Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 488
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Кристалин да продължава да расте малкото човече Simple Smile светли празници   bouquet

# 61
Кристалин   newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79

# 62
Аз влизам много набързо да смукна малко прашец  Blush
 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75
 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75
И да ви пожелая весело посрещане на Коледните празници  Hug Аз отивам малко на гости и вероятно няма да мога да ви следя. От сърце желая на всички ви много здраве , мир , разбирателство и любов за вас и вашите близки Hug Hug
Както и да не забравяме , че по Коледа стават чудеса  Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Ниана,много късмет ти пожелавам, мисля че скоро наближава и твоят миг!
Щастливи празници! Hug

# 64
Майче той навика не се изгубва....дано поне да ти  е наистина по-спокойно сега и да се зарадваш с един прекрасен новогодишен подарък  Praynig Недей бърза с изследванията още.....и аз си мисля че скоро ще настане щастливият момент при теб и Нианка   bouquet А на нея пожелавам прекрасни празници и весело гостуване и въобще на всички много и само хубави подаръци от Дядо ти Коледа   bouquet
Криталин браво за хубавата новина  Hug Все така да расте здравичко  Praynig

# 65
Честито на виделите двете чертички! Лека бременност и здрави бебета на термин, момичета!
Забягвам дългосрочно и искам да ви пожелая весело посрещане на прекрасните празници, много здраве и сбъднати мечти! Hug
От мен толкова тази година, за догодина ще ги мисля.  Grinning Ще се включа само ако извадите двете черти, иначе нье! Crossing Arms

# 66
Кристалин,страхотна новина!

Есенче  Hug Hug Hug

# 67
Рости Благодаря ти  Hug И аз мисля същото за теб Simple Smile викам да си бременеем заедно аа ко ши кажеш  Heart Eyes Laughing
Мечтичка  Hug Hug
Есенче Весело посрещане на празниците  и на теб  Hug

# 68
Ниана, има сделка coolcool!

# 69
# 70
  • Тук... някъде
Ванеситка,страхотна коледна тема   bouquet Скоро да се напълни с много  EFP
 Да си "дръпна" и аз прашец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
Шушулина, имаш ЛС   bouquet

# 71
Момичета, много ви благодаря! Много прегръдки ви пращам и ви пожелавам да прекарате прекрасни и вълшебни празници с най-близките ви!  Hug

# 72
  • От Луната
Привет, привет

Ванеситка, темата е чудесна, благодаря!  bouquet
Андара, съжалявам за лелката ... бързо да минава и да подновявате опитите Simple Smile
Джулси радвам се всичко върви добре. Пийни една чаша вино и не го мисли! Скоро и сърчицето ще се появи Simple Smile
Шушулинче, дано Дядо Коледа ти донесе нови уреди  Party
Сузими, бързо възстановяване и дано този път всичко е наред Praynig
Мел, Лисиче,   Hug
Стопанче, вие как сте? Похапвате ли предколедно?  Crazy
Нели  fingerscrossed
Пчеличка, вярно много се оттеглиха, но дано е за добро! Понякога човек трябва да бъде реалист. Колкото и да се надяваме на чудо, понякога то не идва или идва с голямо закъснение. Силно се надявам всички рано или късно да се похвалим тук с две черти. Аз лично няма да ви оставя без прашец, ако някое чудо реши да не навести  Crazy
Аз си мисля, че има общо и с празниците. На мен не ми е празнично, но аз имам причини - сама съм си и съм поизкукала, но да мине таз година, ще се оправя Simple Smile
Скрит текст:
Иначе моята равносметка не е добра. Все си мисля че съм ударила дъното, а живота все успява да ми покаже че има по-надолу. Не съм се отчаяла, но и нямам търпение тази година да си заминава
Нигел, дано всичко е наред и скоро имаш успешна бременност fingerscrossed
Шикерче, дано сте хванали Ицето след маратона  Crazy (благородно завиждам, искам и аз маратон)  Mr. Green

Благодаря ви за прашеца момичета, оставям го тази година на другите, но следващата ще смета всичкоооо обещавам Simple Smile

Момичета, мисля това да ми е писането за няколко дни! Ще си запазя скептицизма за себе си  Crazy, така че внимавайте да не изпишете темата, че трябва с Лоли да направим нова Simple Smile

Пожелавам Ви много празнично настроение, сбъднати мечти и много подаръци под елхата. Бъдете много обичани, позитивни и усмихнати! Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа!  santa2

# 73
 newsm79 newsm79 newsm79  да пусна аз прахосмукачката докато още работи  Joy Днес продължават да ме предават уредите - сега печката , с която се отопляваме се оказа с развален бутон  #Crazy Това моето е вече някакво наказание  Rolling Eyes
Новата пералня я чакам в събота да видим сега с печката какво ще правим .
y00li освен да ти дам кураж друго незнам какво да ти кажа  - не съм от редовно пишещите , но пък съм прочела всяка една от последните 30 теми и знам , че си изключително силен човек . Нещата , през които преминахте с ТМ не са никак малко , но въпреки това от всеки един твой пост лъха позитивизъм . ММ винаги е бил много позитивен и когато ме усети , че се отчайвам ми казва " И какво като стигнем дъното после пътя е само един - нагоре . Така няма как да се изгубим  Grinning"
KOKONDRELLA още чета има доста информация и за сега вече си харесах няколко даже  Grinning Още веднъж благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 74
Момичета, и аз ще пътувам за празниците и не знам дали ще мога да пиша!
Искам да ви пожелая една вълшебна Коледа, изпълнена с много чудеса! Да, наистина има чудеса, макар и да очакваме друго, трябва просто да се научим да ги разпознаваме!
А за тези, които са увесели нос, ще кажа нещо, макар и не толкова утешително........ И ТОВА щЕ МИНЕ!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! БЪДЕТЕ щАСТЛИВИ!

Общи условия

Активация на акаунт