Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, сладурки  Hug

ev_angel яж си каквото ти се хапва, но гледай да не прекаляваш с тестените от гледна точка на това, че от тях се качват "излишни" кг, които трудно се свалят после. За кафето предполагам знаеш - по 1 на ден, но ако е 3в1 няма проблем и по 2-3  Grinning  Дори 1 чаша вино на ден ти е позволена / гледах така  #Crazy когато ми го казаха /тогава кърмих де/, но имах пъъълно доверие на лекаря ми/   bouquet

Ние с ММ гоним това яйце - тези дни ми е О. ... ще видим след 2 седмици някъъде какво сме сътворили luvbed fertilization

Лек и успешен бебеправещ ден  luvbed fertilization

# 31
Сузуми, някъде бях чела, че повръщането било признак на добра имплантация! newsm78
Ако е така, значи всичко с бебо е супер, ама за теб е гадно, но щом си в болницата няма как да се обезводниш! Hug
Джулси, честито сакче, забравих те, сори!  bouquet

Тако и аз четох, пък не знам колко е истина (дано е така),но и вчера на прегледа всичко беше ок с бебчо.Аз имам опит  Laughing и с първата ми бременност много повръщах и пак лежах в болница.

# 32
Добро утро,момичета!

анадара,съжалявам за лелката !  Hug

Ванесита,Йоли,Лоли,Атланта,Бананарама,Кристи,Мечтичка,Синьо облаче,Слънчогледа,Лястовиче,Нели А.,Соулмейт,Ниана,шушулина,Джулси,Мел и за всички останали много  Hug  bouquet

Стопанче  Hug

# 33
Ванесита благодаря за прекрасната темичка! Чакам да ни покажеш пак много наситена черта, но на теста за Б  Praynig
От доста време не съм се разписвала и не съм честитила на Мишлето и Деси лека и спокойна бременност до щастлив финал момичета!
Сузи дано бързо отмине повръщането и да се радваш на растящата пупа.
Ев ейнджъл до колкото знам трябва да избягваш сирената с плесени, сурови меса (аз бих избягвала и повечето колбаси, че са блъскани с какво ли не) и ако си любител на чай виж, кои билки да избягваш. Леко бременеене!
Джулси пожелавам ти да започнеш 2015 г. с едно силно  Two Hearts
Стиснати палци на всички нечакащи!

Много момичета се оттеглиха от темата  Sad Надявам се всички да се съберем скоро в сборната отчетна!

# 34
Запис!

# 35
Запис и от мен. Ванесита,темата е прекрасна! Благодаря   bouquet

# 36
  • София
Ванесита, страхотна тема, както винаги. Носи уникален коледен дух..   bouquet
Запис и от мен - аз повече чета, отколкото пиша в темата, защото все пак имам още мноого време, докато минат трите цикъла и докато си направя някои изследвания. Първото вече го направих - пуснах си генетични изследвания в Майчин Дом, но те ще бъдат готови чак след 15 януари.. Та това е от мен, иначе си ви чета най-редовно  Hug

# 37
  • София
 santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman  Vanesita страхотна тема направо ми повдигна скапаното настроение  Hug Hug Hug  
Джулси    bouquet  bouquet  bouquet  честито сакче и се успокой малко , всичко ще бъде ОК .

Деси Горе главата момиче  Hug Hug Hug .

Goldi , Лисиче , сузи ,  , Стопанке ,Кристи,Мечтичка,Синьо облаче,Слънчогледа,Лястовиче,Нели
иииии всички сладурки тук   bouquet  bouquet Hug Hug  гуш .

# 38
Blue_cloud, наистина вървим заедно и дано да ни е на късмет  newsm17  newsm53
Тия дни ми се събраха повече почивни дни и направихме един маратон  luvbed Обаче не видях спад в температурата, а днес вече беше 36,9, значи О е минала. Ще видим по-нататък от графиката какво ще излезе, иначе си имах положителен тест за О.

# 39
Лисиче,  Hug

# 40
Пчеличке  Hug как си ?

Билянита ,Атланта  Hug  bouquet

Голди , Деси  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 41
Добро утро момичета   bouquet
Много много успех на нечакащите и стиснати палци за всички които имат нужда  Praynig  Hug
Ванеситка прекрасна както винаги ...браво    bouquet Отново сладки бебоци  Heart Eyes
Майче как си? Май имаш малко до Ц ....а сега по-спокойна ли си с немеренето и тестовете за О  Rolling Eyes   bouquet
Есенче Лисичке Стопи Рансунче Нигле Шушолинке Атланта Шикерче Билянита Деси Голди Кристи и всички които забравих многооооооооо  Hug и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 42
Нели и аз не знам какво, то нали знаеш, че от организаъм до организъм разликата е огромна, ама ще видим какво сме направили...или не сме  Laughing  Laughing

Добро утро момичета, желая ви прекрасен ден. Ето едно готино клипче, ако не сте го гледали:
Скрит текст:

# 43
Мечтичка, и за теб много  Hug и лека бременност.

# 44
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7
Честита ви нова тема, много коледна-бебеносна да бъде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт