Отговори
# 195
Здравейте!

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/90854/2368/1/ki … tiler-9-ocak-2015

С Гугъл нищо не разбрах, сякаш този Керем е новото рекламно лице на...., където Къванч е бил лице 3 г,.... newsm78

# 196
Здравейте!

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/90854/2368/1/ki … tiler-9-ocak-2015

С Гугъл нищо не разбрах, сякаш този Керем е новото рекламно лице на...., където Къванч е бил лице 3 г,.... newsm78

на Мави  Peace Simple Smile

зад кадър Grinning

# 197
Здравейте, дружки !  Hug

Мен шайбата пак ме завъртя и не ми остава никакво време да драсна дори два реда в любимата ми тема!  Embarassed И перспективата май ще е все така.....поне до края на март . Crazy Надявам се, че ще ми извините отсъствията, пък аз ще се старая да не са мнооооого дълги !  Hug

Благодаря на всички за споделеното в темата !   bouquet
Много снимки, много нещо.... голям сватбар се извъди наш левент !  Laughing
Честно казано, голям кич тази сватба, ама като прочетох Миси Heart Eyes и разбрах, че младоженецът е мароканец, нещата си дойдоха по местата ! Иначе нямах никакво обяснение за вида на булката, честно казано !  Blush

Славенка, Наде,  Heart Eyes Hug Heart Eyes на голяма патерица - да са ви живи и здрави именяците, да се слави името им, да си го носят със здраве и гордост !   bouquet

Славенка,  Heart Eyes тоз левент вече краси магазините на МАВИ по Истиклял и затова този път хич не ги отразих, пък !  Crossing Arms

Скрит текст:
Тъжен ден е днес, страшен ! Дано никога повече не се повтаря !  Praynig Поклон пред жертвите, екзекутирани заради силата на словото ! Вярвам, че въпреки това, то винаги ще е по- силно от оловото! Поклон !

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 18:49 от gospojata

# 198
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Благодаря за снимките и инфото  bouquet

Кралицата Heart Eyes Hug, подкрепям за ЗП, с разликата, която Айра Heart Eyes Hug е споменала, че не мога да го понасям страхливия Бех Simple Smile Нормално ли е да изкарва за всичко Бих и да се опитва да излезе сух от водата, която нагази, или перифразирам неговото протягам ръка към огъня, но не се страхувам, сега да  бие отбой и да иска да излезе невредим #Crazy Нищо мъжко в постъпката му няма, а и не мислите ли, че преспа с Них не защото наистина искаше, ами защото Бих се върна, ,след като изрично я беше помолил! да не го прави Peace Държи се също толкова подло с годеницата си, колкото и с Бих, най-безочливо я лъже и й казва, това което иска да чуе...Много са добри двете ББ, едновременно ме карат да ги мразя и обичам, толкова истински, че няма накъде повече...А Бих е тотално зависима от него и любовта му, че единственото което може да направи е да се унижава до болка...Опитва се да го наранява чрез Них, а също така да прехвърля проблемите си към странични такива.... 

Айра Heart Eyes Hug, тенкс за колажа  bouquet Забелязала ли си, че на повечето снимки двете ББ са един до друг Wink Ама ние си знаем, че те си принадлежат и без това Simple Smile За огледалото подкрепям  bouquet

И последното ново двайсет Laughing Киво си купил къща в Утрехт. Той сега на сватба ли беше или на пазар newsm78 В Бозбурун уж празнува Нова година, а и яхта си купи newsm78 Имам чувството, че направо е пристрастен към шопинга Joy Joy Joy Не, че не може да си купи, ама в Утрехт, те с Уеслито не могат да се разделят значи Joy Joy Joy Не стига, че в Истанбул живеят в един комплекс/резиденция, ами и там. Четох, че Уесли Снейдер щели да го купуват в Италия, значи следващия имот ще е там Wink Той и във Франция имаше покрай франсето, в Лондон бях чела, че е купил, когато щеше да учи там, та не знам...А в Турция май живее под наем Joy Joy Joy
http://bencemagazin.com/pageHaberDetay.aspx?id=2911

