Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 84 940
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, Simple Smile
 има ли някой отзиви за таблетките Viviscal. Изтъня ми доста косата и съм решила да обявя пълна война на косопада.  #2gunfire
Досега пиех на Солгар витамините за коса, кожа и нокти и отделно биотин. Почти на привършване са ми, успяха да ми спрат косопада, но ми се иска някои с по-специализирани таблетки да ги заменя. Мислех Приорин или някои от другите изброени тук да опитам, но се сетих, че на работа един колега беше започнал да взема от тези таблетки Viviscal и каза, че му порастнала нова косица.
Моля, ако някой има наблюдения, нека сподели.  bouquet

# 196
 има ли някой отзиви за таблетките Viviscal. Изтъня ми доста косата и съм решила да обявя пълна война на косопада.  #2gunfire
Досега пиех на Солгар витамините за коса, кожа и нокти и отделно биотин. Почти на привършване са ми, успяха да ми спрат косопада, но ми се иска някои с по-специализирани таблетки да ги заменя. Мислех Приорин или някои от другите изброени тук да опитам, но се сетих, че на работа един колега беше започнал да взема от тези таблетки Viviscal и каза, че му порастнала нова косица.
Има ли ги  в БГ. тези таблетки?

# 197
 А нещо по - ударно можете ли да ми препоръчате срещу косопад. Пия Геритамин само. Мисля да взема биотин и цинк, но не мога сама да преценя на кой производител да бъдат.
 От кои комплекси за коса сте най - доволни?

# 198
А нещо по - ударно можете ли да ми препоръчате срещу косопад. Пия Геритамин само. Мисля да взема биотин и цинк, но не мога сама да преценя на кой производител да бъдат.
 От кои комплекси за коса сте най - доволни?
Най-ударно са маските с чесън,разбира се ако не те притеснява миризмата, но тя е само когато е мокра косата.Ефект има,казвам го от личен опит.Също много съм доволна от Пантен за косопад.При редовна употреба имам нова косица "поникнала".

# 199
Има ли ги  в БГ. тези таблетки?
Не знам има ли ги в бг но тук в САЩ струват 103 долара, за тези пари ще пия макси поне половин година...

# 200
Да, и тук са доста скъпи. За 3 месеца излизат около 80 паунда, но ако имат резултат, защо не. Въпросът е как да разберем, че ще проработят за нас  Laughing

# 201
Прочетох ревютата 50% са отлични, може би действа...има коментари, че е много силен продукт и вреди на здравето. Не знам, на мен ми идва скъп 103$ без шипинга, 180 таблетки...не се знае за колко време стигат.

# 202
От днес пия Анакапс на Дюкре за косопад - надявам се да има ефект. Peace

# 203
Ще има, но трябва да се пият  поне 3 месеца, в смисъл с една опаковка не става.

# 204
Ще има, но трябва да се пият  поне 3 месеца, в смисъл с една опаковка не става.
+1  Peace

# 205
Пада ми повече коса, но предполагам това се дължи, както на сезона, така и от факта, че скоро родих и организма ми е изтощен... Пия таблетки ПРИОРИН 2 пъти дневно - сутрин и вечер. Имам ефект, а ги пия от близо месец. Препоръчаха ми да ги пия поне 3 месеца за силен ефект... Биотин или нещо друго никога не съм пила. До момента не съм подсилвала косата си с нищо...благодаря на рдителите си, защото косата ми е доста здрава и лъскава без специални грижи.

# 206
Ще ги пия 3 месеца, да.  Peace

# 207
А да ви питам някой пил ли е МСМ на прах за подхранване на косата?Това е главната съставка в добавките за коса и нокти на Солгар,и една фармацефтка ми ги препоръча.Аз от 20 дни пия МСМ и май,че има ефект,и е доста по евтино от добавките.

# 208
  • софия
Би ли показала кой MCM. Аз имам един , на прах, но не съм сигурна дали става за пиене.

# 209
Би ли показала кой MCM. Аз имам един , на прах, но не съм сигурна дали става за пиене.

Ето този http://www.zoya.bg/product/1119

Общи условия

Активация на акаунт