Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 434
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
И аз да се запиша най-накрая в темата. Имам извинение - грип, алергии, но съм на линия вече.
Сутринта по план от Шалийн Екстрийм поредното. Утре пак, в събота ще почивам, а неделя на Витоша.

Искам да откажа кафето, ама колкото повече искам да го откажа, толкова повече пия. По здравословни причини трябва да пия максимум 1, а аз по 2-3. 

# 586
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз преди малко забравих да се отчета- много ми се спи днес.
Отчет- 7,5 К- колкото- толкова.

# 587
Много пишете, няма изчитане, четох по диагонал.

Аз си продължавам с много йога, по-малко силови и основни упражнения преди нея. Не ми е толкова трудно колкото очаквах. Май другата седмица ще мога да се метна на нещо по-сериозно, пък тя МЦ ще си покаже.

Кафето си пия чисто дълго без захар и мляко (мразя прясно мляко  Sick). Бяла захар изобщо не консумирам (освен някой друг сладкиш от почерпка, но това е много рядко). Мога и с него и без него, харесвам вкуса му, но лятото нямах време да пия по едно сутрин и забравих за него за месец,а може и повече да беше, изобщо не ми липсва и не прави нищо за "събуждането или ободряването" ми. Пия го заради вкуса, но никога повече от едно на ден, защото ми става гадно и на стомаха и на сърчицето.

За млечни бях забравила целия декември месец, нито кисело мляко, прясно както казах не пия изобщо, нито сирене, нито кашкавал дори. Преди два дни ядох кисело и корема ми се поду, но затова е обяснено в този пост.

Нека го кажем така-ако спра за един месец зеленчуците и после ям, ще ме заболи корема и ще чи се подуе, ако спра плодовете,ще е същото/това съм го праеила дори/, ако спрс хляба за месец, също, ако спра меесото, също, ако спра мазнините и после изям нещо мазно, също... Какво говори това? Че тялото ни казва? Не, а че ензимите, отговорни за преработката на съответния продукт са спрелу да работят и естествено им трябва време, за да започнат да храносмилат. Толкова е просто. За това, извинявам се, но спирането на някой продукт за дълги време и после споменаването на негативни приьнаци от почването му не говори за това,че тялото се чувства по-добре без него. Това са нон сенс аргументи з мен.
Иначе, лактозната нетолерантност е нещо друго, тя си съшествува реално и с нея човек си решава дали да се съобразява. Не,че не е и тя въпрос на ензими, де.
Та спирането на каквото и да е, при здрав човек, си е негово решение по негови аргументи , не на тялото му.
изчезвам,че пиша от тела
  202uu Евала!

# 588
Да, така е Simple Smile. Аз лятото така се окипазих ако помните с едни миражки. Не бях яла бяла такива чудесии дълго време и като ядох- два дни бях извън строя дежурна в тоалетната. После ме беше страх и да опитам дори. Баланс е важно да има!

# 589
Аз забравих да кажа, че имам доволна мускулна треска на крака - тази тренировка си ми харесва как съм я направила и ако съдя по мускулната треска обхваща всичко - предно, задно вътрешно, дупе...супер е.

Аз съм пристрастена към зеления чай - така ми е хубаво да си седна вечер с чайче мммм релакса ми е това.

Бобче аз бях така сега на на 24 декември с питката - викам си айде са нищо няма да ми стане - ама на не е така, то като не си ял дълго време и после....тоалетната  ти е пръв приятел.

# 590
с питката - викам си айде са нищо няма да ми стане - ама на не е така, то като не си ял дълго време и после....тоалетната  ти е пръв приятел.

На мен не ми беше точно пръв приятел. ММ вика, че съм за задънила от злоба, но аз си знам, че беше от тестените изделия.

# 591
И аз си патих от питката във вид на газове и подутост, но няма6е такъв кеф- топло, меко, ароматно с 6арена сол и сирене....Оххх. По Велик ден пак 6те си направя и 6те ям, ако 6те и зайци да падат от небето  Crazy

Ония ден правих, понеже ММ празнува Коледа по стария календар, но не ядох, наяла се бях по Коледа. Но децата и той така сладко си хапнаха, 4е на децата (по тяхна молба) 6те правя пак в събота, само дето мисля да я направя с 50% ръжено бра6но.
Децата, особено малката, много си хапват плодове, а от зелен4уците- моркови, краставици и зеле. Много ме радва това. Малкото е способно само на плод да кара, постоянно гризе ябълки или ме моли за морков да й обеля и обожава грозде и боровинки.
Каката ми е проблемна, за6тото за у4или6те иска само сандви4и, това били ядяли другите деца  Rolling Eyes Ами, не може на филии цял ден, от занималнята пак с филии ги хранят. Днес й сложих завидно коли4ество моркови и краставица на пръ4ици, в къ6ти ги яде с охота, надявам се тях да видя изядени, а не хляба  Rolling Eyes

# 592
  • Стара Загора
Привет. Hug

Някаква лудница е от вчера на работа и едва сега ви изчетох.... ooooh!
Чакам утре да ми прехвърлят интернета и от вчера съм без, затова и снощи не успях да си направя тренировката. А и бях именничка, та се оправях с гости и маса.... Довечера, ако не съм изморена ще поскачам и поклякам малко. Crazy

Аз кафе не пия. Мразя всичко с аромата му, производните му също - 3 в 1, капучино и т.н. Само чай без захар. От дъжд на вятър слагам малко мед или захар, ако съм в заведение и водата не е гореща. Не ми ли е добре запарен и ароматен, ми и е съвсем безвкусен.