Госпожата Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Нямам думи...Казах ти за Марсилия...Горките хора Sad

# 199
Госпожата Heart Eyes, таман ти се зарадвах, че пишеш всеки ден и пак те е завъртяла шайбата Wink  Crossing Arms
Миси Heart Eyes  Peace
за мен Бех най-много се издразни на Бихтер покрай това бебе-бременна съм, не съм, и за мен Бих малко прекали Confused Толкова се е стресирал да не разберат истината, че даже не посмя да откаже на Нихал като му каза "Желая те" Tired Но двамата ББ играят уникално Peace сякаш преживяват истинския си живот на екрана! По време на предишните ми две гледания не съм влизала в темата, а сега сякаш покрай вас забелязвам под лупа всичко Wink И сега постоянно се питам колко трябва да те вдъхнови сценария и екранния ти партнъор за да играеш по този начин!
Киво е шопинг маниак, ама да му имам обектите на шопинга Laughing то са коли, мотори, яхти, къщи Grinning
абе да е жив и здрав Wink следващата къща е в Торино Grinning, Уесли ще ходи да играе в Ювентус уж:peace:

# 200
Госпожата Heart Eyes, таман ти се зарадвах, че пишеш всеки ден и пак те е завъртяла шайбата Wink  Crossing Arms
Миси Heart Eyes  Peace
за мен Бех най-много се издразни на Бихтер покрай това бебе-бременна съм, не съм, и за мен Бих малко прекали Confused Толкова се е стресирал да не разберат истината, че даже не посмя да откаже на Нихал като му каза "Желая те" Tired Но двамата ББ играят уникално Peace сякаш преживяват истинския си живот на екрана! По време на предишните ми две гледания не съм влизала в темата, а сега сякаш покрай вас забелязвам под лупа всичко Wink И сега постоянно се питам колко трябва да те вдъхнови сценария и екранния ти партнъор за да играеш по този начин!
Киво е шопинг маниак, ама да му имам обектите на шопинга Laughing то са коли, мотори, яхти, къщи Grinning
абе да е жив и здрав Wink следващата къща е в Торино Grinning, Уесли ще ходи да играе в Ювентус уж:peace:

Айра Heart Eyes Hug, да беше го купил някой български отбор, примерно Лудогорец, да дойде Киво и в България най-после Joy Joy Joy Обиколи света, а ние ей къде сме, на една крачка Grinning А представяш ли си да си купи къща и тука #Crazy Joy Тогава няма да ни се налага с Госпожата Heart Eyes Hug да "плуваме'' по чуждите морета да го търсим Wink Simple Smile За бебето си права, малко прекали, но той това си търсеше, да се заяжда с него и да го иронизира, продиктувано от недостойното му поведение Peace

Много ми е мъчно за Бихтер Cry Тя направо си каза на майка си, че умира Cry Тази сцена между нея и Фифито ми е една от любимите Peace Ама не може да се отрече, че Фифито иска да й помогне Peace Ако преди беше за парите, сега по-скоро се интересува от чувствата на дъщеря си. Има го й друго, че един евентуален скандал ще й навреди, но както видяхме в края, Четин беше до нея Peace А не е  съвсем без качества след като си намери подходяща партия без много усилия от нейна страна Peace Бех ми се струва, че за момент си даде сметка колко дълбоко наранява Бих....

# 201

Фарах с награда на Yıldız Teknik University за най-добра актриса във филм за 2014 година. Церемонията е била на 8 януари 2015 г.
Скрит текст:
At a prestigious awards ceremony held Thursday 8 January, the 13th Annual Yıldız Teknik University student body chooses the best of the previous year.  This award is considered one of the most prestigious award that is awarded by a student body.

The awards ceremony was held at the Davutpaşa Kongre Merkezi with master of ceremonies being Jess Molho.

In addition to the Best Actor, Actress, Artist, Music group, other categories include Best Businessman, Businesswoman, company, writer for a total of 32 different categories.

2014 Best Series Actor was Kenan Imırzalıoğlu

2014 Best Series Actress was Serenay Sarıkaya

2014 Best Actor for a Cinema Film was Kerem Bürsin

2014 Best Actress for a Cinema Film was Farah Zeynep Abdullah

2014 Best Actor in Theater was Okan Yalabık

2014 Best Actress in Theater Demet Evgar

2014 Cinema FIlm of the Year Unutursam Fısılda

2014 Best Series of the Year Kardeş Payı

2014 Best Theatrical Performance Profesyonel

2014 Best TV Channel StarTV

# 202
Добро утро ! Прекрасна, топла и уютна събота ви пожелавам, дружки !  Hug

Скрит текст:

Миси,  Heart Eyes аз мисля, че всичко това са слухове. Peace Те като го видят някъде, веднага му “купуват“ а къща, я апартамент, я яхта !  Laughing Но, няма лошо, ако е решил да инвестира по този начин парите си - да са му честити ! Ама и аз като теб, ще стисна едно палче, белки си купи и тук едно апартаментче, та да се куртулисаме накрая !  Crazy Whistling Heart Eyes

Айрка,  Heart Eyes благодаря ти за красивите колажи, с които украсяваш темичката ни !   bouquet

Вале,  Hug благодаря за инфото за Фарах - абсолютно заслужена награда ! Все така успешна да е и   и пожелавам !  Peace

Скрит текст:
Само в Събота няма да бързам.
Тоз живот и без мен си тече...
И проблеми на възел завързани
нека друг вместо мен разплете...
Днес е ден за любов. И за птици.
И за още милиарди неща,
дето носим в душите – искрици,
но пропускаме някак в света...
Днес е ден, в който правя магии,
от онези – които мълчат.
Ще засаждам цветя във саксии,
и ще чакам до тях – да растат.
Днес е ден за летящи небета.
Всичко в Събота май е възможно.
И запяла песента на сърцето си,
цяла обич ще съм. Неотложно.
Всичко друго – търпи на отлагане.
Да не чувам забързани стъпки!
Тоз живот не е вечно надбягване.
Той е миг. Тишина. И прегръдка.
Мира Дойчинова-irini

# 203
Здравейте!

Скрит текст:

Сетих се аз, че е MAVI,но така раздумка да става... Whistling

А относно, покупките на Къванч, ами и до нас се продава един хубав имот... как ще се радвам да ми е съсед smile3506

И малко лятна свежест

Браво и на Фарах!

# 204
Привет и от мен. Hug Hug Hug

Госпожата, СлавенчеHeart Eyes Heart Eyes мерси за кафенцата.  bouquet  bouquet

Благодаря на всички за споделеното в темата.  bouquet  bouquet  bouquet

Приятна събота. Hug  bouquet

# 205

Едното бебче е племенникът, синът на Мелиса, а за другото не съм сигурна... newsm78

Ех, Славенке Heart Eyes пак се уреди, начи !  Crossing Arms

Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 206

Ех, Славенке Heart Eyes пак се уреди, начи !  Crossing Arms

Скрит текст:
smile3534

spam2
Скрит текст:
http://iwoman.bg/grijovna/semejstvo/Gn%D0%B5vno-pismo-do-myzh%D0 … %B5to-450129.html

Никак не е лесно да си майка. Работата в офиса е около 10 пъти по-лесна от това да отгледаш едно дете. Много често майките са подценявани в това, което вършат, а мъжете им не разбират колко е трудно. Това писмо на една майка от Бургас ще промени мнението им завинаги:

Когато ми завиждаш, моля те, имай предвид следното:

1. Докато си на работа, не трябва да следиш непрекъснато колегата си, за да не напъха в устата си кламер, да не пълзи по масата и да не рисува по тапетите.

2. Спокоен си, че колегата ти ще обядва, без да се налага да бършеш след него разлятата супа по пода. И не вярвам, че ще се опита да ти направи ПФФФ в лицето с пълната уста.

