеправеща вечер  luvbed fertilization

# 78
Запис и от мен  Simple SmileСтрахотна тема.
Весели празници и от ммен момичета  Hug и само хубав емоции     bouquet

# 79
  • София !
Момичета, аз не знам дали ще се доредя много до лаптопа тези дни, за това ви пиша сега .
Желая ви весели празници ! Преди всичко да сте живи и здрави вие и семействата ви !
И аз да ви пожелая една вълшебна Коледа, изпълнена с много чудеса ! И искрено и от сърце ви желая да станете мами скоро  Heart Eyes !

Весели празници !  Close-mas: santa2

# 80
Рансън и ти ли забягваш ...

# 81

Днес ходих да ги взимам какво мислите добре ли са че нищо не разбирам  newsm78
Весели Празници на всички !!!
 santa2

# 82
Лястовиче, на кой ден от цикъла си прави изследванията? Те не ти ли ги изписа лекар? Най-добре лекар да ги изтълкува. На мен лично Лх ми се струва малко високо, но аз не съм специалист. Защо не пишеш на Денис в темата за изследвания на хормони? Стискам палци всичко да е наред newsm10

# 83
Правени са на 4 ден от цикъла и съм на преглед след празниците но не мога да дочакам искам просто да знам дали са добре горе доло и сега питах Денис и чакам да ми отговори  Hug

# 84
Не бре, само минавам и нямам време за здрасти дори Embarassed

# 85
  • От Луната
Шушулинка, благодаря ти за милите думи.  Hug
Скрит текст:
За позитивна не знам, но съм страшно борбена и наумя ли си нещо търпеливо тъпча на едно място, лишавам се от всичко и в крайна сметка го постигам. Доста съм се борила, за всяко постигнато нещо и вярвам, че и с това ще се преборя, но тези дни са ми много мрачни. От празниците е, не от друго ... колкото и тъжно да звучи, на Коледа всички са със семействата си, и ние ще сме, но някак не чувствам да ми е завършено семейството. Ще се оправя, просто сега мразя празници  Crazy
Оххх съжалявам, казах че няма да пиша повече ... като стана отново човек ще ви пиша! Въобще не четете какво съм написала, няма да ви развалям коледния дух  Hug
Лястовиче, не знам, на мен ми изглеждат в норма. Само Тестостерона пише че е завишен ... най-добре чакай Денис да каже Simple Smile

# 86
Лястовиче, наистина и Денис и лекаря е найважно какво ще кажат. Това което знам е че е хубаво FSH да преобладава над LH. И при мен LH е повече, но като цяло, лекарите най-добре ще кажат.  Hug

# 87

Гол запис от мен.
Пожелавам ви много коледни чудеса! :* Simple Smile

# 88
Лястовичке, според мен ЛХ и ФСХ показват поликистоза. По принцип съотнощението тр да е 1:1, а при теб е 1:2. Не разбирам много, не ми се доверявай, просто изказвам мнение. При мен е по същият начин, и аз съм с ПКЯ. Питай Денис, преди да се консултираш с лекар. И още нещо не си  вкарвай филми в главата, защото ПКЯ не се доказва само с хормонално изследване, и обратно дори с перфектни стойности пак може да има ПКЯ. Стискам палци  Hug

# 89
Леле колко много сте изписали... Страхотна тема, благодаря !
Julcy, честито сакче !
Деси, стискаме палци !
y00li"и това ще мине.."  Hug
На момичетата, които искат по една или друга причина да преустановят присъствие за даден период от време, желая късмет и никога да не губят надежда. Починете си качествено, после с нови сили ще се борим заедно !
Ние с ММ вчера накупихме подаръци, в последния момент (типично в мой стил), взехме си и един кухненски робот, който явно не е за индианци.  smile3516 Направо ме е страх да го пипна  Mr. Green Но прави страхотни сокове..
По Коледа сме си тук, и двамата сме на работа, но за НГ ще сме в Сандански, дано си изкараме дорбе.
Пожелавам на всички едно топло, нежно, пропито с коледен дух изкарване на тези светли празници, нека сме здрави, да се обичаме и след няколко месеца да прегръщаме плодовете на любовта !  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт