Коледни звънчета пеят, а от теста две чертички греят! – Тема 98

• 28 488
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Plovdiv
Тиата, можеш ли да дадеш малко повече инфо за тази инсеминация?

Дайте линки, моля ви, за тези апаратчета и на меен Simple Smile

# 691
Привет и от мен!
Тиата, пуснете наистина СГ и тогава мислете каква ще е следващата ви стъпка, а пък дано стане без всякаква намеса!
Лоли, аз само да кажа, че инсеминация се прави само при проверени тръби!
Нектаринка, стискам палци за теста!
И аз днес цъфнах, напълно го очаквах де, започвам да губя надежда за естествено забременяване! Сега, ако имаме малко по-добри резултати на СГ, ще говоря с лекаря за инсе и аз!

# 692
Здравейте мацки как сте?
Съжалявам за гадните лелки бързо да се махат и да почвате наново!
Аз да ви кажа взех си сиропа за който говорихте така и така имам нужда от него че кашлям здраво само да попитам как да го пия някой знае ли?Всеки ден ли да си го пия или в определени дни? Rolling Eyes

# 693
Привет, момичета.   bouquet

Чакам М след 3 дена и се надявам да не дойде.  Praynig
Днес правих тест и отрицателен... Confused Confused

Успех на всички и сбъдване на най - голямата ни мечта през Новата година!  smile3504

# 694
Благодаря на всички за стиснатите палци дано не е нещо сложно и скоро и аз да се похваля с положителен тест   bouquet Hug

# 695
София, препоръчителна доза за ЦС е 10мл от сиропа, час-два преди акта. Щом кашляш си го пий както е по листовка.

# 696
  • От Луната
Тиата, инсе се прави след ЦС, СГ, проследяване на О. Като цяло започвайки изследванията ще ви кажат има ли смисъл от инсеминации или направо ин витро.  Много нисък процент успеваемост имат, особено на ЕЦ. Не се самонавивай, а лека по лека започнете изследванията и то ще си покаже за къде сте. Дано стане бързо, но все пак имай търпение. Hug

# 697
  • София
Да, в сайта на Малинов и Надежда ясно е обяснено какви изследвния се пускат преди инсеминация. Mr. Green

# 698
  • От Луната
Като цяло нищо хубаво и приятно не следва, затова по-добре да си стане без намеса ...  Hug

# 699
  • София
Облаче а дано  Praynig
София,Пчеличката ти е казала,а няколко стр.по назад и Ванесита беше обяснила препоръчано от Денис.Аз също кашлям и си го пия както е по листовка,за сега помага за кашлицата,дано да втечни и другите неща

# 700
оф, моля ви-ударете ми виртуални шамари (ама силни и по няколко)  ooooh!  bambam
познайте какви мухи взеха да се гонят из главицата ми руса  Banghead пак започнах да се навивам за нещо, което едва ли ще го бъде и водя една вътрешна борба -ако не се разсейвам с нещо съвсем влизам във филма  Mr. Green
Някой да ми влее разум,моля  Flutter
banarama-не съм те мяркала тук (не че аз съм постоянно на линия  Whistling  Hug
Сиси-все пак е 3 дена преди датата.....има време  Flutter
Лястовичке  Praynig
Skeeter-мерси за списъка   bouquet
П.С. поразрових се за тези нови тестове за О със слюнка-общо взето се гледа под микроскоп нещо си там....и имаше коментари, че е трудно да се прецени и не се препоръчваше -някой ако познава някой (там шурей-шуролинката), който е ползвал-да рапортува  Mr. Green
Аз отивам да спинкам  newsm46
Лека и сладка нощ  Heart Eyes

# 701
  • От Луната
Аз измервам в гълтоци. Един стабилен и след няколко часа започва да действа. Според мен обаче си е индивидуално и всеки трябва да си намери неговият начин.
А за тези тестове -  не съм чувала даже, ако някой знае нещо да казва. Интересно би било са научим нещо ново Wink

# 702
Здравейте и от мен! Утре стискайте палци, че съм на АГ - за микробиологично да видим дали имаше ефект от антибиотика за бактериите и отделно секрет за хламидии...
Четох в темата за Хламидии и направо останах втрещена - как може масово да има такива разминавания в резултатите на кръвен и на секрет, а и различни лаборатории, различни резултати.
Дано моя да е отрицателен, че тогава да говоря, но съм убедена, че няма от къде да ги хвана, при положение, че се предават само по полов път, а аз друг интимен партньор съм нямала през живота си. И в ММ имам вяра, а дори той да се е заразил преди и да ми е предал по някакъв начин - трябваше да имам "стара" инфекция, а не "свежа". Много го мисля, такъв стрес е това....Дано излязат резултатите по-бързо и да са отрицателни, че да си продължим с опитите и с другите изследвания. Че подобни гадини стопират цялата работа - пак антибиотици, хапчета  Sick Sick Sick
Аз на гинеколожката нямам намерения да й казвам, че имам положителен на кръвен, че каквато е "разбирачка" ще вземе да ми откаже цервикален секрет Naughty
До утре! Лека и бебеносна!

# 703
Искам инсеминация ( без стимулиране а на естествен цикъл), защото не ми се чака безкрайно, докато не излезе някаква друга причина, която да се налага да борим. СГ не сме пускали още, първо защото предната бременност стана от раз и второ защото все нещо лекувахме досега. Но така или иначе за инсеминация ще се наложи да пуснем СГ. През май ставам на 37 години а времето си лети и не искам  първото ни дете да го раждам на 40 години!
Прекалено добре те разбирам, аз съм на 35 и искам 3 деца. Въпросът е, че инсеминацията не е решение, освен ако не се водите с неизяснен стерилитет и ви трябват 4 неуспешни инсеминации, за да кандидатствате по фонда. Успеваемостта е твърде ниска и няма никаква диагностична реализация. По-добре помислете за ЕЦ - същата идея е, но с далеч по-добри шансове, ако всичко е наред. Ако се окаже, че не е наред, поне ще знаете КАКЪВ е проблема - лоша яйцеклетка, липса на оплождане, лош ембрион и т.н.
При мен предишния цикъл беше перфектно изглеждаща яйцеклетка, само че без ядро...т.нар. кухо яйце. Дори и да бях забременяла през този месец естествено, най-вероятно към 8-а седмица щях да го загубя. По всичко личи, че и загубата от миналия декември пак е била заради лоша яйцеклетка. Не че това много ми помага, но поне имам повече информация, отколкото преди два месеца.

# 704
  • От Луната
Шикерче, стис, дано наистина в грешка, защото ако не е, не му завиждам на ТМ.  Hug
Нектаринче, бих ти ударила един приземяващ Simple Smile, ама знам че нв помага. Човек внуши ли си нещо няма отърване. Толкова ми е изостанала работата, само чета и мисля.

Общи условия

Активация на акаунт