Втора бледа чертичка , но след 20 минути чак?

• 9 311
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
само не ми се смейте на пижамата  Embarassed

То при такъв тест кой ще ти гледа пижамата Joy
Честито! Лека и безпроблемна! Успех и при доктора!  bouquet
Гледам, че сте и младоженци... много семейно щастие ви пожелавам и много любов!

МАРТА, успех и на теб! Hug

# 46
Хайде честито и .....   newsm17
Пишете после какъв е бил крайния резултат, а ние  fingerscrossed

# 47
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Нека да дам отчет: Не дочаках петък сутринта ,а още днес си направих тест/шуър чек/ и за по малко от 10 секунди СА ПОЯВИ СУПЕР ДЕБЕЛА ВТОРА ЧЕРТА!!!!!!!!
Вчера обаче се притесних т. к. имах съвсем леко /към две капки/ светло кафяво към бежаво зацапване. По тази причина сутринта след теста се обадих на гинеколога ми и дори вече го посетих. Днес ми е 9 ден закъснение и той каза ,че е малко вероятно да види нещо- така и стана , приположение ,че ме гледа и на вагинален и коремен ултразвук.Каза да отида другия четвъртък до тогава ще трябва да се види плодното сакче. Питах го да пия ли накакви хапчета /чела съм тук че на много от момичетата им изписват урогестан или дуфастон/ , но той каза категорично не.
Момичета кажете вашето мнение по въпроса моля ви ?
Благодаря за поздравленията и стискането на палци - донесоха ми късмет така , че продължавайте защото явно пак ще имам нужда.

# 48
Марта, радвам се за двете чертички, но си запазвам правото да ти честитя чак след като доктора потвърди бременността като види плодното сакче! Wink Всичко ще бъде наред! Стискам ти палци и се моля за теб! Praynig Hug
Наистина е твърде рано да се види нещо, така че имай търпение. А относно лекарствата, щом той е преценил да не пиеш - недей. Въпреки, че моя доктор ми каза, ако имам положителен тест, че мога да започна да пия дуфастон по 2 таблетки на ден (да не се предозира), но това е защото загубих бебе този месец. Ако ти си нямала проблеми до сега по-добре недей да пиеш нищо, а изчакай до другия преглед!
Стискам палци всичко да е наред и другата седмица да видиш плодното сакче! Peace Hug

# 49
Поздравления за  EFP. Надявам се, че всичко ще бъде наред и ще изкараш лека и безпроблемна бременност.
Моята приятелка също имаше втора бледа черта и като отиде на преглед, докторката й каза, че наличието на каквато и да е втора черта означава бременност. Така че шансовете ти са големи.
Успех!  newsm10

# 50
dafiti приятелката ти бременна ли се оказа? Sorry, ама много ме е страх утре като се тестна втората черта дали пак ще се покаже...

# 51
По-бременна от това не може да бъде. Вече е в 5-ти месец и всичко протича нормално (пу пу пу).
Стискам палци! Praynig

# 52
http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_c82ea657d6.jpg
Tова е от преди малко!!!!
Мерси за стискането на палци!!!! Отивам вече на доктор!!!!!
Пак ще пиша  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 мар 2006, 17:31 от sofkobofko

# 53
  • BABYLAND
sofkobofko  - ах че сладка чертичкааааа. Тя е едно бъдещо пухкаво бебе, което ти пожелавам много да те слушка и радва. ЧЕСТИТООООО!
....а тази прословута пижама не успях да я видя Crossing Arms

# 54
sofkobofko, ха ЧЕСТИТО!
По-хубава дебела черта не съм виждала! Laughing
Леко бременеене! Hug

# 55
Хайде, sofkobofko, върна ли се вече? Нямам търпение да разбера, какво е станало, въпреки, че всички вече го знаем.  stork-boy или може би  stork-girl
Пожелавам ти щастлива бременност и едно (а може и две) сладко малко бебе!!!     ylinfant

# 56
Ето ме върнах се!!!!
Ами нямам кой знае какви новини... Докторката каза, че е още много рано, яйцето още пътувало в тръбата и чааак на 20.03 да ходя, за видеозон, регистрация и забравих още какво. Нищо тържествено нямаше...
Преди няколко дни, нефроложката ми беше предписала антибиотик Zinnat, заради гранични стойности на Ешерихия коли в урината, та днес гинеколожката поне ме увери, че е безопасно да го взимам.
... а, да и Фолиева киселина ми предписа, въпреки че съм почти сигурна, че ако не я бях питала- нямаше да се сети... Чудя се аз ли съм мнителна или нещо май не ми обърна голямо внимание... Досега винаги съм била много доволна от нея, та сега ми е малко странно....
Иначе пижамата сега ще видя защо я няма Simple Smile
Ама супер се чувствам, че вие момичета се интересувате какво става!!!!! Благодаря ви!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 10 мар 2006, 17:32 от sofkobofko

# 57
sofkobofko аз вече ти честитих, но пак да кажа, че чертичката е супер.
Ако имаш съмнения относно гинеколожката винаги можеш да отидеш някъде за второ мнение.
Без да те плаша, но съм чувала, че не е хубаво да се пият антибиотици и то в ранна бременност. По-запознатите могат също да дадат мнение.

# 58
[charming], току що звъннах и на нефроложката- и тя, както и гинеколожката казаха, че този антибиотик става за бременни, и че нелекувана инфекция би било по-лошо. Та ме успокоиха донякъде... Дано всичко е ок после...

# 59
  • В красивите ми сбъднати мечти!
sofkobofko честито и от мен! Ние с теб по едно и също време изживяваме тези емоции. Би ли ми казала днес кой ден от закъснението ти беше ,като те прегледаха и не видяха нищо и втори въпрос- ти имаш ли идея кога ти е била овулацията? Просто искам да си сверя часовника с теб. Благодаря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт