Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 85 018
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
Аз от Анакапса съм много доволна. Сега пия Приорин - струва ми се пак ми действа добре. Но според мен важно значение има цялостното лечение - хапчета, шампоан, балсам, лосион/концентрат/тоник. Също така знам, че косата не трябва да се боядисва с амонячни бои, защото и те усложняват ситуацията и изтощават косъма, както и да се ползват стилизанти (пяна, лак, гел др. подобни) и съответно силни сешоари, преси.....И да се мие на 3 дни, не и по-често. Не препоръчвам и сухите шампоани - запушват скалпа.

Това го знам от дерматоложката, която посещавам.

Освен това е важно да се разбере причината за косопада -  (напр. щитовидната жлеза и др.) и да се атакува с лекарства първопричината, за да спре косопада. Не трябва да се разчита само на хапчета например, особено ако видите че имате голям косопад, не е толкова лесно да се спре.

И ходете на лекар задължително, не като мен ..чаках поне 6 месеца, слагах разни маски, а нова коса не се появяваше...ужас.
След повече от година имам подобрение, но не преставам с грижите за косата.

# 166
здравей за косата аз препоръчвм хапчетата витаслим има за коса нокти и кожа и те уверявам че при мене имаше ефект

# 167
Аз от Анакапса съм много доволна. Сега пия Приорин - струва ми се пак ми действа добре. Но според мен важно значение има цялостното лечение - хапчета, шампоан, балсам, лосион/концентрат/тоник. Също така знам, че косата не трябва да се боядисва с амонячни бои, защото и те усложняват ситуацията и изтощават косъма, както и да се ползват стилизанти (пяна, лак, гел др. подобни) и съответно силни сешоари, преси.....И да се мие на 3 дни, не и по-често. Не препоръчвам и сухите шампоани - запушват скалпа.

Това го знам от дерматоложката, която посещавам.

Освен това е важно да се разбере причината за косопада -  (напр. щитовидната жлеза и др.) и да се атакува с лекарства първопричината, за да спре косопада. Не трябва да се разчита само на хапчета например, особено ако видите че имате голям косопад, не е толкова лесно да се спре.

И ходете на лекар задължително, не като мен ..чаках поне 6 месеца, слагах разни маски, а нова коса не се появяваше...ужас.
След повече от година имам подобрение, но не преставам с грижите за косата.

Да се открие причината за косопада при мен се оказа "мисия невъзможна'. Дори и при всичките изследвания които направих и при поне 6 лекари /ако не са и повече/ дерматолози и  ендокринолози които съм ходила останах без светлина за проблема от никъде.Всеки казва всичко с изследванията е наред, но косата пада ли пада. Cry Започнах да се отчайвам като гледам колко коса ми остана Sad

# 168
От къде си купувате Приорин от България или от сайтове от чужбина.Аз много искам да си го купя,но тук в България ми се струва много скъп,а малко таблетки.
[/qu

ОКОЛО 42 ЛВ във всяка аптека го има,понякога пускат и промоции с четка и шампоан
мисля че са 60 или 30 хапчета,не помня
Точно вчера питах тук в Стара Загора на Марешки за Приорин и ми каза 48,60/за 60капсули

# 169
Здравейте, днес най-после си купих Цинк + Биотин на Abopharma. Ето този:

Искам да попитам тези, които са го приемали или продължават да го приемат, 3 месеца ли трябва да се пие без почивка? Защото имам някакви бегли спомени, че тук някой беше писал преди време, че нещо бил много специфичен приемът на тези таблетки, защото се получавало натравяне/предозиране и т.н.

Та, 3 месеца без почивка ли се пият?  Hug

# 170
Да, без почивка.. не очаквай чудеса обаче. На някои им действа, но на мен са ми мноого слабички тези.
А и познати са ми казвали, че засилват апетита, ако те притеснява, внимавай!

# 171
Започнах отдавна ленено масло на капсули и определено има ефект и при растежа и косопада,но ефекта определено се забелязва  след около месец -два.Има ефект и при запек(преди това ходех до WC само с чайчета) ,защото двата проблема са налице ,ако има "щитовидни проблеми".

# 172
Здравейте, днес най-после си купих Цинк + Биотин на Abopharma. Ето този:

Искам да попитам тези, които са го приемали или продължават да го приемат, 3 месеца ли трябва да се пие без почивка? Защото имам някакви бегли спомени, че тук някой беше писал преди време, че нещо бил много специфичен приемът на тези таблетки, защото се получавало натравяне/предозиране и т.н.

Та, 3 месеца без почивка ли се пият?  HugЕфект имат при продължителна употреба,съпругът ми ги пие за  себореен дерматит и ако ги спре люспите ги прави веднага по лицето,а цинк и селен може да се пият продължително.Добави и селен към тези.

# 173
A по 1 хапче на ден ли се пие?

# 174
То си пише.

Аз съм с някакви немски добавки Haar Vital Komplex от ДМ. Някой с наблюдения от тях?

# 175
До barabanche
, можеш да пиеш по 1 цинк и 1 селен,ако вземеш и ленено масло(което горещо препоръчвам на всички) можеш да започнеш ударно с по 2-3 на ден и след месец по 1 на ден.Аз си взимам 180 капсули ленено масло за 17 лв(много ми е изгодно) ,но не знам дали може да пиша фирмата производител.

# 176
Аз от колко време пия цинк и биотин, но не съм усетила да пълнея от него. В момента апетита ми е наистина засилен, но не го отдавам на това, а просто си похапвам повече.
Не съм се и замисляла, че може от него да е... и да се качва.

# 177
Тези ампулки много помагали срещу косопад, претърсих цяла Варна и не ги намерих, купих си едни други които не харесвам...

Ако някой ги намери да пише.

Преди месец си ги взех от големият Елитис. Беше последна опаковка. Не очаквах, но съм доволна. Но самите ампулки са ми много неудобни за ползване, за това си ги присипах всичките в празната опаковка на Клорин спрей и сега много по удобно и ефективно си ги ползвам.

# 178
До barabanche
, можеш да пиеш по 1 цинк и 1 селен,ако вземеш и ленено масло(което горещо препоръчвам на всички) можеш да започнеш ударно с по 2-3 на ден и след месец по 1 на ден.Аз си взимам 180 капсули ленено масло за 17 лв(много ми е изгодно) ,но не знам дали може да пиша фирмата производител.
Моля те сподели фирмата производител.Не знам дали е проблем да се казва, но все пак на пазара има токова много видове,че вече не знае от кои да си вземе.

# 179
  • Sofia
Пия биотин с цинк на АВО фарма втори месец и съм много доволна. Никога не съм имала толкова здрави нокти. Косата ми също изглежда по-жива, лъскава и гъста. Правя и маски обаче, домашни, всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт