Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Студеният въздух не ми пречи, но в мъгла изкарвам само при крайна необходимост. Придвижваме се с кола в такива случаи .

# 106
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Здравейте!
Отдавна ви чета и съжалявам, че не съм ви  намерила преди да родя, за да съм подготвена и съответно да си спестя покупката на кенгуру, когато го купувахме добре, че мъжът ми ме послуша и купихме по евтино и не хвърлихме много пари на вятъра. Отплеснах се.
"Престраших" се да пиша като прочетох последните публикации и най - вече на winipooh .
Моето прохождане с ергономична раница беше една "китайка" за 12-13$, не ми се даваха много пари понеже сме супер ревльовци  bowuu и не знаех дали ще стоим вътре (и наличието на едно не използваемо кенгуру). Още на първата разходка в квартала заспа  Hug и постепенно спря да реве като го слагам вътре (тогава се отваряше певческият ми талант Sunglasses ). За проба си взех Май тай пак от Китай, но за нас ще е по късно понеже много си въртим главата и имам чувството че ще му се счупи врата. А и Май тая е за мъжът ми понеже го обхваща по лесно  Mr. Green .
Понеже не мога да си позволя нова раница скъпа раница, а слинг мисля че ни е късно тепърва да се учим. Малко странно ще прозвучи, но една позната се опита да ме убеди, че слинга е по - полезен от раницата за бебето, понеже му висели краката и спяло право, всеки си има мнение  Peace . Пак се отплеснах (за това не пиша по форум, все се отплесвам) и започнах да се оглеждам по втората употреба за раници, така се сдобих с
Не мога да намеря с бебенце вътре, още не съм го напъхала вътре, но по кройка ми изглежда правилен седеш на бебето. Взех го защото ми излезе за 2,10. Продължавам да търся по втората употреба, защото в Габрово още не е навлязло правилното бебеносенето и ще ми излезе късмета.
И понеже вече натежаваме и няма време да излезе нещо от втората употреба се свързах с жената от Olx с репликата на Боба (Мики беше дала линк и постнала снимки), купих си от нея раница. Наистина е на светлинни години от "китайчето". Мъжът ми каза, ми е станало мания атрибутите за носене  Mr. Green откакто се носим от началото на ноември сме излизали с количката, разбира се с раницата в коша за багаж 5 пъти (единият път се носихме, а в количката тиква, манарини, ябълки и вино Laughing ). Бих добавила, че слинг или раница е едно от важните неща за едно бебе, както се майтапя заедно със сешоар (при реване) и таблет (за четене при кърмене).
За това winipooh ако ти се чака близо месец
 И при последното ми сърфиране в Алито намерих нов вид носилки, на мен ми изглеждат с правилен седж на бебето.
Извинявам се за дългият пост.

# 107
Здравейте мами Simple Smile
Днес се сдобих с ергономична раница Ergobaby
Обаче... бебка почти е навършила 5 месеца .. тежи 7,600г... необходима ли е специална подложка или мога направо да я слагам в раницата ?

Благодаря ви предварително

# 108
Здравейте мами Simple Smile
Днес се сдобих с ергономична раница Ergobaby
Обаче... бебка почти е навършила 5 месеца .. тежи 7,600г... необходима ли е специална подложка или мога направо да я слагам в раницата ?

Благодаря ви предварително

Честита покупка  Wink
Можеш направо да я слагаш, достатъчно голяма е  Peace

# 109
  • София
Можеш да я слагаш, разбира се:)

Понеже си говорим за реплики, а Ерго-то е най-копираната раница, поствам пак линка, който бях дала преди време как да се сравнят копие и оригинал на Ерго:

https://thehumbledoula.wordpress.com/2012/06/02/how-to-spot-a-fa … rgo-baby-carrier/

Статията е от 2012 г., тогава Ерго бяха с друго лого. Сега са с ново и още по-лесно може да се забележи разликата.

# 110
aitep и аз съм си много доволна от раницата, добре са я изкопирали.М/у другото аз имах лека забележка по нея, колана м/у презрамките ми идваше нисък, но и звъннах и ми го преправиха (отзивчиви са) Peace
Каза, че са намерили начин да  ги правят вече подвижни.

# 111
Можеш да я слагаш, разбира се:)

Понеже си говорим за реплики, а Ерго-то е най-копираната раница, поствам пак линка, който бях дала преди време как да се сравнят копие и оригинал на Ерго:

https://thehumbledoula.wordpress.com/2012/06/02/how-to-spot-a-fa … rgo-baby-carrier/

Статията е от 2012 г., тогава Ерго бяха с друго лого. Сега са с ново и още по-лесно може да се забележи разликата.

DAO< много благодаря за статията! Simple Smile

До колкото мога да направя сравнение от картинките с моята раница - шевовете изглеждат доста добре направени - или е много добро копие, или просто имам късмет ! Дано ни върши работа Simple Smile
Определено като сложих вчера Радост - изобщо не усещах килограмите й така, както с обикновено кенгуру .. а и тя се унесе и заспа

Приятно бебеносене Simple Smile

# 112
  • Варна
Искам да питам момичета, раждали секцио колко време след операцията започнахте да носите? Моето бебе си остана седалищно и ще се наложи да ме режат, но се надявам това да не провали плановете ми за носене. Споделете опит, моля.

# 113
Не помня... примерно 2-3 седмици след операцията, и то защото преди това не бяхме излизали. Бебето е 3-4 кг., може да се носи без проблем, ако човек се възстановява нормално.

# 114
  • Варна
Благодаря ти, Лекси. Отдъхнах си Simple Smile

# 115
  • ул. "Мечтание"
При нормално възстановяване от момента, в който решиш, че се чувстваш достатъчно в кондиция.

Леко да минава! Simple Smile На 14-ти те искам с бебе на срещата!  Mr. Green Heart Eyes

# 116
  • Варна
Нощни очи, дано дано...  Grinning

# 117
  • Пловдив
Искам да питам момичета, раждали секцио колко време след операцията започнахте да носите? Моето бебе си остана седалищно и ще се наложи да ме режат, но се надявам това да не провали плановете ми за носене. Споделете опит, моля.
На изписването още я мушнах в слинга Simple Smile Не я носех много, защото все пак колата беше на паркинга, но от следващия ден си я носих почти целодневно - това бебе не спеше, ако не беше в слинга Simple Smile

# 118
  • София
Radost Nezemna, не се притеснявай за това  Peace В носило бебето тежи дори по-малко, отколкото на ръце. А някои бебета се обръщат буквално в последния момент. Може да попиташ за някои упражнения, с които евентуално да му помогнеш, ако искаш.

# 119
  • София
Здравейте,
извинявам се, че нахълтвам грубо и с глупав въпрос, но се изчерпах откъм четене и проучване Simple Smile
Питането ми е следното: Харесах един слинг на една девойка, тя много го похвали, но разменихме само няколко реплики, които не включваха марка и модел и сега не мога да се ориентирам...
Търсеният продукт наподобява слинг-шал, изцяло е от плат и се завързва, но на гърба си е с две ушити кръстосани презрамки. Дали по това безумно описание някой ще се сети за подобен продукт? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт