"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 225

Bella_nova , Дани , Вики , ivva , GossipGirl*, благодаря ви за преведените моменти и видиата с руски субове.

bouquet   bouquet   bouquet

# 226
Много ми е интересно как ще се развият тук нещата. Този, май си има друга ашк. И Селим и Седеф какво ли си говориха на канапенцето?

# 227
Честита Коледа момичета и момчета с пожелание за много здраве, късмет и щастие   bouquet

на втори ще има ли серия?

# 228
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз руски не разбирам,  Mr. Green Mr. Green Анииииииииии, гял, гял  Joy Joy Joy Joy

Искаш ли спешъл превод?  Rolling Eyes

В сцената с РД -то всичко мисля,че е ясно. Всички му се радват, с изключение на Крачола  Sick  ,той дори не си е облякъл тишъртката ,стиска си я в ръцете,но важното е ,че е там  Peace АШК му каза,че вече двама му дължат живота си ,а Суде - че днес може да се счита за деня на второто му раждане. Селим му благодари също и каза,че е станал част от семейството  и че Яман е доказал на всички,че е бил прав за него .

Сцената в  леглото  /ми е любима/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - казаха си всичко ,не останаха неизяснени неща помежду им. Яман я пита защо е скрила от него за влошаването си в Америка. Тя каза,че е скрила,защото е знаела,че той ще тръгне веднага и ще усложни нещата за себе си. Каза й ,че  е ревнувал,виждайки Оркун до нея. Не й каза за стрийптиза му, ама нямаше и нужда...или може би трябваше  Rolling Eyes  Не й е казал ,че знае за болестта й, защото тя нямало да повярва ,чакал е удобен момент . После той й каза/това ,което ви казах и аз  по-назад в темата, ако сте ме прочели / ,че тя е с него не защото е герой и не защото се е изплашила,че ще го загуби, така както и той не е с нея ,заради болестта й. Ама как го разказах,дано си ме разбрала .  Sick
Каза й ,че вече нито болест,нито ревност ,нито този или онзи ще застават помежду им.  Мира каза,че е говорила с майка си и това,че те с дедко са дошли в болницата е знак,че са с тях и няма да пречат. Мира му каза, че ще се омъжи за него .Яман също каза,че един ден ще се оженят и че тя вече е негова.  Абе, все едно се сгодиха ,така между тях си Heart Eyes

Във финала най-важните /поне за мен /   неща бяха:
 - подаръците за Яман от Ашк и Селим  - единият поема издръжката за обучението му до 2018 г ,а другия - в чужбина по негов избор
 - подаръкът на Дженгиз - стана ясно,че той лично го е изпратил .На бележката пишеше :Ако този подарък е в ръцете ви,значи нещо се е случило с мен. Това е гробът на Надир Бактъролу ..или нещо подобно беше ,защото ти преразказвам всичко това  в момента,а не го превеждам дословно. .  Laughing LaughingАко искаш ще ти го преведа точно репликите  Peace

Ейййй, това е да ти парявт спешъл превод  Party Party Party   Финалните сцени не ми бяха ясни  Mr. Green но сега вече почти всичко се нареди  Party Party Party
Данииии    love001  love001  love001  love001

Bella_nova  Hug Hug Hug  bouquet

Иве,  Hug Hug Hug  ади ето ти финала

На подаръка  от АШК пише : "Всички разходи по обучението на Яман Копер от 2015 до 2018 г във факултета по архитектура на университета Асъм Шекип Кая,ще ще заплащат от фонда АШК"
Мерт: Вай,вай,вай! Най хубавият подарък от АШК !
Яман: Това истина ли е?
Седеф: Всичко,което преживяхме днес, не е сън.
Селим: А това е моят подарък.
Яман: Батко, вече всичко решено.
Селим: Това е друго.
Мерт: Съвсем различно.

На подаръка от Селим пише : " Всички разходи на Яман Копер по време на обучението му в чужбина ,в избран университет, ще бъдат заплащани от учебното заведение.Селим Серез."

Яман: Батко, не мога да повярвам!Не, не вярвам.
Селим: Както и да е.. получавайки такъв жест от г-н Асъм,аз също реших да не остана длъжен.
Яман: Много благодаря,батко,много благодаря!
      Боже мой,какъв ден е днес!
Мира: Нека тази година да бъде твоята!
Яман: Нека да бъде нашата!

