Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 416
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  bouquet Явно, като не съм търсила специално не съм го забелязвала.

# 661
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фея, знам, не съм го и усетила като укор. Просто реших да обясня защо го правя, да не ви изглеждам като вманиачена Simple Smile.
Тук, скоро излязоха с изследване, в което твърдят, че хора с наднормено тегло, но постоянно в движение сравнени със слаби, но по цял ден седящи хора, са в по- добро здраве, сърдечна кондиция и биха жевели по- дълго. Мен, лично седенето или лежането ме убиват. Събудя ли се, веднага скачам. На работа ако има да се ходи за нещо по етажите, винаги съм първа желаеща, както и помагам на колегите от конферентни зали с местене на маси и столове с огромна охота. Няма да ви казвам какви болки в гърба и кръста и ах от заседяване, докато ми дойде акъла в главата. Някакви си 10 изтичани км рано сутрин, никак не могат да компенсират за цял ден седене :/

# 662
Боже, 99+ отговора, четох по диагонала!

Отчитам 9/90 дни от ТА Хипцентрик; 9 дни от планк предизивкателството; йоги чай по много, заплюх си този на Феята да опитам; 9 дни без кафе и 7 от тях със жестоко главоболие; като живеех при мама и тати коронният ми номер беше да се кача на велоергометъра с чиния спагети - да си ги изям бавно за 30 мин въртейки едновременно педали и да довърша с още поне 1 час яко въртене за горене на въглехитратите  Mr. Green ееех, лудо-младо! Но поне седях, ходейки не бих могла!

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:59 от Agent Provocateur

# 663
Някакви си 10 изтичани км рано сутрин, никак не могат да компенсират за цял ден седене :/
Ей точно тук направо ме утрепа  Rolling Eyes И съм убедена че после нямаш цял плътен ден седене, айде де  Hug

Да вземем да си сформираме някакво сдружение "Съпруга на козирога", тъй като както виждам много сме, силни сме  Joy Hug

Отчитам за днес силова за цяло тяло, час, с друга моя любимка - Cathe Friedrich - High Reps. Правих я с ластици и 5кг. гири.

# 664
  • Stavanger,Norway/ Varna
Би- тренировка в 6, от 7-15 на работа на стола, после в колата, от колата в къщи на стола (домаШни с каката, вечеря), после малко да поошетам и то станало 9 часа. Седене- та дрънка. Добре, че е само зимата, като се затопли ходим по разходки.
Нов отчет с 40 минути ритници докато си гледам сериала. Редувах краката и посоката на ритниците. Ще видим ще има ли ефект на дупето, както казва Руми.

# 665
  • UK

Да вземем да си сформираме някакво сдружение "Съпруга на козирога", тъй като както виждам много сме, силни сме  Joy Hug

Аааа, аз още не съм съпруга, може и да ми се размине.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Писах по-рано, ама с гадния нет на телефона нищо не се е появило, и сега забравих какво съм искала да ви кажа. Освен че сега има големи намаления и парите направо ми горят джоба. Та се почерпих днес с една минималистична рокличка, сега само търся някой по-значим повод да я облека. Колкото по-дърта ставам, толкова по залитам към късото.  Laughing

Днес не съм тренирала, както и очаквах, но пък за сметка на това добре си похапнах.  Crazy Но пък след вчерашната тренировка ми мина и мускулна треска, и всичко. Утре ще си направя Спартакъса и силовата както ми се иска, не в олекотен вариант заради болки тук и там.

# 666
Фея, не отричам, че тя има принос, просто на първо място ми се стори малко пресилено.  НО тези "класации" са много относителни, така че не им се връзвам.  Подобно на списъците "50 най-прекрасни градове" ... е, няма как да има консенсус по този въпрос.   Иначе Обама и аз ги харесвам, трети път не бих гласувала просто защото съм против дългите мандати за каквито и да било позиции  Peace

Аз нямам съпруг козирог, но малкото чаве е козирог - колкото чаровен, толкова инат и артист по рождение ... дано си намери прекрасна половинка след няколко десетилетия   Whistling

Ljoli, честита придобивка!  Точно онзи ден си купувах едни шорти за море и се замислих на моите години колко удачна е дължината ...