По въпроса за млечните продукти - аз си ги обичам и не знам дали мога да ги спра. Със сигурност, ако се заинатя или ми вредят, ще го направя, но към момента не мисля. А и аз освен салата и маслини, яйце и сирене или кашкавал, месо - друго почти не ям. Е картофи и ориз обичам, боб също, но ям рядко.

На въпроса дали виждаме промени и какви след 90 ДП - при мен имаше. Не съм се теглила и мерила, но скорта ми, в който едва влизах на голо, ми стана с клин. Сега малко върнах, но определено имаше ефект. И по-очудващото за мен е, че вече мога да правя лицеви опори. Преди въобще не можех и в началото си казвах - невъзможно е, но факт.  До 10 с малко напъни и зор наведнъж стигам. Peace

Иначе когато спирам определена храна за известно време, си имам проблеми след това. Лятото няколко дни поред бях дежурна в тоалетната и постоянно от почти всичко ме болеше стомаха с изкл. на месо и салата, мляко и плодове. Помня, че майка пълни чушки (пресни) и такива болки имах, попитах откъде са ги купували и да не са пръскани с отрови. Те ядоха заедно с баща ми след мен и на тях им нямаше нищо. Peace Peace

Момичета, поръчвам тези гири http://sportdepot.bg/bg/product/kettler_giri_neopren_2_h_3_kg_-1 … ml?state=cGFnZT0y и се чудя, дали да взимам топка за йога тренировките или да ги заменя с други? Като гледам не съм единствената, на която и се струват скучни. Не ми се взима и да събира прах... какво ще кажете? Hug

# 593
На мен пък още от малка ми става лошо, като ям сурови моркови самостоятелно, само на салата става. Някой има ли представа какво в суровия морков консумиран самостоятелно води до такава непоносимост на организма?

iv4enceto_91, как ги пиеш тези чайове от заведенията, на мен са ми отвратителни, блудкави и воднисти. Изобщо пакетирани чайове от години не пия, защото нямат вкус и не стават толкова хубави, како насипните.

# 594
  • Стара Загора
На мен пък още от малка ми става лошо, като ям сурови моркови самостоятелно, само на салата става. Някой има ли представа какво в суровия морков консумиран самостоятелно води до такава непоносимост на организма?

iv4enceto_91, как ги пиеш тези чайове от заведенията, на мен са ми отвратителни, блудкави и воднисти. Изобщо пакетирани чайове от години не пия, защото нямат вкус и не стават толкова хубави, како насипните.

О, някъде предлагат и Алпинист от българските и др подобни. Напр. в Неделя, ти го носят запарен във вряла вода в един малък чайник. Много ви харесва. Аз пия билкови и общо взето стават, но Туинингс напр. имам чувството, че са прехвалени и нямат почти никакъв вкус. Tired
Напоследък открих и много харесвав Планинския рай и Ябълка с канела на Teekanne. Heart Eyes

П.п. сега прочетох, че ти говориш за насипен. Не съм купувала такъв, обясни моля те.
Иначе, преди доста години съм пробвала от онези в кутиите пластмасовите, но те кой знае с какви боклуци са бъкани. Говоря за разтворимите.

# 595
Зизу, може ли да са на английски рецептите? Ако да, ще засиля към теб няколко в ЛС.

Втори ден Манхатън е под атаката на ледени ветрове, идващи от реките и океана. В момента е -12оС, но заради вятъра е като -21оС. Фитнес клубът е пълен - навън е убийствено да се тича. Малката част от краката ми, подаващи се между якето и ботушите, става безчувствена от студа в рамките на половин минута

Отчитам 4-ти ден на детокса, МТ от вчерашния TRX и балетна тренировка. Тази инструкторка винаги намира начин да изненада мускулите ми.

# 596
Аз обожавам и пия само тези чайове https://www.google.no/search?q=yogi+tea&newwindow=1&espv … %252F%3B408%3B225, но приемам препоръки и за други, които ви харесват, Фея ???(знам, че ти също много пиеш).

# 597
Добро Утро!
За днес отчитам кръгова тренировка със собствено тегло, в 4 кръга, 1 час. Бях изключително разсеяна, но все пак избутах тренировката. Обикновено ми отнема 50 мин, но днес бях и флегматична.  Mr. Green
Мери,Джеф  Hug
Лек ден и спорни тренировки!

# 598
Отчитам Insnaity Max 30: Friday Fight Round 1. Нещо много се ошоних и освен това в последно време съм само на една тренировка на ден, но какво да се прави... Другата седмица имам 3 презентации, които те първа започвам... Sad

# 599
Отчитам ден 4 от ФБ за заети хора + 4 ден от детокса. 

Колкото хора, толкова различни вкусове  Peace На мен Yogi не ми допадат.  Любимите ми чайове - http://www.teavana.com/  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт