Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 255
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Hug
„Перфектният“ английски на евродепутата Бареков!
...
Lia, трагичен е не английския на господина, а тези, които го подкрепяха и изпратиха в Брюксел  Mr. Green, а после се отказаха ... между тях има доста журналисти и разни известни особи  ooooh! Посредствеността не е изненада за Европейския парламент!

Съгласна, но аз съм впечатлена не от знанията му по английски, а от самочувствието на Б., че владее езика! Shocked hahaha
Ей ти една снимка за спомен Laughing

"Черна роза"

# 526
  • Once there was a Hushpuppy...

Преди време излезе едно инфо, но по-късно намерих по-разбираем превод и ето сега ви го пускам  Grinning

На фестивала на независимото кино в Турция (февруари) е била премиерата на филам „Розова вода” /Rosewater/. Това е режисзорски дебюът на известния американски телеводещ Джон Стюарт, в койтое взел участие Халук Билгинер.
Скрит текст:

Канадецът от ирански произход Мазиар Бахари отива в Иран през 2009 г. като репортер на BBC, за да отрази президенските избори. Там е задържан и обвинен в шпионаж. В продължение на 118 дни той е държан в затвора Евин. Подложен е на нечовешки мъчения, но своя мъчител не е можал да види, защото е бил през цялото време с черна препаска на очите. Единственото, което е запомнил за своя мъчител е, че от него се е носил мирис на розова вода. Този мирис на розова вода Мазиар е зпомнил за цял живот, който му остава. Да преживее иранския затвор му се е отдало по чудо. Освободили са го срещу $ 300 хил.
Скрит текст:

За тези 118 дни затвор и мъчения по-късно написва мемоари „После те дойдоха за мен”. Тези мемоари са станали основа за филма на Джон Стюарт „Розова вода”. Самият Бахари е режисьор и продуцент на документалния филм „ Запалете свещ”/Tp Linght a Candle”, който е показан за първи път в Англия през 2014 г.
Скрит текст:

Халук Билгинер за своята роля: Извъня телефона и чух мъжки глас, който се представи за Джон Стюарт и който ми предложи да играя в негов филм, снимките ще бъдат в Иран, а самият филм в срещу иранското правителство и произвола, който се шири в тази страна. Съгласих се веднага, доколкото самият Джон Стюарт по време на телефонния разговор ми каза: „Както не мога да ви обясня Петата  симфония на Моцарт, която обожавам безумно да слушам, така засега не мога нищо да ви кажа за филма. След това  разговорът прекъсна. Имаше още едно позвъняване. Така получих ролята на бащата на Акбар.
След това започнаха да идват много предложения от Европа. В момента снимам в Рим ("Ben Hur" на Холивуд)
Скрит текст:

Мерси, Пета Hug
Ето това е филм, който бих искала да гледам.
Дали ще се преведе?
Дано Praynig

Патюшки Hug, от мен хубав Mr. Green снежен ден Nature Snowman

# 527
 newsm78
Не знам доколко е вярна тази информация от 4 март вечерта, но... "Севдам Алабора" ще се сбогува със зрителите с еп.4  newsm78
"Sevdam Alabora bu pazar yayınlanacak 4.bölümüyle ekrana veda edecek."
http://www.televizyondizisi.com/sevdam-alabora-final-yapiyor/241980/39/

# 528
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Спират ги, да. И аз така четох.  Peace

# 529
  • ÇapulcuLand
Привет, патета  Hug Липсвахте ми!

Дойдох да искам прошка, че толкова дълго не съм долитала насам...  Embarassed
Дано тази песнюшка свърши работа  Mr. Green Peace

# 530
 Hug Hug Hug Hug Hug

Леле, спират Алабора, а аз се канех да подхващам дизито hahaha

Напоследък ме тегли към смях и забавления Laughing, тамън и Гери Hug е наминала Heart Eyes
Е, голяма работа сме във всички направления rotfImbo rotfImbo rotfImbo

http://gospodari.com/как-не-трябва-да-се-организира-теглене-на-жребий-video56714.html

# 531
  • ÇapulcuLand
Аз таз Алабора даже не я бях отразила, а те вече я спират  Sick тюх  Sad

Улан Истанбул и него го сполетя нещо като спиране - прехвърлиха го от този понеделник (36. епизод) до 39. епизод онлайн и срещу заплащане.  #Crazy Много се говори, че е заради иносказателните коментари на батко Сервет (той е нещо като кварталният клюкар)... Засега отричат, че това била причината, щото видите ли, не са им дръпнали шалтера напълно  Shocked Ама то как да го направят отведнъж, като дизито има бая висок рейтинг  Mr. Green

"Не бе, детето ми, прегледах 12 тв канала. Новините са все същите. Падат по 5 трупа на квадратен метър."

