"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ Cry..
ТОЙ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛ,ТАКА ЛИ?

Дааа  Peace

тоя Ланс пък да е толкова смотан...

Отврат  Sick Sick Sick

# 31
Ади, здравейте в новата тема!  
Благодаря на Ани и Ивето   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet

# 32
пууу и тая Дениз,като онази от семейство Адамс са я направили  Sick

# 33
пууу и тая Дениз,като онази от семейство Адамс са я направили  Sick

Нали Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 34
Права беше Сери - няма да ни хареса серията   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано поне финала е наяве  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Ади, нищо не разбрахме,  ooooh!ама... карай, важното е че нещата вървят към оправяне. Party Peace Някой разбра ли какво си казаха наЩе у креватО? newsm78 Имаше ли предложение за женитба или нещо друго интересно newsm78

# 36
Права беше Сери - няма да ни хареса серията   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано поне финала е наяве  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

боза

# 37
  • близо до брега на морето
Мммммм, страшна серия Laughingхаресва ми. Тая Денис аршей било-тя не разбра ли-че ашк йок

# 38
Ади, нищо не разбрахме,  ooooh!ама... карай, важното е че нещата вървят към оправяне. Party Peace Някой разбра ли какво си казаха наЩе у креватО? newsm78 Имаше ли предложение за женитба или нещо друго интересно newsm78

Май си обещаха да се женят, и все хубави неща,  Mr. Green  ама докато Яманко се събудиии  ooooh! ooooh! ooooh!

# 39
Яман и Мира в стаята–Да седнела до него.Не можело,да не му стане зле.Яман настоява.Говорят,че знаел за състоянието и,не бил от съжаление с нея.Чакал подходящ момент да и каже.Трябвало да си вярват.Ревнувал когато Оркун е до нея.Не искали да се изгубват повече.До края на живота щели да останат заедно.Правят планове да се оженят и до края на живота си да останат заедно. Laughing

# 40
# 41
Аз имах някво предчуствие че Яман няма за 1 серия да се оправи,много фрагмани пуснаха как всичко е ок и не ми се вярваше.Аз стоя и чакам да пуснат серията в тубето и нямам търпение защото линковете ми зъбиват и зациклят всеки път Cry

# 42
 ooooh! вярно ли всичко от фрагманите е сън?  Joy Joy
пишете като се събуди Яманчи  Hug

# 43
Съня на Яман не свърши ли тогава, когато изписаха "след една седмица"? Thinking

# 44
Яман и Мира в стаята–Да седнела до него.Не можело,да не му стане зле.Яман настоява.Говорят,че знаел за състоянието и,не бил от съжаление с нея.Чакал подходящ момент да и каже.Трябвало да си вярват.Ревнувал когато Оркун е до нея.Не искали да се изгубват повече.До края на живота щели да останат заедно.Правят планове да се оженят и до края на живота си да останат заедно. Laughing
.. ; (благодаря

Общи условия

Активация на акаунт