Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 80 999
  • 339
  •   1
Отговори
# 150
Изпих 3 опаковки Анакапс (3 месеца подред) и не мога да кажа, че виждам някакъв резултат  Laughing дори косата ми е по-зле от лятото, пролетта ...
Явно при всеки човек различно действат.Както всяко нещо.

# 151
  • Пловдив
и на мен ми е трети месец с Анакапса, а косата ми капе още повече. И биотин чист пия, но резултат нямам Sad

# 152
и на мен ми е трети месец с Анакапса, а косата ми капе още повече. И биотин чист пия, но резултат нямам Sad

хормони пусна ли? да не е нещо хормонолано,щом не се влияе от добавки Simple Smile
да не си на диета? съвсем сериозно питам, защото това е честа причина за косопад, също и липса на витамини
Бих ти препоръчала Приорин, много са добри наистина.

# 153
дражетата на Мерц също съм ги пробвала, но не бях много впечатлена от тях

# 154
Момичета моля помагайте пред дилема съм.Искам да си купя витамини за коса, че имам ужасен косопад, но не мога да реша кои. Първо мислех да си купя GNC- Ултра Подхранване Коса тъй като не съм ги ползвала до сега, но сега видях, че са пуснали промо пакети на Анакапс и Фито и вече съм тотално объркана и разколебана кои точно да си купя. Анакапс и Фито съм пила преди години не сми спряха косопада ,но поне я подхраниха. Знам, че при всеки действието е индивидуално, но вие от кои сте доволни или поне сте чували добри отзиви. Моля дайте ми съвет на кои са се спра. трябва са си купя някои защото положението е сериозно/за косата ми/.

# 155
Аз започнах да пия цинк с биотин от вчера,че правим ремонт и съвсем забравих.

Дани ,защо не посетиш дерматолог ?

# 156
Момичета моля помагайте пред дилема съм.Искам да си купя витамини за коса, че имам ужасен косопад, но не мога да реша кои. Първо мислех да си купя GNC- Ултра Подхранване Коса тъй като не съм ги ползвала до сега, но сега видях, че са пуснали промо пакети на Анакапс и Фито и вече съм тотално объркана и разколебана кои точно да си купя. Анакапс и Фито съм пила преди години не сми спряха косопада ,но поне я подхраниха. Знам, че при всеки действието е индивидуално, но вие от кои сте доволни или поне сте чували добри отзиви. Моля дайте ми съвет на кои са се спра. трябва са си купя някои защото положението е сериозно/за косата ми/.

с две ръце Приорин или цинк и биотин, това помогна при мен.

# 157

с две ръце Приорин или цинк и биотин, това помогна при мен.
Е сега добавям и Приорин към списъка с чудене на кои витамини да заложа. Ходила съм на няколко дерматолога, но нямам подобрение. Всеки си изписваше различни шампоани и витамини/някои от които се чудя да повторя ли - Анакапс/ и накрая ефект "нула" даже съм доста назад откъм косата

# 158
Обливай косата с отвара от коприва  Peace

А относно витамините ,мен много ми помогна цинк с биотина ,а са евтини към 5 лв  Peace

# 159
Не знам защо, но най се колебая за Анакапса, но прочетох в по предни коментари че нещо не са доволни.Да не са ги развали.Аз като ги пиех преди косопада не намаля, но ми се появи доста нова коса/пих ги близо 1г./. А колкото до цинк-биотин на Абофарма тях още днес ще си ги купя.Благодаря

# 160
Купих си цинк-биотин и започвам да пия. Освен това се изкуших от един сайт и си взех и други витамини на фирма Solgar Skin, Nails and Hair. Ако някой ги е пил да сподели мнение моля. Simple Smile

# 161
На Солгар са добри  Peace

# 162
  • Бургас
Искам да попитам тези, които са пили Приорин колко месеца са го приемали и колко месеца се почива?
Аз ги пия вече 6 месец,като силния косопад вече спря и се чудя да преустановя ли приема, и отново на пролет да ги започна .Или да продължа и есента да ги пия (когато си ми започва сезонния косопад)  Thinking

# 163
От къде си купувате Приорин от България или от сайтове от чужбина.Аз много искам да си го купя,но тук в България ми се струва много скъп,а малко таблетки.

# 164
От къде си купувате Приорин от България или от сайтове от чужбина.Аз много искам да си го купя,но тук в България ми се струва много скъп,а малко таблетки.
[/qu

ОКОЛО 42 ЛВ във всяка аптека го има,понякога пускат и промоции с четка и шампоан
мисля че са 60 или 30 хапчета,не помня

Общи условия

Активация на акаунт