"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 772
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен, момичета пишещи и четящи! Аз по-скоро съм от последните  Simple Smile
Искрени и сърдечни благодарности на Рина  smile3525, Мериам  smile3525, Лили  smile3525 и Алекс  smile3525. Дори и на този светъл празник жертваха от времето си, за да ни зарадват с превод на поредния епизод.
Не знам дали ще кажа нещо по-различно от това, което вече сте написали като разсъждения по епизода...
Да си кажа честно - на мен пък доста ми хареса. Е... искаше ми се повече време с Елиф и Йомер, но пък... колкото-толкова  Simple Smile. Не си спомням кой нарече лелята, при нейното появяване, "ламя". Ами че ламя си е пък  Simple Smile. Така усърдно навираните в очите ни нейни добрина, "мъдрост" и спокойствие  нещо все не ми се нравеха много. И ето на... лека-полека май завесата се подръпва. Освен ако драгите сценаристки не са скроили поредната шашардисваща изненадка  Simple Smile.
Надявам се да не ви подразня, но... от време на време поглеждам в другата тема. И всеки път като погледна - излизам от нея, обзета от странни чувства  Simple Smile. Та това, което прочетох там, ме накара да се впиша със скромно мнение тук.
Сцените в хотела - защо пък да са инфантилни... Даже много сладки си ми бяха. Макар и ученически, закачките и свенливостта на двамцата ме караха да се усмихвам. И не смятам, че трябва да имаш манекенско тяло, за да излъчваш сексапил  Simple Smile.
Нилюфер - все повече ми заприличва на циклофреничка, което според мен означава, че управия за нея няма. Тъкмо се зарадвам, че се е събудила от сън и втората й мозъчна клетка и.... Явно тя е от тези индивиди дето живеят само с две клетки - едната спи, а другата е уморена  Joy
Озадачи ме намесването на тази интрижка със сина на Аслъ..
Хюсеин - то просто думи за него на останаха... и започнах да се вбесявам като изрекат добри думи за него /имам предвид героите/. Опасявам се, че Арда отново попадна на мерника му, дано не последва Бахар /пепел ми на езика/.
А пък новото попълнение - ИпекЬ  Simple Smile ... ега ти  Simple Smile Нито имаше гръм, още по-малко трясък при появяването й. Чисто по женски ще изкоментирам и тембърът й  Joy Ама че след такива анонси аз очаквах да се появи нещо най-малко като Миранда Кер  Joy Малко се пообърках с това дете... чие е и как така, ако е Йомерово, никой не е разбрал...
И спирам вече, за да не прекалявам и за да си изгледам още веднъж серийката  newsm03.

# 166
Здравейте!  Hug

Благодаря на екипа за превода, въпреки празниците и реала, не ни изоставиха!  Hug

Мерием  Hug Лили  Hug Алекс  Hug Ринка  Hug, благодаря!  Hug

На мен епизодът ми хареса. Динамичен, надграждащ, интересен!  Peace
Елмерите също ми харесаха, е, имам известни забележки, но не успях да се съсредоточа от динамиката, че да си ги запиша...  Wink

Има още едно писмо до КЧ, този път от румънските фенове на Туба...  ooooh!

Скрит текст:

https://www.facebook.com/430192603713134/photos/a.43022898370949 … ype=1&theater

Как не им омръзна да го учат, не знам...

Ринка  Hug благодаря за клипа!   bouquet
С удоволствие го изгледах!  Hug

# 167
Днес на сета

# 168
  • In the light side of the Moon!
Здравейте  Hug

благодаря моми4ета за поредния преведен еп, Мери, Лили, Алекс, Ринка живи и здрави да сте  Hug

ще си изгледам епизод4ето днес, само влизам да благодаря  Laughing

30 мин прехвърлям 2 странци  ooooh! страшно изнервящо е, много запи4а,  Twisted Evil
моми4ета вие имате ли такъв проблем или само при мен е така,    Twisted Evil

# 169
Здравейте  Hug

благодаря моми4ета за поредния преведен еп, Мери, Лили, Алекс, Ринка живи и здрави да сте  Hug

ще си изгледам епизод4ето днес, само влизам да благодаря  Laughing

30 мин прехвърлям 2 странци  ooooh! страшно изнервящо е, много запи4а,  Twisted Evil
моми4ета вие имате ли такъв проблем или само при мен е така,    Twisted Evil

Меги  Hug при мен е така през Хрома, през Мозила и интернет експлоер нямам проблеми, но на хрома не мога и клипчета да гледам.  ooooh!

