Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, моето бебче заспиваше само на такава топка.
Това обаче е нож с две остриета. Като свикне, не иска по друг начин.
Като стана на 8 месеца и половина решихме, че не може повече така и го научихме да заспива сам за няколко дни.
От тогава всички се успокоихме - и той, и ние. Той спря да се буди по 20 пъти нощем с плач (и това, защото беше свикнал да го клатим на топката и като не се клатеше и се будеше).

# 316
Ооо, номерът с топката и при нас действа, но ние си имаме по-любим кош за кола Simple Smile Прибягвам до "подскачането", когато имам гости - така хем имам какво да правя - като си говоря с тях, хем дечко е доволен и спящ.

Скрит текст:
Как си мечтая да науча и аз малчо да заспива самостоятелно и най-вече да спи, когато съм извън стаята, но мисля, че съм далеч от това, пък и не ми се ще да го правя с плач, а друг начин не си представям. Ще съм благодарна, ако ме "светне" някой.

# 317
Feride, моля те сподели как се учи бебе да заспива само Grinning

# 318
Скрит текст:
Момичета, две вечери подред баща му го слага на нашата спалня легнал и го милва по ръчичките и крачетата докато заспи. Не мина без плач обаче. На третата вечер заспа без да плаче. Тогава и аз през деня започнах да го приспивам по същия начин. Първо отнемаше около 1 час, за да заспи, а после по 5-20 мин.
След 2 седмици започнахме и да излизаме от стаята и на него не му направи особено впечателение. Пускам му една лампа на Чико, която прожектира звездички на тавана с различни мелодийки и той си заспива.
След като започна да заспива сам, стана много спокойно дете. Преди това бяхме много изнервени всички вкъщи, защото той заспиваше трудно с много упорито люлеене

И за да не е само спам какво да кажа за носилките  newsm78 Mr. Green
Малкият много се забавлява да пътуваме с автобуса като е в раницата. Освен, че разглежда от високо, всички много ни се радват. Разни дечица го закачат, той се смее с глас и целят автобус след него  Joy

# 319
Скрит текст:
Оо, при нас заспиването на топка е напредък - до скоро трябваше да обикалям апартамента с нея в раницата  Embarassed. Това за дневните дремки, ако не е навън. Фериде, ще пробвам май вашия начин, въпреки че имам огромни съмнения малката да поддаде. Тя е точно на 8 и половина сега  Simple Smile

Момичета, някой има ли отзиви от този слинг http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … ng-wrapsody-freya ? Това е единственият летен вариант, който успях да намеря до сега на нашия пазар. Иначе гледах, че Шушулка са имали тензухени, които изглеждат супер и на супер цена, но май са спрени от производство. Помагайте с други идеи. Замислих се, че със стандартен тъкан шал сигурно ще е много горещо лятото, а аз най-вече за тогава го искам.

# 320
Ние миналото лято ползвахме такъв http://www.zilana.com/12-0012mx.jpg - памук и вискоза пише, че е.

Фериде,

Скрит текст:
благодаря, че сподели. Ние просто не го оставяме да плаче и не мисля, че ще се получи. Мъжът ми каза, че не иска да пробваме така - т.е. той не може да си представи бебето да плаче  Laughing за сега заспива, докато вечеря, но като го отбия, не знам точно как ще се случат нещата

# 321
Имам малко странен въпрос, при носене на детето на гръб, то не се ли опитва да ви скубе?

# 322
А, скубе разбира се  Laughing онзи ден ми махна ластичката за коса и започна да си играе с косата ми.

# 323
  • София
И аз не бих могла да я оставя да плаче. Тя така или иначе има нисък праг на толерантност и всеки дискомфорт води до мрънкане или рев. Пробвах се  преди един-два пъти да лежа до нея, но  да не се обаждам и да се правя на заспала- мрънкаше, плачкаше по малко аз я гушвам, играеше си, гукаше, приказваше - всичко, но не и да заспи - 2 часа засичах. И се отказах, а сега е абсурд, защото лази, изправя се на леглото и ходи като се подбира на таблата и трябва да съм постоянно нащрек да не падне.

Estranged, за лятото Breeze серията на Wrapsody я препоръчват. Има по-тънки тъкани слингове, комбинации с лен също се препоръчват като държащи по-хладно.

# 324
Имам малко странен въпрос, при носене на детето на гръб, то не се ли опитва да ви скубе?

Да, мен си ме скубе най-редовно Simple Smile

# 325
Здравейте момичета,

Имам една питанка и се извинянам, ако е обсъждано, но нямам време да изчета всичко Peace

Харесах си слинг на theBabaSling и ме интересува дали са хубави и има ли мами, които ползват този модел. Бебка е на 5 месеца и до сега много се колебаех за слинг или ерго раничка, но се спрях на варинта със слинг да се носим.

Благодаря  предварително  Hug

# 326
Здравей gabsolini,
И аз като теб (и много други) стартирах със същия въпрос - какво е мнението за Baba Sling.
Не се препоръчва, основно защото позата люлка е опасна за бебето. Може да се задуши.
Огледай другите модели слингове.

# 327
Благодаря, Feride   bouquet

Може ли да ме ориентирате към някои марки слингове ? А тези Wallaboo  и Мей/май  тай ?

# 328
Дано се включат специалистите  Mr. Green
Но тези Wallaboo много ми приличат на Baba SLing. А мей тая мисля, че може (виждам, че бебчето ти е на 5 месеца).

ПП. Ще изчакам и аз с интерес коментарите. Ето този вариант на Wallaboo, прилича на нещо средно между слинг и ерго раничка според мен.
http://www.minimod.bg/8326/wallaboo-%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D1%83%D1%80%D1%83
А другият им модел е този, за когото казвам, че прилича на Baba Sling
http://www.minimod.bg/22051/wallaboo-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0 … D0%BB%D0%B5%D0%BD

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:59 от Feride

# 329
Май с моето ерго бебе не съм направила добър избор!По назад прочетох,че за бебета на 1 годинка са малки и неудобни,а сега на 5 месеца на нас ни е малко големичка,значи тъкмо ще и стане и трябва да търся нова  newsm78
Моля ви кажете хубава и удобна ерго раница!

Общи условия

Активация на акаунт