Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Тези поляци, какви хубави неща правели в областта на "бебеносенето"  Sunglasses

# 76
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И с правенето на бебешки колички са доста напред.
(извинявам се за лиричното отклонение  Mr. Green)

# 77
И с правенето на бебешки колички са доста напред.
(извинявам се за лиричното отклонение  Mr. Green)
Аааа да, да. Тук всяка втора е с Nana   Sunglasses

# 78
Тези раници ми харесват много повече от Тула-та на външен вид  Heart Eyes
Жалко че няма много инфо за тях.

# 79
  • София
kalei, винаги споделяш интересни и различни неща   bouquet

# 80
Аз пак искам да попитам нещо за слинг-шалът. До колкото разбрах дължината му зависи от височината и телосложението на човека, който ще го ползва. Обаче как се определя подходящата широчина? Гледах един сайт и моделите варираха с широчина от 50 до 70 см.

# 81
Аз пак искам да попитам нещо за слинг-шалът. До колкото разбрах дължината му зависи от височината и телосложението на човека, който ще го ползва. Обаче как се определя подходящата широчина? Гледах един сайт и моделите варираха с широчина от 50 до 70 см.

Заповядай

# 82
  • ул. "Мечтание"
По-широките слингове са по-подходящи за големи деца, тъй като могат да обхванат хубаво гърба. А за новородено повечето плат не пречи, тъй като може да се навие на вратлето.  Peace

# 83
Благодаря, ви за отговорите!  bouquet

# 84
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Когато не знаеш какво продаваш: Cybex My.Go
Навсякъде в бг пишат "кенгуру", за мен това си е ергономична раница.
Скрит текст:

И още един бисер (който май коментирахме някъде назад и се извинявам, ако се повтарям  bouquet) от същият сайт : Кенгуру за бебе Ergobaby
Не стига това ами съм 99% сигурна, е това е китайското менте!  #Cussing out  #2gunfire

# 85
Вече започвам да си мисля, че пишат "кенгуру", защото иначе клиентите им няма да разберат за какво става дума.

# 86
Когато не знаеш какво продаваш: Cybex My.Go
Навсякъде в бг пишат "кенгуру", за мен това си е ергономична раница.
Скрит текст:

Точно преди няколко дни ги гледах като избирахме столче за кола. Тази фирма е известна със столчетата и тяхната безопасност. А ето "кенгуру"-то - има за новородено, за бебе над 3 месеца и слинг даже имат:
http://cybex-online.com/bg/babycarrier/mygo.html
http://cybex-online.com/bg/babycarrier/2go.html
http://cybex-online.com/bg/babycarrier/ugo.html

Вече започвам да си мисля, че пишат "кенгуру", защото иначе клиентите им няма да разберат за какво става дума.
Абсолютно. Една моя позната, която живее в Германия също си вика на раницата кенгуру.

# 87
На мен и на слинга с халки са ми казвали "кенгуру". Мисля, че хората използват тази дума за всичко, с което се носи бебето, просто заради асоциацията с кенгурата (животните).

# 88
  • София
Казват "кенгуру" заради марката Cangaroo, които май първи са пуснали масово носилки. По същата логика в България казваме "памперс" на пелени и "ксерокс" на копирните машини. Марката до толкова се е наложила, че се е превърнала в нарицателното наименование на предмета.

# 89
Названието "кенгуру" идва от асоциацията с животното, което си носи малките. Приятелка на майка ми ми каза, че и тя си носела детето в кенгуру едно време /да, слингът е кенгуру според нея  Tired /. Щерка ѝ е 6 години по- малка от мен.

Общи условия

Активация на акаунт