Ейлюл: А, а този за кого е? Този.
Мерт: Не знам.
Селим /към Седеф/ : Ти си го оставила?
Седеф: Не!
Мерт: Боже,Боже!
Яман: И картичка няма.
МИра: Може да е от майка ти?
Яман: Мама беше взела друго. Тук има не едно,а няколко неща.
Селим: Отвори го, да видим.

Изпадат в ужас.

Селим: Не пипай, не пипай, не докосвай с ръце!

Яман чете бележката: "Ако  този подарък е във вашите ръце, значи с мен се е случило нещо.Тази кутийка е гроб за Надир Бактъролу. Дженгиз"

Турунч: Г-жо Суде, г-н Асъм, скъпа ....Г-н Асъм,с пожелание за засилване на нашето партньорство през Новата година! За връзките, които ни свързват!

Яман: Най-после уликите срещу Надир са в ръцете ни.
Селим: Историята вече свърши .

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 17:37 от daniela.qnkova

# 229
 Hug Hug Hug Hug newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 здравейте всички сладки птички  Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy

Да сте живи и здрави и винаги такива, каквито сте! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Изгледах половината серия, по-късно ще изгледам останалото.  Hug Hug Hug Благодаря за английския и руския превод, за снимките, колажите и за всичкооооооооооооо   love001  love001

Да кажа това, което аз разбрах от първата половина.  Party Party

Сънят свърши до "1 седмица по-късно"  Peace
В съня на Яман: Яман се е появил в живота им само за малко и след това се е върнал откъдето е.  Peace Затова всичко изглеждаше по този начин и Селим викаше: Не се вкарвай в беля, отново.  Peace
Когато влезна при Мира, тя му каза, че била зле - гаджето и се оказало животно, мамило я и се разделили  hahaha hahaha (Демек Крачола е л...о с или без присъствието ан Яман в живота и). С Мира само са се запознали, нищо е нямало между тях. Той и разказа за любовта им и колко много са се обчиали и за болестта и .. тя го питаше дали са се разделяли, той каза, че 1 път само и то по негова вина. Тя го пита дали и той я е мамил, той каза: Никога!  Laughing После Мира (в съня му каза да се връща при онази Мира, която обича и да продължи да я обича. А Яманчи каза, че искал да остане при нея. А тя каза, че трябвало да се върне при онази Мира и да изживее любовта си, така и тази Мира (от съня) ще има надежда, че я чака нещо хубаво.

Седеф и Кенан пред вратата - Седеф питаше Кенан дали е човек на Надир и защо Дженгиз бил отвлякъл точно него. Той каза, че само работел при Надир. Седефчето му каза, че Яман е тяхното сърце, неразделна част от тях и заради това и аби и Невин също са много важни за тях и те искат нещата да са по-добре от преди. И му предложи да му намери нова работа, но аби каза, че щом Яманчи се оправи ще вземе майка си и ще се махнат. И всичко ще е както преди.  Peace И благодари за това, че са се погрижили за брат му и майка му.  Peace

Засега това, после като се сетя още нещо ще пиша  Hug Hug Hug

# 230
Майка ти ,иска още любовни гифчета,поне имаше много моменти тоя епизод ,хайде че ще се пременям  Mr. Green Heart Eyes
половин ден правя мартеници,половин си играем с Диди ,направо такава почивка,че нама кой да ме види  ooooh!
Ани
Скрит текст:
гледах Хобитите 3,общо взето както си и мислех,битка,през битка,все едно гледам Троя  Mr. Green,ама бива.Сега свалям Господарка на Злото,че не съм го гледала,да видя Джоли как се е представила  Twisted Evil  Mr. Green

Hug Hug Hug
Скрит текст:
Даниии, ама на кино ли ходи да го гледаш?  Hug Hug Аз няма да си го причиня, ще изчакам да го качат по торентите.  Hug Hug Човешката алчност няма граници, да знаеш.  ooooh! Всчико това можеше да се събере в един нормален 3 часов филм и да е гледаемо, ама не - трябваш еда се направят 3 части по 3 часа.  ooooh! ooooh!

кажи от кои части искаш гифове  Hug Hug Hug

# 231
Скрит текст:
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз руски не разбирам,  Mr. Green Mr. Green Анииииииииии, гял, гял  Joy Joy Joy Joy

В сцената с РД -то всичко мисля,че е ясно. Всички му се радват, с изключение на Крачола  Sick  ,той дори не си е облякъл тишъртката ,стиска си я в ръцете,но важното е ,че е там  Peace АШК му каза,че вече двама му дължат живота си ,а Суде - че днес може да се счита за деня на второто му раждане. Селим му благодари също и каза,че е станал част от семейството  и че Яман е доказал на всички,че е бил прав за него .

Сцената в  леглото  /ми е любима/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - казаха си всичко ,не останаха неизяснени неща помежду им. Яман я пита защо е скрила от него за влошаването си в Америка. Тя каза,че е скрила,защото е знаела,че той ще тръгне веднага и ще усложни нещата за себе си. Каза й ,че  е ревнувал,виждайки Оркун до нея. Не й каза за стрийптиза му, ама нямаше и нужда...или може би трябваше  Rolling Eyes  Не й е казал ,че знае за болестта й, защото тя нямало да повярва ,чакал е удобен момент . После той й каза/това ,което ви казах и аз  по-назад в темата, ако сте ме прочели / ,че тя е с него не защото е герой и не защото се е изплашила,че ще го загуби, така както и той не е с нея ,заради болестта й. Ама как го разказах,дано си ме разбрала .  Sick
Каза й ,че вече нито болест,нито ревност ,нито този или онзи ще застават помежду им.  Мира каза,че е говорила с майка си и това,че те с дедко са дошли в болницата е знак,че са с тях и няма да пречат. Мира му каза, че ще се омъжи за него .Яман също каза,че един ден ще се оженят и че тя вече е негова.  Абе, все едно се сгодиха ,така между тях си Heart Eyes

- подаръците за Яман от Ашк и Селим  - единият поема издръжката за обучението му до 2018 г ,а другия - в чужбина по негов избор
 - подаръкът на Дженгиз - стана ясно,че той лично го е изпратил .На бележката пишеше :Ако този подарък е в ръцете ви,значи нещо се е случило с мен. Това е гробът на Надир Бактъролу ..или нещо подобно беше ,защото ти преразказвам всичко това  в момента,а не го превеждам дословно. .  Laughing LaughingАко искаш ще ти го преведа точно репликите  Peace

Ейййй, това е да ти парявт спешъл превод  Party Party Party   Финалните сцени не ми бяха ясни  Mr. Green но сега вече почти всичко се нареди  Party Party Party

На подаръкът от АШК пише : "Всички разходи по обучението на Яман Копер от 2015 до 2018 г във факултета по архитектура на университета Асъм Шекип Кая,ще ще заплащат от фонда АШК"

Написано е " Всички разходи на Яман Копер по време на обучението му в чужбина ,в избран университет, ще бъдат заплащани от учебното заведение.Селим Серез."

Селим: Както и да е.. получавайки такъв жест от г-н Асъм,аз къщо реших да не остана длъжен.

Яман: Мама бушу взела друго. Тук има не едно,а няколко неща.

Изпадат в ужас.

Яман чете бележката: "Ако  този подарът е във вашите ръце, значи с мен се е случило нещо.Тази кутийка е гроб за Надйр Бактъролу.Дженгиз"

Турунч: Г-жо Суде, г-н Асъм, скъпа ....Г-н Асъм,с пожелание за засилване на нашето партньорство през Новата година! За връзките, които ни свързват!

Дани, мила, много ти благодаря   Hug Hug  но нямаше нужда от подробен превод.  ooooh!
Ще кажа на Ани да тидаде последната част, че да си го копнеш там  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 232
а, черната коса на Мира била следствие на практиката на жените, когато са в депресия да си сменят прическите  Joy Joy Joy Това го каза Мира в съня.
Четох в Т, че в някакъв момент Мира казала на Съфъри: Баща ти си дойде, но още не съм стигнала до там  Joy Joy Joy Joy

