Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 82 660
  • 339
  •   1
Отговори
# 60
И аз не я знам тази добавка  newsm78

# 61
Последните месеци и аз какво ли не. И сега търся алтернативни варианти. В една аптека попитах и ми казаха, че помага, обаче като се има предвид цената, искам да знам дали си заслужава да я взимам.

# 62
Последните месеци и аз какво ли не. И сега търся алтернативни варианти. В една аптека попитах и ми казаха, че помага, обаче като се има предвид цената, искам да знам дали си заслужава да я взимам.
От това което се продава в България единствено Анакапс и Приорин си заслужават всеки лев.
По евтин вариант е само биотин + ревалид или фитовал...
Едни хубави ампули против косопад също помагат много.
В момента ползвам шампоана Ревалид, доста е добър за едни 12 лева.

# 63
Да, не че спира косопада, но косата става супер с него  Peace

# 64
Да, не че спира косопада, но косата става супер с него  Peace

Да, но на мен ми трябва нещо, което да спре косопада и да задейства по-бързо растежа и затова попитах за конкретен продукт Confused

# 65
Ами има много продукти...но.Какъв вид косопад е?
Иначе съм ти написала препаратите от нашата търговска мрежа, ако прочетеш назад ще видиш и тези от сайтовете...има и тема озаглавена косопад.

# 66
Приорин са много добър избор, спират косопада за кратко време, косата живна от тях, има нови растежи.
Заслужават си!Анакапс не съм пила, но много момичета във форума са го пили и са доволни.

Цитат
Да, не че спира косопада, но косата става супер с него  Peace

Какви са ефектити за косата от Ревалида, в какъв смисъл става супер? Стимулира ли растежа. Искам да го пробвам и аз някой път.

P.S.

Един малко страничен въпрос-момичета боядисвате ли се, получавате ли косопад от боите? Аз рязко съм получавала, но вее искам малка смяна на цвета и не мога да си гледам косата без цвят и с това скучно кафяво  Rolling Eyes много ме е страх да не се появи пак косопад, знам, че боите вече не се като от едно време, ама все пак

# 67
Трябва да го пробваш, зависи от самия косъм...пише възстановяващ протеинов шампоан за всички видове коса...не стимулира. На мен ми харесва защото придава чувство за чистота и плътност в същото време не утежнява, не омазнява като други протеинови продукти за коса.Струва си да се опита, със сигурност няма да навреди.

# 68
Трябва да го пробваш, зависи от самия косъм...пише възстановяващ протеинов шампоан за всички видове коса...не стимулира. На мен ми харесва защото придава чувство за чистота и плътност в същото време не утежнява, не омазнява като други протеинови продукти за коса.Струва си да се опита, със сигурност няма да навреди.

Peace
И аз си харесвам косата след него, иначе нито на косопада ми влияе, нито на растежа, въобще и не очаквам чудеса от продукт, който стои 1 минута на главата ми   Naughty

Аз като цяло от нищо вече  не виждам и не очаквам резултат, но това е друг въпрос

# 69
Тези ампулки много помагали срещу косопад, претърсих цяла Варна и не ги намерих, купих си едни други които не харесвам...

Ако някой ги намери да пише.

# 70
Тази марка съм я виждала по фризьорските салони  Peace
За какъв тип косопад са?

Ето, но нищо не пише, нито съставки, нито тип косопад
http://angelcosmetics.bg/product/556/farcom-seri-thera-cure-ampu … opad-12h10ml.html

# 71
Ето от нета:
Цитат
SERI
FARCOM SERI Thera Cure Ампули против косопад 12х10ml

Нанесете лосиона на суха или мокра коса. Масажирайте нежно с краищатата на пръстите, за да го нанесете равномерно. НЕ ОТМИВАЙТЕ лосиона. За цялото лечение трябва да нанасяте лосиона три пъти в седмицата. Лосионът Seri Theracure против косопад, подобрява кръвообръщението на скалпа, предотвратява ефективно косопада, хидратира, намалява цъфтежа и повишава плътността на вашата коса с 10%.
Моята фризьорка ми каза да си ги купя, щели да ми спрат косопада.Тя не ги предлага, работи с Лореалски боклуци. Thinking

Това им е старата опаковка:

# 72
Това го има и в моя линк, поръчай си ги от там, после да пишеш  Heart Eyes

# 73
  • София
Скрит текст:
Цитат
Мац, много добре знаеш, че биотина в Б 7. В какъв смисъл някой нещо да ти препоръча? Все едно да ти препоръчат Вит. Ц? Ефервесцентни-не, нещо май не им слагат дозата, ама има и доволни, но на дражета-да. Peace

ами в какъв? нормаблен биотин, марка, по колко да се приема и т-н., тоест какъв биотин е добре да си взема, от кой сте доволни, не е като да е витамин ц  Simple Smile
говоря за биотин, който се продава в нормалните аптеки, а не в сайтове и прочие   Peace
масово препоръчват от ай хърб, а оттам не ми се занимава да се разправям

еферефцентните не са толкова добър вариант да-не вярвам там да е в достатъчни количества
[/quote]

Аз пих отделно цинк, отделно биотин. Не си спомням какви бях взела, но биотина беше около 300 микрограма, цинка- 2 или 3 мг. Този, който се предлага комбиниран за мен не става. В малки количества е:
http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … B0%D0%BF%D1%81-30

Тази или другата седмица ще купя пак и ще пусна линк какво съм взела.
Имай предвид, че ги комбинирам и с поливитамини и с анакапс.

# 74
Ами има много продукти...но.Какъв вид косопад е?
Иначе съм ти написала препаратите от нашата търговска мрежа, ако прочетеш назад ще видиш и тези от сайтовете...има и тема озаглавена косопад.

Знам и точно бях прочела за капсулите, за които питам. Косопадът се появи изненадващо, най-вероятно от стрес, затова си търся нещо натурално, за да не се тъпча с лекарства. Но ще почета още по темата.

Общи условия

Активация на акаунт