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 21:48 от Geryka

# 532
  Да се отчета за "Марал",че го изгледах онлайн  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтоку що...е едно е хубаво,че е кратко Hug Hug HugКаст добър...имаше влачене в режисурата но...награбиха бързо интригата...раздадоха бързо картите: кой добър,кой лош...но сценарно съм в оркестъра  Grinning Grinning  сервитьорка.../разбира се заради превод, не разбрах дали поне има нужното образование/ стана шеф на модна фирма Shocked Shocked Shocked за една нощ Shocked Shocked ей така...нали са по шансовете и внезапния уж късмет ooooh! ShockedЕ, да чакаме от тук нататък повече интрига newsm12 smile3502 smile3502 smile3502 smile3503

# 533
Мариолка, тенкс и гуш. Дано имам време през уикенда, искам непременно да го погледна. Рядко се лъжа в преценка, дано и с Маралчето да е така.

Гери, да не казвам силна дума, но смятам, че след Езел и СОН туй дизи много ше ни лепне за превод Simple Smile М, ко шъ каеш по темата? Wink

# 534
 Да се отчета за "Марал",че го изгледах онлайн  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтоку що...е едно е хубаво,че е кратко Hug Hug Hug ....
Това добре, ама нищо не казваш за шоколада - фин ли е,  млечен ли е ??? newsm03   Да не би lacuna да го е изяла и за вас нищо да не е останало ? Weary  Нали затова й пратих предварително един "Феро/Сарп" и една "кравичка "  Mr. Green

Видях, видях, че още не го е гледала епизода и не е захапала ... Joy Joy Joy Joy

# 535
  • ÇapulcuLand
Лакун, 'ма направо! Само се притеснявам да не влезем в някой много черен списък на бащицата и да ни резнат пътя до Цариград   Sick

Аз също ще хвърля едно око на Марала тез дни. След такива хубави отзиви ще си е жив срам да не му обърна внимание.

# 536
  • София
Мариолка, тенкс и гуш. Дано имам време през уикенда, искам непременно да го погледна. Рядко се лъжа в преценка, дано и с Маралчето да е така.

Гери, да не казвам силна дума, но смятам, че след Езел и СОН туй дизи много ше ни лепне за превод Simple Smile М, ко шъ каеш по темата? Wink
Леле, балсам за очите ми  Heart Eyes  Голям съм фен на Улан Истанбул. Стискам палци.  Praynig

И аз го гледах Марал, и аз не съм впечатлена като цяло от сценария. Но при нещо писано от Пънар със сигурност ще ми трябва или превод, или да съм по-концентрирана, че иначе е възможно да съм си направила грешна преценка днес.

# 537
Не съм лизнала, на строга диета съм Wink
Герчо, да не ти дреме. Таман ще станем дисиденти  Joy
Песни ще пеят за нас, на тениски ще ни носят  Mr. Green Кой кат нас! Ердо да го духа! ( стара бг поговорка   hahaha)

# 538
  • ÇapulcuLand

Герчо, да не ти дреме. Таман ще станем дисиденти  Joy
Песни ще пеят за нас, на тениски ще ни носят  Mr. Green Кой кат нас! Ердо да го духа! ( стара бг поговорка   hahaha)

Нави ме  Mr. Green щом ще ни носят на тениски и ще ни възпяват, съм вътре  Joy
А той Ердо отдавна го е издухал, да ти кажа. Преди две седмици ходих лично да го проверя и дъската яко хлопа, душко. Според теб нормален човек в 21. век може ли да подготвя такава предизборна кампания на партията си, а?!

тоз с нарисуваните мустаки ми е най-любим  Joy Joy

# 539
И на мен  Joy ся се степахме за левенто!
Ердо по нормалност може да се мери само с нашия тиквоч. Същата безпомощна и комплексирана свиня! Санки един баба ги е правил... по трудово обучение   Party

Общи условия

Активация на акаунт