Впрочем, докато съм те споменала, blondie_ana, понеже попита - когато живеехме под наем, положението ни не беше никак различно от това на авторката. 1500 лв доход, 380 лв наем в Младост. Не си спомням и един ден да съм мизерствала. Ми в крайна сметка нямаме деца, и двамата не сме по цял ден вкъщи, млади сме - не мисля, че стабилен хубав живот можем да живеем единствено, ако взимаме заплатата на 4-членно семейство.

Така се хранят 90% от семействата, които познавам - с голям или с малък доход: лещи, мусаки, ястия с картофи, с ориз, с варени зеленчуци, омлети, месо, риба, всякакви джунджурии с различни сирена, салати, не виждам кое е супер странното и непонятното. Ето днес, за пример: сутринта той си изяде овесените ядки, а аз си изпих кафето. Днес не сме на работа, поради което обяда И вечерята (две отделни яденета) ни бяха мусака (картофи, кайма, моркови, лук и заливка с кисело мляко и яйце), салата (домати, краставици, репички, червен лук) и сирене моцарела. Ми не е над 20лв., а гледам живи сме, че и сити. 
Препоръчани теми