Отговори
# 420
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Краличке, бъркаш ме с някого, мила, аз съм го гледала отдавна филма на Берен и Мурат, но ти благодаря! Hug

Аз сега ще гледам снощната серия на повторението. Май трябва да ида в спалнята, щом ще се реве, че ММ ме скъсва от подигравки. Joy

# 421
  • София
Здравейте! Hug

Аз не мога да разбера защо никой не предположи, че чувствата между Бехлюл и Бихтер са силни и искрени! Защо всички приеха любовта на Нихал към Бехлюл за чиста и силна, а бързо отхвърлят възможността Бехлюл и Бихтер да се обичат. Пейкер нали е била влюбена в Бехлюл, значи е запозната с неговите качества. Защо не приема, че сестра й може да е влюбена в него? Защо на всички им се струва,че е невъзможно някой да не обича Аднан, а Бехлюл? Защо това Бихтер да обича Бехлюл е грешка? Двама млади, самотни с близки интереси...защо е толкова грешно, че са се влюбили? Нима Раза не беше свидетел на терзанията на Бехлюл, защо всички съдят в този сериал?
И на мен ми се струва, че Аднан притиска Бехлюл и непрекъснато му завира в лицето какво прави за него. Малко пресилено ми идва всичко.

# 422
Скрит текст:
Здравейте! Hug

Аз не мога да разбера защо никой не предположи, че чувствата между Бехлюл и Бихтер са силни и искрени! Защо всички приеха любовта на Нихал към Бехлюл за чиста и силна, а бързо отхвърлят възможността Бехлюл и Бихтер да се обичат. Пейкер нали е била влюбена в Бехлюл, значи е запозната с неговите качества. Защо не приема, че сестра й може да е влюбена в него? Защо на всички им се струва,че е невъзможно някой да не обича Аднан, а Бехлюл? Защо това Бихтер да обича Бехлюл е грешка? Двама млади, самотни с близки интереси...защо е толкова грешно, че са се влюбили? Нима Раза не беше свидетел на терзанията на Бехлюл, защо всички съдят в този сериал?
И на мен ми се струва, че Аднан притиска Бехлюл и непрекъснато му завира в лицето какво прави за него. Малко пресилено ми идва всичко.

wavey И аз това питам newsm78 Wink

# 423
Миси Heart Eyes съгласна съм за Аднан, прекалено много  притиска Бех. и го кара да се чувства длъжен. Думите "Знай стойността на всичко, което ти се дава"- ами прозвучаха ми като-"знай стойността на яхтата , на къщата, на работата в холдинга"  Close

лицето на един щастлив бъдещ младоженец Confused

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 18:27 от Airra

# 424
  • София
Момичета  Hug Hug Hug
Изчетох всичко! И да кажа, че съм изцяло на страната , на любовта на Бихтер и Бехлюл. Не мога вече да я понасям Нихалчето.Винаги физиономията и е на "питанка". Все се съмнява и разпитва. И тези изпросени целувки с "годеника" и. Прегази всичко живо, та да не изпусне Белюл. Изхвърли Мадмоазел като кирливо коте, подарява яхти...при нея всичко е купено и изпросено. Вече няма нужда да се прави на припаднала. Всичко вече,и е поднесено на тепсия...

Щом,всички ще плачем дружно- раздавам кърпички.  Hug Hug

Скрит текст:

# 425
  • София
Тези вече прехвърлят всякъкви граници. smile3511 smile3511 smile3511
Това нали  го даваха снощи newsm78 newsm78 newsm78
Егати п.......ите #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега до петък ще гледаме едно и също #2gunfire

# 426
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Е, по този начин, с тези повтаряници, ще гледаме финала в петък  Mr. Green
Аз пък защо имам чувството, че под "Умей да цениш това, което ти се дава" Аднан имаше единствено предвид само скъпоценната си дъщеря, а не яхти и прочие  newsm78

# 427
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Е, по този начин, с тези повтаряници, ще гледаме финала в петък  Mr. Green
Аз пък защо имам чувството, че под "Умей да цениш това, което ти се дава" Аднан имаше единствено предвид само скъпоценната си дъщеря, а не яхти и прочие  newsm78
ауу много скъпоценна Mr. Green Laughing само паричките на тати са скъпоценни Grinning

Страхотна игра и на двамата, особено на Къванч!!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 22:04 от Airra

# 428
Милата ми Бихтер, сърцето ме боли като я гледам, душата ми плаче с нея !  Cry
Толкова самотна, толкова излъгана, толкова страдаща..... От къде има в нея още надежда? От къде има сила все още да вярва, че Бехлюл ще я последва, че ще сбъдне мечтите си, любовта си ?

Невероятна Берен - този поглед, който е на ръба на лудостта...уникална игра !

