Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 84 990
  • 339
  •   1
Отговори
# 180
Ленено масло на Фортексhttp://www.marvi.bg/duo-paket-1-1-podaryk-fortex-leneno-maslo-omega-3-6-9-1000-mg-2-h-90-kaps-podaryk-9494.html          ,а цинк  и селен на Абофарм ,отделни опаковки са няма ги в комбинация.

# 181
Ленено масло на Фортексhttp://www.marvi.bg/duo-paket-1-1-podaryk-fortex-leneno-maslo-omega-3-6-9-1000-mg-2-h-90-kaps-podaryk-9494.html          ,а цинк  и селен на Абофарм ,отделни опаковки са няма ги в комбинация.

мерси

# 182
Пия биотин с цинк на АВО фарма втори месец и съм много доволна. Никога не съм имала толкова здрави нокти. Косата ми също изглежда по-жива, лъскава и гъста. Правя и маски обаче, домашни, всяка седмица.

аз също го пия и то от доста време с леки почивки, и сега като прочетох мнението ти се замислих за ноктите си, защото определено са доста здрави-каквито междудругото никога не са били, вярно е, че мажа и заздравители, но преди не съм забелязвала подобен ефект от Цинка и Биотина  Simple Smile

# 183
мерц -не е особено ефективен

# 184
  • Бургас
Витамикс за коса кожа и нокти..Доволна съм!

# 185
Здравейте момичета. Някоя от вас да е пила L-Cysteine капсули.
Ето и малко инфо:
L-Cysteine е незаменина аминокиселина, която е важен компонент от косата, ноктите и кератина от кожата. L-цистеин стабилизира структурата на протеина при формирането на колаген като по този начин подпомага здравата кожа, коса и нокти.Изгpaждa и зaздpaвявa cтpyĸтypaтa нa ĸoжaтa, ĸocaтa и нoĸтитe;
•    Πoдпoмaгa пpoизвoдcтвoтo нa ĸoлaгeн;
•    Πoдoбpявa eлacтичнocттa нa ĸocaтa и ĸoжaтa;
•    Cъдъpжa Bитaмин B-6 и Bитaмин C.

# 186
  • София
При мен Цинк-биотина на АВО нямаха особен ефект. Сега започнах Калмацин форте, след като прочетох всички отзиви. Тъкмо се подстригах и ще мога да преценя по-добре как расте косата.

# 187
  • Велико Търново
И при мен таблетките на АВО нямаха никакъв ефект, а ги пих три месеца  Confused Преди време също съм ги пила, без осезаемо влияние.

# 188
Днес си купих дъвчащи дражета за коса кожа и нокти. Vita melts на Nature made...
Ще видим какъв ще е резултата, до сега само бонбони не бях пробвала ето че и това се случи.

# 189
То си пише.

Аз съм с някакви немски добавки Haar Vital Komplex от ДМ. Някой с наблюдения от тях?

Скрит текст:
Аз. Миналата година си направих тримесечен курс с тях от ноември до януари и ми се отразиха добре. Ноктите ми се втвърдиха, сезонният косопад намаля. Между другото, съчетавах приема на таблетките с шампоан "Здраве Форте" против косопад, така че ефектът е комбиниран, предполагам. Ще си ги купя пак този месец.
Редовно вземам масло от вечерна иглика, което също въздейства благоприятно на кожата.
Иначе за хубава кожа, коса и нокти разчитам основно на правилно хранене, таблетките са само допълнение. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 12:27 от Driftwood

# 190
Аз си взей днес цинк на Валмарк.Заради кожата.За косата също го препоръчват.Пия си и фолиева киселина,но тя при мен си е редовна.Зеавословно хранене хич ме няма.Не че ям супер вредни неща,но пък има още много какво да се желае.За съжаление с това ежедневие здравословното хранене ще е мираж.

# 191
  • Бургас/Пз
Пила съм какви ли не - Мерц, Приорин, Допълхерц и разни други. Най-съм доволна от Maxi Hair oт iherb. Правя по два курса годишно и резултатът винаги е страхотен за моята коса, особено откъм растеж.

# 192
ani_d, но не попада в продуктите без ГМО. Биотинът е в малко обасни количества за бременни и диабетици, а скромното ми мнение - и за всички останали. Препоръчителната дневна доза е 20-50 пъти по-ниска.

# 193
Пия Цинк и Биотин на АбоФарма, много ги харесвам, определено ми повлия и на ноктите, а и косата ми е по-жива когато ги пия.
Опитах Биотин и на Джеймисън, не го почувствах изобщо.
Наскоро за разнообразие и от любопитство си поръчах Maxi Hair oт iherb, още не са пристигнали, надявам се да ми харесат.

# 194
Аз пия Hair vit на Health Aid.Има ли друг тук който ги пие?За месец и половина ефекта е май само в по-бързия растеж.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 14:35 от Жозефина88

Общи условия

Активация на акаунт