# 233
а, тя си дошла вече  Party Party Party Party

Ади, яяяяяяяя Party Party Party Joy Joy Joy

а, черната коса на Мира била следствие на практиката на жените, когато са в депресия да си сменят прическите  Joy Joy Joy Това го каза Мира в съня.
Четох в Т, че в някакъв момент Мира казала на Съфъри: Баща ти си дойде, но още не съм стигнала до там  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Къде това, бееее Joy Joy Joy Joy

А тия стипендии до 2018 и обучение в чужбина, да не са подготовка за 3-ия сезон  Whistling Whistling

# 234

а, черната коса на Мира била следствие на практиката на жените, когато са в депресия да си сменят прическите  Joy Joy Joy Това го каза Мира в съня.
Четох в Т, че в някакъв момент Мира казала на Съфъри: Баща ти си дойде, но още не съм стигнала до там  Joy Joy Joy Joy

А тия стипендии до 2018 и обучение в чужбина, да не са подготовка за 3-ия сезон  Whistling Whistling

Peace има нещо такова.  Joy Joy Joy В Т четох (беше написано в профил на който може да се вярва почти напълно  Mr. Green), че са започнали преговорите за 3-ти сезон.  Peace Но дали е абсолютно вярно, не знам.  Peace

# 235

Ти показа на всички колко прав съм бил за теб

Ще покажеш на всички колко прав съм бил за теб

Това не го разбирам   Mr. Green  нещо за лицето му  newsm78

Гордея се с теб, синко.
Heart Eyes Heart Eyes

Или нещо в този смисъл  Joy Joy Joy Joy Препратка към 1 епизод  Party Party

бравУС бе милоооооооооооо  Party Party Party Party Party  bouquet  bouquet  bouquet

точно това казва Селим и още, че не го е изложил Яман и се гордее с него!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
Скрит текст:
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy

На подаръкът от АШК пише : "Всички разходи по обучението на Яман Копер от 2015 до 2018 г във факултета по архитектура на университета Асъм Шекип Кая,ще ще заплащат от фонда АШК"

Написано е " Всички разходи на Яман Копер по време на обучението му в чужбина ,в избран университет, ще бъдат заплащани от учебното заведение.Селим Серез."

Селим: Както и да е.. получавайки такъв жест от г-н Асъм,аз къщо реших да не остана длъжен.

Яман: Мама бушу взела друго. Тук има не едно,а няколко неща.

Изпадат в ужас.

Яман чете бележката: "Ако  този подарът е във вашите ръце, значи с мен се е случило нещо.Тази кутийка е гроб за Надйр Бактъролу.Дженгиз"

Дани, мила, много ти благодаря   Hug Hug  но нямаше нужда от подробен превод.  ooooh!
Ще кажа на Ани да ти даде последната част, че да си го копнеш там  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Grinning  Няма значение коя част ще превеждам  Peace Надявам се, че навреме ще  пуснат пълния превод, защото руснаците сега не празнуват Коледа  Rolling Eyes

# 237

Peace има нещо такова.  Joy Joy Joy В Т четох (беше написано в профил на който може да се вярва почти напълно  Mr. Green), че са започнали преговорите за 3-ти сезон.  Peace Но дали е абсолютно вярно, не знам.  Peace

Февруари идва  Party Party Party

Що пък в чужбина? Ще бяга там от Мирка или ще идат двамата, през юни smile3506 smile3506  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 238

Ти показа на всички колко прав съм бил за теб

Ще покажеш на всички колко прав съм бил за теб

Това не го разбирам   Mr. Green  нещо за лицето му  newsm78

Гордея се с теб, синко.
Heart Eyes Heart Eyes

Или нещо в този смисъл  Joy Joy Joy Joy Препратка към 1 епизод  Party Party

бравУС бе милоооооооооооо  Party Party Party Party Party  bouquet  bouquet  bouquet

точно това казва Селим и още, че не го е изложил Яман и се гордее с него!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

Има още едно, виж и него  Mr. Green

# 239
а, черната коса на Мира била следствие на практиката на жените, когато са в депресия да си сменят прическите  Joy Joy Joy Това го каза Мира в съня.
Четох в Т, че в някакъв момент Мира казала на Съфъри: Баща ти си дойде, но още не съм стигнала до там  Joy Joy Joy Joy

Сигурно,когато се прибраха от болницата и всички ги чакаха на портата. И Съфъри беше с тях  Peace

Ани,   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт