Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 82 654
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
Има ли някоя от вас, която и пила и Приорин, и Пантогар и може да ги сравни?

Аз твърдях, че съм доволна от Приорин, днес си поднових опаковката.
Но реално през цялото време откакто го пия, използвах ампули против косопад на Керастас, хубав шампоан против косопад, Денсифик ампули.
Така че всъщност не мога да кажа от кое е ефекта със сигурност.

Позната аптекарка днес коментира, че съставът на Приорин не е нещо особено, зокато се чудех пак ли него да купя, или нещо друго.

# 286
ЧерЕн_ШокоЛад, шампоанът Приорин влияе ли върху косопад наистина?
Иначе витамините имат ефект наистина.

Като го ползвах пиех капсулите и няма как да кажа. Но шампоана прави косата жилава и жива.

# 287
  • София
Не мога да открия дали вече е коментирано как се отразяват приеманите хранителни добавки за коса върху апетита
.
От месец приемам Макси хеър и герикапс едновременно и напоследък наблюдавам увеличен апетит, което е доста необичайно за мен.
Качила съм и 1-2 кила. Вярно, косопада  е овладян, много нови растежи има, косата изглежда здрава и жизнена, но...талията се наля.
Имате ли наблюдения за подобен нежелан ефект?

# 288
ЧерЕн_ШокоЛад, благодаря  Peace
Аз мисля, че и шампоанът намалява косопада, ползвах го поредни пъти вече. Преди това пиех Приорин, но ползвах други шампоани. Така, че мога да кажа.

# 289
Не мога да открия дали вече е коментирано как се отразяват приеманите хранителни добавки за коса върху апетита
.
От месец приемам Макси хеър и герикапс едновременно и напоследък наблюдавам увеличен апетит, което е доста необичайно за мен.
Качила съм и 1-2 кила. Вярно, косопада  е овладян, много нови растежи има, косата изглежда здрава и жизнена, но...талията се наля.
Не нямам подобен нежелан ефект при мен.Не съм била с повишен апетит от приема им .Съответно не съм качила килограми от тях .

# 290
  • на кого му пука
На мен от Мерц много ми се увеличава апетита.

# 291
.

Изпих една опаковка Макси х. мазах лосиони мих шампоан косопада спря ! Косата след около 5 м. забелязах че се посгъсти!
Но 4кг. си ги придобих трайно , отговора ми е да забелязах окръгляне .. по скоро ми се виждаше и като да задържам вода.. Naughty newsm78
Обаче си струваше защото 4кг. не е края на света , но без коса само с перушина и 5 косъма...за мен е края.
=============== тегля чертата и пак бих рискувала

# 292
  • София
Изпих една опаковка Макси х. мазах лосиони мих шампоан косопада спря ! Косата след около 5 м. забелязах че се посгъсти!
Но 4кг. си ги придобих трайно , отговора ми е да забелязах окръгляне .. по скоро ми се виждаше и като да задържам вода.. Naughty newsm78
Обаче си струваше защото 4кг. не е края на света , но без коса само с перушина и 5 косъма...за мен е края.
=============== тегля чертата и пак бих рискувала

Да, така е- наколко килца отгоре не са края на света...Сега съм малко по-спокойна и като знам за този "ефект" ще се опитам да контролирам храненето си.  Embarassed
Важното е, че на косата се отразява добре, расте и е жизнена. Мисля, че заслугата е на Максито  Simple Smile

# 293
Момичета, пили ли сте шуслеровите соли 1 и 11 ? Те са за косата и в момента ги пия.Не знам дали се внушавам , но имам чувството че косата придоби блясък и жизненост, чудя се дали е от тях Thinking

# 294
Да се включа и аз. След първия буркан макси хеър не бях доволна, имах все още лек косопад и в яда си поръчах още 2 опаковки hahaha в момента свършвам втората, има значителен ефект. Косата ми се посгъсти, има блясък и е по жизнена, продължава обаче лекия косопад...не съм забелязала увеличение на апетита от максито.

# 295
Да попитам има ли доволни от дюкре анакапс ?
Чудя се кое да избера за косопад.
Приемам и други предложения .

# 296
Добавките, в които има бирена мая, често дават страничен ефект- повишен апетит

# 297
В Anacaps няма бирена мая Peace

# 298
Още се колебая дали да поръчам анкапс или ето тези
https://vitalconcept.com/all-products/wow?___store=bg&___from_store=en

# 299
Преди известно време използвах само дражета Мерц или Геритамин, но на един по - късен етап се поинтересувах и разбрах, че това не е успешното решение за мен. На пазара има голямо разнообразие от продукти и това може да обърка човек при избора, а и не се знае кое как ще подейства. Първото, което направих беше да започна да се храня по - правилно. Направих си изследвания и от тях разбрах от кое имам нужда. Следя си стойностите редовно и всеки ден приемам биотин (който направи чудеса за мен), селен, магнезий, желязо Сорбифер дурулес + витамин ц. При желязото следя да го приемам поне два часа преди или след млечни продукти. Приемам на етапи и витамин B12, но с него вече съм на граница близка до предозирането и го спрях засега. Ако намалее ще започна отново. Все още пия и Геритамин, но само от време на време. Когато преценя спирам някои от тях, а след това набавям пак. И все пак не разчитам само на добавките, а и на добрия сън и правилната грижа за всяка една част от организма, защото всичко е навързано.

DqVoLsKi_ChArOvNa, за тази серия Ducray anacaps са противоречиви мненията, затова не мога да ти ги препоръчам категорично. При някои се наблюдават странични ефекти като гадене или обрив.

Витамините не са безобидни. Не бива да се прекалява, защото предозирането има обратен ефект. Затова не предпочитам такива ударни дози, в които има от всичко, тъй като колкото и да е напреднала медицината, не се знае какво става в организма, когато се приемат няколко синтетични вещества едновременно. Някои усилват действието си, други си пречат, трети комбинации са направо вредни. А и колкото повече са съставките, толкова по - малка е дозировката им.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 19:14 от Bunny ♥

Общи условия

Активация на акаунт