# 170
Момичета, изгледах половината  от епизода ( пак да благодаря на милите ни преводачки   bouquet) Продължавам, но не мога да се сдържа да не попитам защо точно 72 дена му остават на Йо да си свърши работата.  newsm78 Нещо явно съм забравила от предишните серии. Моля ви, напомнете ми  Praynig

Иначе дотук епизодът много ми харесва- пак се върна динамиката и като липсват битовизмите, аз съм ок. После ще си споделя някои впечатления, сега бързам да приключа, че утре съм на работа  Mr. Green

# 171
Момичета, изгледах половината  от епизода ( пак да благодаря на милите ни преводачки   bouquet) Продължавам, но не мога да се сдържа да не попитам защо точно 72 дена му остават на Йо да си свърши работата.  newsm78 Нещо явно съм забравила от предишните серии. Моля ви, напомнете ми  Praynig

Иначе дотук епизодът много ми харесва- пак се върна динамиката и като липсват битовизмите, аз съм ок. После ще си споделя някои впечатления, сега бързам да приключа, че утре съм на работа  Mr. Green

Толкова са му болничните. После поема работата на Сами.  Peace

# 172

Линка, благодаря.  Hug
Основен момент съм забравила. УжасТ- хич не внимавам напоследък. Даже се чудех защо Али му се ядосва, че го вижда в Управлението, пък уж главен комисар стана. Ама то 'щото бойкотирах напоследък сериала  Wink заради сините гирлянди и 7-метровите синджири:)

# 173

Казват, че е от откриването на трупа на Бахар.  newsm78

# 174
Изгледах епизода и да си кажа отново, че Сапанджа пак ми беше глуповата. И не си мислете, че 'щото съм очаквала някакъв супер чай. Хич даже, но се питам- отделни стаи, Фафли, филми.... newsm78. Както и да е, това няма да ме откаже от сериала Simple Smile

Иначе серията определено ми беше по- интересна от предишната.

Култови лафове- бронч, бронч (на Мелике) и Ах, Ипек, ах Ипек (интонацията на Арда е неповторима Simple Smile )

Много ми хареса бижуто на Елиф (на път за почивката) и розовото палто на Аслъ.

Тийнеджърът ми идва в повече, но то е, защото си имам един такъв вкъщи  Mr. Green

Демет/ Мерт не са ми интересни.

Йойку (Ипек) според мен играе точно толкова равно и безизразно както в Кузей Гюней. Йо, обаче, много ще я закъса като разбере Елиф за връзката им в миналото. А той сигурно ще се втурне да издирва и сина й какъвто ни е състрадателен Simple Smile

За Тувана нямам думи- за пръв път ми хареса. Жалко, че на финала се развихри. Чакаме я в друг проект- ще е интересно.

Ох, още много неща искам да ви споделя, но се разсейвам ( чакат ме три списания Биограф за четене  Heart Eyes) и пиша глупости май.

# 175
  • Разград

# 176
  • Разград

След 30 серия в  която бе убита Бахар (Тувана Тюркан) на сценаристките е изпратено писмо с искане, "Моля, не убивайте повече хора".

# 177
Рина много те моля когато имаш време да сложиш 30 серия в докса или транзита.Не мога да я изтегля .

# 178
  • София
Рина много те моля когато имаш време да сложиш 30 серия в докса или транзита.Не мога да я изтегля .

http://dox.bg/files/dw?a=89ec978406

# 179
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт