Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 80 893
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам сериозен проблем с косата.Тя по начало ми е тънка, рядка и хилава и аз с цялата си глупост си сложих удължения със стикери. 4м седяха на главата ми и като ги махнах положението е плачевно. Дадох 600лв за коса, сега ще дам 200 за лечение. Много съм смотанка, значиии. Но важното е, че видях и ми мина мерака. Занапред никакви коси, бои и преси. Че и нова преса на Ремингтън си купих....та сега ще поръчвам Анакапс на Дюкре за 3м лечение. Мислите ли, че мога заедно с анакапса да пия и друга добавка като биотин примерно?? Ако да, от коя марка сте доволни? Чудя се и за шампоана и балсама на Ревалид дали ще повлия добре на моя мазен, ама много мазен скалп. Бихте ли ми дали съвет. Нуждая се от ударни дози подхранване на косата и лечение от косопада....Sad

# 136
Не рискувам да ти препоръчвам да смесваш добавки.
Това, което ще те посъветвам е да се грижиш наистина за косата си-спри преси, маши и минимално я третирай. Удълженията много я увреждат с времето.
Ще ти препоръчам да посетиш и дерматолог.Най-добре той ще те посъветва.
Много момичета хвалят Дюкре -Анакапс, аз не съм ги ползвала, но сигурно са добри.
Не се притеснявай, всяка жена от суета понякога прави глупости. Ще се оправят нещата.
Прави си домашни маски,копривата много помага. Подхранвай косата с масла, жълтъка е доказано средство при косопад, а и за мазната коса ще ти помогне.Може да правиш маски с хума, да си купиш катранен шампоан-съвсем сериозно за бързо омазняваща се коса е страхотен, помага и за косопад.
На мен какво ми помогна-витамини и добавки-Приорин, От а до З, цинк и биотин, обливане с коприва, пиене на коприва-чай, маски с жълтък и зехтин, спиране на преси, максимално щадене на косата за да се възстнови.
И вече знам, че хубава и здрава коса е по-добре, отколкото с идеална прическа всеки ден-но изтощена като слама.  Simple Smile

# 137
Здравейте, и аз много се чудя по въпроса, който и да попитам всеки ми дава различен съвет. Доколкото виждам, има много добри мнения за Анакапс, на мен като тяхна по-добра алтернатива пък ми препоръчаха на фито - Phytophanere, някой дали има наблюдения и върху двата продукта? И ако почна с единия и после го сменя с другия, ще има ли смисъл? А като по-евтин вариант, по-добри ли са наистина от Мерц-а, например.
Благодаря Ви, поздрави!

# 138
Анакапса са хубави, ако ги пиеш 3 месеца ще има ефект.
На мен мерц не ми допадат, леки ли са не знам.
Тези на фито не съм ги чувала.

# 139
Относно Мерц  -нямам представа.
На Фито съм ползвала ,но само за месец и не разбрах нищо.
Сега отново пия цинк с биотин на Абофарма.
Анакапс са добри  Peace

# 140
  • Толбухин
Аз пия по предписание на дерматолог Ревалид 3х1 /за 3 месеца/. Започнах началото на август, вече имам един пълен месец.

# 141
Ревалида имат бирена мая, но при дълга употреба и те стават. Peace

# 142
и аз поднових курса с цинк и биотин, че есената дойде, пия и ФК дали не прекалявам?

# 143
За Фитовал чета доста позитивни мнения. Вие мислите ли, че има ефект от тях?

# 144
и аз поднових курса с цинк и биотин, че есената дойде, пия и ФК дали не прекалявам?
За ФК мисля,че няма проблем.
И аз започнах на ново цинк + биотин.

За Фитовал чета доста позитивни мнения. Вие мислите ли, че има ефект от тях?
Не съм ги пила тях,само шампоан съм пробвала  Peace

# 145
Преди години пиех Мерц и бях доволна.  Peace

# 146
Здравейте.Някой използвал ли е тези таблетки за коса и има ли някакви добри впечатления за тях-ВИТАМИКС ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ.
Трябва да захраня малко косата,че ме налегнал един косопад. Ако имате други по-добри предложения за други добавки ще се радвам да ги споделите. По принцип съм пила най-различни витамини много от които съм прочела за тях от вас. Последните които пих бяха на Абофарма-цинк и биотин,но ги пих прекалено кратно и не видях особенно подобрение.

# 147
Аз от днес почвам Приорин ,след 3 месец се надявам да има резултат. Peace

# 148
Изпих 3 опаковки Анакапс (3 месеца подред) и не мога да кажа, че виждам някакъв резултат  Laughing дори косата ми е по-зле от лятото, пролетта ...

# 149
  • София
При мен имат ефект Мерц - пия ги всяка пролет за косата и за ноктите.

Общи условия

Активация на акаунт