3. Ако решите заедно да излезете в обедната си почивка, то колегата ти ще се облече сам и няма да се налага да напъхваш неспирно мърдащите му пръсти в ръкавиците, непослушните му крака в ботушите, а въртящата се наляво-надясно глава – в шапката.

4. Ако излезете на улицата, едва ли колегата ти ще се пльосне в първата локва, защото нещо си го засегнал. Не вярвам и да се наложи да му переш дрехите след това.

5. Ако по стечение на обстоятелствата си отишъл до магазина с колегата си, той със сигурност няма да те врънка да му купиш всяко нещо, което се изпречи пред очите му, обещавайки, че ще си яде кашата и ще слуша. И няма да ти се наложи да измисляш 1 милион довода, за да избегнеш поредното купуване на безполезна играчка.

6. Ако колегата ти се умори, няма да е нужно да го носиш на ръце обратно до офиса, докато той хленчи и размахва ръце и крака във всички посоки.

7. На работа не ти се налага непрекъснато да правиш на колегата си забележки: '' Не си бъркай в носа!“, '' Не си трий ръцете в сакото!“, '' Не си смучи палеца!“. А дори и да прави всички тези неща, той си има майка, нека тя да се черви заради него!

Едва ли колегите ти плачат често и без видима причина. Дори да е така, не си длъжен да ги успокояваш.

9. В офиса не съществува явлението '' следобеден сън“. А ако го имаше, то ти сам би подремвал, вместо да приспиваш колегата си, люлеейки го на ръце, докато не се унесе в сладък сън.

10. Не трябва да разтребваш разхвърляните от колегата ти из целия офис химикалки и листове.

11. Твоят колега едва ли отговаря с НЕ на всяко твое предложение.

12. Не трябва да му напомняш да се изпишка. Но дори да се заплесне и изпусне, не се налага ти да му чистиш.

13. Никой не те кара, като си свършиш работата, да почистиш целия офис и да сготвиш обед и вечеря за всички.

14. И още: работата, това е мястото, от което можеш да си тръгнеш и да си отидеш ВКЪЩИ.

Излиза, че офисът много прилича на рай! Така че на кого му е по-трудно – на мъжа, който работи, или на майката, която си стои вкъщи? Ако вземем предвид всичко, то жената с дете от 0 до 5 години работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, и то без право на отпуск! ПОНЯКОГА И БЕЗ ПАРИ !!!

Единственият, но много важен минус на работата е, че едва ли на колегата ти ще му хрумне да те прегърне през коленете, проникновено да те погледне в очите и нежно да ти каже: '' Ти си моята най-любима мама на света! “

Цвета В.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 11:46 от Slawena

# 207
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes аз мисля, че и двете деца са му племенници, другото не е ли на Ипек newsm78
Славенке Hug, ако ти стане комшия да кажеш къде живееш Naughty Laughing
а спойлера е страхотен Joy Joy

Снощи беше много тягостна серията Cry мислех да слагам снимки, ама се отказах....ако бях на мястото на Бихтер след случката в избата както я изблъска Бех, направо бих го намразила Close Sad А сцената между Бихтер и Фирдвес е култова-как изведнъж се свлече на земята ридаейки "умирам"..... Sad страхотна Берен!

# 208
По случай Юбилеят на турското кино, е направена класация за най- харесваните филми

Türkiye'nin sinema ve dizi oyunculari

100 -те най- хубави филма за 100 години !  Peace

Много съм щастлива, че Пеперудите е сред тях ! Поредното признание за таланта на Къванч !  Heart Eyes

https://vk.com/dizi.aktorler?z=album-42798895_201874963

# 209
http://beauty-around.com/en/memory-pages/item/403-kivanch-tatlitug

Анкета за най- добър сериал за 2014 година, която ме изненада с резултатите си.
Въпреки ниският рейтинг на КСШ и предсрочното спиране на филма, сериалът  е на второ място в анкетата !  Thinking

http://sonanketler.com/en-iyi-yerli-dizi-hangisi-2014-resimli-anket/

Общи условия

Активация на акаунт