Искрени и сърдечни благодарности на Рина
, Мериам
, Лили
и Алекс
. Дори и на този светъл празник жертваха от времето си, за да ни зарадват с превод на поредния епизод. Не знам дали ще кажа нещо по-различно от това, което вече сте написали като разсъждения по епизода...
Да си кажа честно - на мен пък доста ми хареса. Е... искаше ми се повече време с Елиф и Йомер, но пък... колкото-толкова
. Не си спомням кой нарече лелята, при нейното появяване, "ламя". Ами че ламя си е пък
. Така усърдно навираните в очите ни нейни добрина, "мъдрост" и спокойствие нещо все не ми се нравеха много. И ето на... лека-полека май завесата се подръпва. Освен ако драгите сценаристки не са скроили поредната шашардисваща изненадка
.Надявам се да не ви подразня, но... от време на време поглеждам в другата тема. И всеки път като погледна - излизам от нея, обзета от странни чувства
. Та това, което прочетох там, ме накара да се впиша със скромно мнение тук.Сцените в хотела - защо пък да са инфантилни... Даже много сладки си ми бяха. Макар и ученически, закачките и свенливостта на двамцата ме караха да се усмихвам. И не смятам, че трябва да имаш манекенско тяло, за да излъчваш сексапил
.Нилюфер - все повече ми заприличва на циклофреничка, което според мен означава, че управия за нея няма. Тъкмо се зарадвам, че се е събудила от сън и втората й мозъчна клетка и.... Явно тя е от тези индивиди дето живеят само с две клетки - едната спи, а другата е уморена

Озадачи ме намесването на тази интрижка със сина на Аслъ..
Хюсеин - то просто думи за него на останаха... и започнах да се вбесявам като изрекат добри думи за него /имам предвид героите/. Опасявам се, че Арда отново попадна на мерника му, дано не последва Бахар /пепел ми на езика/.
А пък новото попълнение - ИпекЬ
... ега ти
Нито имаше гръм, още по-малко трясък при появяването й. Чисто по женски ще изкоментирам и тембърът й
Ама че след такива анонси аз очаквах да се появи нещо най-малко като Миранда Кер
Малко се пообърках с това дете... чие е и как така, ако е Йомерово, никой не е разбрал...И спирам вече, за да не прекалявам и за да си изгледам още веднъж серийката
.

Нещо явно съм забравила от предишните серии. Моля ви, напомнете ми 

) и пиша глупости май.