Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 484
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
витаминка я пак да почистя  newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 46
И аз само дебна прашеца!
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 47
  • Plovdiv
Добро утро, сладурани

Джулси, честито сакче

Мечтичка, Витаминка смъркам на воля  newsm79 newsm79 newsm79

Аз от днеска запразнявам и съм толкова щастлива. Сега смятам да се пошматкам по кафета и магазини, да усетя и аз почивката както се казва. ММ е болен и съм притеснена за него, защото не приема никакви съвети и напътствия. Отделно и кекса е мираж (сега няма да го мъча)

# 48
Здравейте и от мен  Simple Smile
На мен ми е последния пълен ден за годината- ох много бавно минава- тюууу.
Нигел какви изследвания си направи? И мен ми се щеше, ама лекарката ме разубеди, че скъпи били- по 200 лв. за двамата от партньорите, а и тъй като било първи спонтанен аборт, не се практикувало да се почнат с генетичните, та само микоплазми, тромбофилии и за антитела си правих, че съм отрицателен резус фактор.
Шикерче, аз така и не видях категоричен положителен тест за ову и затова гледам да не се надъхвам супер много. Въпреки че от време навреме си побутвам гърдите, дано са понаедряли, ама то и затова е рано- хахаха.
На всички ви пожелавам празниците да ги използвате по предназначение- за бебеправене  Wink Да почнем Новата Година не с Бум, ами със взрив от бременни новини   ylinfant
Чакайте да пошмръкна това, което е останало от прашуляците ви  newsm79

# 49
 newsm79 newsm79 Да смукна малко
Лисиче и Мечтичка  Hug вече съм по-добре, имах ужасни 2 седмици + че бях болна и затова не съм писала, но ви следя. За меренето и тестовете не бих казала, че има особена разлика, то се беше превърнало в навик вече. Може би наистина е малко по-спокойно все пак без тях. Чакам М на 1-2 януари, така че смятам да препишкам тест на 31.12, за да знам дали да полея Новата година подобаващо и да я изпратя със здраве. Краят на годината винаги е момент за равносметка - при нас става точно една година опити. Чета и събирам информация какво ни чака от тук нататък, надявам се да започнем с инсета, още мисълта за ин витро ме плаши. Рости ми беше писала да продължим с опитите за естествено забременяване - ще продължим, но ако съм честна ми е писнало да чакам, искам да действам, затова ще прибегнем до лекарска намеса.  

# 50
Гол запис от мен.Венеситка, прекрасна тема.

# 51
Еха Витаминка  newsm75 newsm75 newsm75

Пчеличка ,надявам се да ни зарадваш на 31.12 и всичко да е наред и да не се налага лекарската намеса  Hug  bouquet

Лоли,страхотно и на мен днес ми е последен ден на работа,а времето сякаш е спряло искам и аз да се наобикалям  Crazy

# 52
  • София
Blue_cloud, сега си пуснах генетичните - 100 лева са за единия. Аз си ги пуснах само за мен, защото искам първо аз да се изследвам, пък после ако ми няма нищо ще се изследва и той (той има дете от първия брак). На мен ми е втори спонтанен и АГ ми каза, че единия вариант е да се пробвам трети път и ако тогава не станело - тогава да пускам изследвания.... Но аз определено смятам да почна първо с изследванията, защото не ми се минава пак през този кошмар...

# 53
Нигел  Hug

# 54
Ох, Нигел, мила  Hug
Аз един път ми се струва много и ми се щеше сега всички изследвания да направя, ама на нас много щяха да ни легнат 400 лв. и то само за генетичните.
Ти даде ли материал за хистология, въпреки, че доколкото разбрах често нищо не се научавало от това  Rolling Eyes
Ти в коя седмица беше? Аз бях в 6-та и хич не разбрах какво стана, просто една вечер почна зацапване и на сутринта ми дойде с болки. Аз и без това съм си супер тревожна, сега ако забременея не знам как ще бъде. Отсега се надъхвам да карам по-спокойно и положително  Simple Smile
Надявам се третия път да е успешно всичко до края  newsm10
Аз след малкоо имам урок - леле колко ми е уморено- искам да съм си вкъщи и само да ям, спя и чета бг Мама  Grinning
Хайде до скоро на всички  bouquet

# 55
  • София !
Много хубава тема, нека се напълни само с положителни тестове и хубави емоции   bouquet .

Сузими  Hug , бързо да ти минава, че е много кофти . И аз бях все по болниците до 4-тия месец, че беше нещо страшно . Ама важното е всичко да е наред с бебчето, пък тези неща отминават и се забравят  Hug .
Аз ще идвам днес до болницата, че малката уж се беше оправила, но не, днес пак е зле и не знам вече . Как да ти е празнично, като всичко е болно ....

# 56
Минавам да кажа, че темичката е прекрасна, Ванесита!

И да ви ръсна, разбира се  Flutter Бях на ранна фетална и си имам едно поспаливо и кротко 4,5см човече.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 57
Айде пак прашец, ще взема да забременея наистина! Joy
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Майче, тръбите проверихте ли ги?

# 58
Цоп! Ей сега ще ви изчета :p

# 59
Бъни,бързо оздравяване на малката душичка !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт