"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 715
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Разград

# 616
  • софия
е от къде, сладка моя, мислиш ще се появи това съмнение  Grinning Grinning

Да се поясня. Значи за една серия, т.е. Няколко дни бати ще сгази лука минимум два пъти. Първо ще го хванат, че е погазил святото тайнство на брака  Wink второ че извършва подривна дейност срещу младата флюбена двойка, която собственоръчно сгоди  Wink та от там нататък, ще се сурне само надолу.
Йо подсъзнателно вероятно изпитва някакви съмнения, дори веднъж като му падна пердето, добре го нареди. Просто това перде все един ден ще се вдигне и пъзела ще се подреди пред очите му.
Това имах предвид  beer

тц,  първо ще го хванат за другите работи, а последно - за тайнството на брака.  Grinning Засега.  Peace
провери си кълбото Grinning
Скрит текст:
въпреки че твойто напоследък доста познава, за разлика от мойто, което все още не е започнало.... Grinning.

# 617
  • Разград

# 618
  • софия
на Майчето любимата снимка.  Hug
даммммм  и на мен ми харесва Peace

изобщо не виждам място за никви Запеци....

# 619
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Благодаря много за превода на резюмето!  newsm51

Очертава се динамична серия. Аз лично очаквам разследването на смъртта на Бахар с интерес. Peace Очевидно Хю не е премахнал всички следи. Само се чудя и не мога да разбера защо я уби по идентичен начин Бахар?  newsm78 newsm78 Той панически се страхува да не го разкрият, а повтаряйки еднакво убийство си прави почерк и се набива на очи. Все пак той е опитен полицай и няма как да не ги знае тези неща. newsm78

Също така си мисля, че Нилюто ще разбере, че Метин й е изневерил с Бахар(нали имаше сцена в някой от трейовете как му крещи). Та според мен е възможно наистина след аутопсията на Бахар да се разбере.

# 620
  • В Града на липите
Спиритче, реда не е толкова важен  Grinning По-важен според мен е броя на черните точки  Grinning
Скоро, Хю няма да прилича вече на костенур, а на калинка

# 621
Момичета,аз явно не съм внимавала много в урока или просто съм плъзнала мишката при гледането,но всъщност Бахар за какво изнудваше Мето,когато се върна при него? newsm78

# 622
  • В Града на липите
Момичета,аз явно не съм внимавала много в урока или просто съм плъзнала мишката при гледането,но всъщност Бахар за какво изнудваше Мето,когато се върна при него? newsm78

Ами той я пъдеше, а тя му заяви, че ще го обвини в изнасилване, ако не й се отдаде доброволно пак  Joy

# 623
Е само за единия секс ли загина мърцина девойката?

# 624

Да.  hahaha hahaha

# 625
  • В Града на липите

Е, не  Grinning от чиста злоба и завист си умря.
Правеше мръсно на Нилю. Видя я да се радва в кухнята, че Мето щял да се предава заради нея и хукна да го разубеждава. На нея мотото й в живота беше: Как да направим Денизерови нещастни.

# 626
  • софия

Ами той я пъдеше, а тя му заяви, че ще го обвини в изнасилване, ако не й се отдаде доброволно пак  Joy
и в прав текст му рече, че не се е къпала ден-два, та всички следи си стоели по нея....

абе голяма змия си беше, ама лош късмет извади момичето... ooooh!

# 627
  • In the light side of the Moon!

и в прав текст му рече, че не се е къпала ден-два, та всички следи си стоели по нея....

абе голяма змия си беше, ама лош късмет извади момичето... ooooh!

ама тая наистина как па можа да не се изкъпе 2 дни...то как да й се отдаде Мето  ooooh!

# 628
  • В Града на липите

Ама и Мето и той не се научи да не оставя следи  ooooh!
Тц тц тц баща му като го е преподавал тоя урок кой знае къде е блял.

# 629
  • Сливен
               Привет, Диамантчета! Hug

Благодаря за снимките, резюмето, подсказките.  Hug

Така, възникват много въпроси , но решението  ще е всряда. Търпение, почти не остана. тогаваще видим кой крив, кой прав, кой на булката брат. Peace Както винаги СЦ си имат своя особена логика.

Май ГГ ще имат само един хубав момент, този от трея със стрелките. Другите ще са мъка и сълзи. Оф, яяяяяяяя!     
      Дано  поне динамиката се върне и рейтингът да си вдигне.

Виждам, че Майчето е харесала снимката и сте я повторили. Много силни чувства има в нея, затова ще я потретя.

Като я видях се сетих за среднощния туит на Туба. Работят до сред нощите. После още час се прибира, милата.

Общи условия

Активация на акаунт