Не стигнах до джима ... отивам да стягам багажа.  Спор(т)ен уикенд на всички  Hug

# 667
  • Пловдив
Добро утроо! Не съм тренирала още, ама на, на компа!
На всяка манджа мерудия да си кажа, че Обама го харесвах, когато го избраха и много виках за него, но особено втория мандат ми затвърди впечатлението на изключително слаб президент. Не отстоява принципите на демократите според мен, много взе да бърка с външната политика и въобще, за мен той е нещо като нашия президент. пеперуда. Но, аз съм страничен външен човек, надявам се за вътрешната политика , която мен не ме вълнува толкова, да е супер. Не харесвам републиканци и много ще се надявам следващия президент на САЩ да е пак демократ.
Да кажа на Суеде, че ми взе сьомгата от хляба  #Cussing out , този ръжения специално за пушена сьомга го пекох, а не успях да купя вчера, та си останах с ръжен хляб, намазан със сьомга сос /заквасена сметана плюс сирене крема, горчица, копърче, малко каперси за разкош/, ама без сьомга . Не е честно.
Дрийми, ще чакам с интерес съпоставката между двете програми, особено като знам, че ми се струваше, че тази на Руми беше по-тежичка. Да видим.
Свети, с теб забелязвам, че имаме едни и същи тревоги и въжделения, проблеми /по едно и също време ни примързява с тренировките , отваря ни се апетит/, само където ти си манекенкааа, а пък аз топчица. Не е справедлив този живот, ей   bouquet
Аз изчезвам, днес ще видя какво кратко ще направя, похвалвам Шон и макс 30, че тази седмица, въпреки кратките тренировки, си обикалям със сериозна мускулна треска ежедневно, днес пък трицепса ме убива, той от какво го натоварих, не знам. Имаше трицепс дипс вчера, ама аз не ги правих, не мога, оказа се, че ръцете са ми по-къси от краката и просто не мога да ги свивам, без голямото ми дупе да опре  в земята. Правя ги от стол, ама все пак ....Редактирам се, отчитам Гама Екстрийм от Т25. Ами къса ми дойде, но иначе ок. И представете си каква МТ имам, щом с 5 кг. гири започнах, а се наложи да ги сменям за 3кг... Срам, срам.
 После отиваме на спа /поканихме на гости едни наши приятели, те пък решиха вместо да идват на гости, да ходим на спа, и нали не можем да отказваме с мъжо. ама спато е в Стрелча, не съм била, ще споделя после дали бива, защото е мноооогооо евтино, а е и близо до Копривщица, смятаме в неделя да минем от там/.
Диво адашче   bouquet
Агентско адашче, ти винаги ме убиваш с някакви странни тренировки, откъде ги вадиш, не знам  Hug
Лек и усмихнат ден   bouquet

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 07:49 от luba_rizova

# 668
Добро утро, отчитам мъртва тяга на 1 крак, бг клек, крак на легло за задно, редуват се краката 2 рунда. Малко, но така е първата седмица след почивка, да припомня на мускулите какво са правили  Simple Smile

# 669
Добро утро!
Днес почивам, много ми дойде вчера. Кардио 47 минути и 2 часа боядисване на две стени.
Утре съм по планините.
Предписаха ми едни лекарства, от които чета, че се  пълнеело. Е, нали само един месец ще ги пия. Много ще съм стриктна с НВ-ВМХ и тренировките. Да се надяваме...
Приятни тренировки, момичета

# 670
Добро утро,
след малко отивам на йога ,а довечера ще направя Джилиан БР.

Дрийми,обяда ти от вчера изглежда много апетитно Simple Smile Ще споделиш ли какви са ти резултатите от Джилиан БР. И имам едно въпросче има упражнения с ластици,може ли да се правят с гири или да си купя ластици?

# 671
Та да се похваля , че си направих първия хумус.
Вкусно е, но имам чувството, че нещо му липсва.

Зизу, ако базата за сравнение ти е хумусът от арабските ресторанти, то му липсва кимион Grinning.

# 672
Здравейте и от мен. Отчитам за последните дни само коримни преси, хич нямам сили за друго.

# 673
Минавам да си прегърна адашчето  Hug, то си знае  кое Grinning

Да отчета и компилация от клекове на Кристи и ръце от Джаки. Днес да видим дали ще ми се отвори парашута да тичаме в парка  Grinning, че и за утре е вписано в план-графика.

Приятни тренировъчни дни момиченца!

# 674
Добър ден  Peace
За днес отчитам Powe Yoga 8 на Зузка, вчерашния ден на Румяна- HIIT (20 минути) и ден 8 + 9 от Yoga Challenge. Много ми харесва тази комбинация от силова/кардио тренировка + йога- страхотна е!
Дрийми, страхотен обяд. И аз искам да споделиш повече за резултатите, ако можеш  Peace
Ljoli, честито- ще чакаме снимки   Hug
И аз се присъединявам към "козирог-половинките", хахах. Няма оправия  Party

Общи условия

Активация на акаунт