Не му прави чест на Аднан, че притиска по този начин Бехлюл, защо трябваше отново да му бърка в душичката, да му припомня онези болезнени епизоди от детството, защо ? Защо го кара да се чувства длъжен да си плати за грижите и обичта, която е получил ?! А се чудим на кого прилича Нихал ?! Е, явно от татко си се е научила да си купува обич и внимание, така, както си купува нова играчка или припадайки, емоционално манипулира всички около себе си ! По същия начин постъпи и Аднан бей с любимия си племенник ! Не мога да уважавам този човек, не мога да го харесам или пък да ми стане мъчно за него !
Мадмоазел - толкова са си лика - прилика - ще притисне един умиращ човек, ще си измие ръцете с него, само и само тя да остане бяла и добра в очите на мъжа на мечтите си !
Въпреки изневярата, въпреки че нараниха много хора, /всъщност, те нараниха най- много себе си ! / и Бехлюл и Бихтер за мен са много, много по- добри от всички останали !

Пейкер - никога не съм я харесвала, никога ! Толкова вглъбена в себе си, в нейното семейство, в нейното благополучие......изобщо и не разбра какво преживява сестра и, колко е нещастна, колко е изгубена и самотна ! Нито тя, нито майка и....никой не я чу, не я разбра, не и помогна ! Кел файда, че после реваха - не им вярвам на сълзите ! И тогава за себе си плакаха, не за Бихтер!

# 429
Милата ми Бихтер, сърцето ме боли като я гледам, душата ми плаче с нея !  Cry
Толкова самотна, толкова излъгана, толкова страдаща..... От къде има в нея още надежда? От къде има сила все още да вярва, че Бехлюл ще я последва, че ще сбъдне мечтите си, любовта си ?

Не му прави чест на Аднан, че притиска по този начин Бехлюл, защо трябваше отново да му бърка в душичката, да му припомня онези болезнени епизоди от детството, защо ? Защо го кара да се чувства длъжен да си плати за грижите и обичта, която е получил ?! А се чудим на кого прилича Нихал ?! Е, явно от татко си се е научила да си купува обич и внимание, така, както си купува нова играчка или припадайки, емоционално манипулира всички около себе си ! По същия начин постъпи и Аднан бей с любимия си племенник ! Не мога да уважавам този човек, не мога да го харесам или пък да ми стане мъчно за него !
Мадмоазел - толкова са си лика - прилика - ще притисне един умиращ човек, ще си измие ръцете с него, само и само тя да остане бяла и добра в очите на мъжа на мечтите си !
Въпреки изневярата, въпреки че нараниха много хора, /всъщност, те нараниха най- много себе си ! / и Бехлюл и Бихтер за мен са много, много по- добри от всички останали !

Пейкер - никога не съм я харесвала, никога ! Толкова вглъбена в себе си, в нейното семейство, в нейното благополучие......изобщо и не разбра какво преживява сестра и, колко е нещастна, колко е изгубена и самотна ! Нито тя, нито майка и....никой не я чу, не я разбра, не и помогна ! Кел файда, че после реваха - не им вярвам на сълзите ! И тогава за себе си плакаха, не за Бихтер!
newsm10 newsm51

"Аз съм Бихтер З., дъщерята на Фирдевс, никой не може да ме стъпче никой не може да ме нарани"..... Cry Cry Cry

много силни думи в тази серия....
няма да има втори сериал като ЗП, уникален е!!

# 430

Ей заради това, не искам да гледам тези епизоди - чак ме задушава от мъка и яд !

Толкова ги мразя всички, с техните самодоволни физиономии, с вечните си пози и нравоучителни слова, съсредоточени единствено и само в себе си и собствените си емоции и чувства ! Дори и Бюлент ме дразни!

Има ли по - тъжни очи, по- безнадежден и празен поглед ?!

Да, вече никой не може да я нарани , просто тя вече е мъртва !  Cry

# 431

Лека нощ !  Hug

# 432

Госпожата Heart Eyes Лека!

# 433
  • София
Милата ми Бихтер, сърцето ме боли като я гледам, душата ми плаче с нея !  Cry

newsm10 newsm51

"Аз съм Бихтер З., дъщерята на Фирдевс, никой не може да ме стъпче никой не може да ме нарани"..... Cry Cry Cry

много силни думи в тази серия....
няма да има втори сериал като ЗП, уникален е!!

Ей заради това, не искам да гледам тези епизоди - чак ме задушава от мъка и яд !

Толкова ги мразя всички, с техните самодоволни физиономии, с вечните си пози и нравоучителни слова, съсредоточени единствено и само в себе си и собствените си емоции и чувства ! Дори и Бюлент ме дразни!

Има ли по - тъжни очи, по- безнадежден и празен поглед ?!

Да, вече никой не може да я нарани , просто тя вече е мъртва !  Cry

+1 за всичко написано и от двете!Много тъга и мъка, лъха от последните епизоди. Много!Бихтер не заслужаваше такъв край!  newsm45 newsm45 newsm45
 И мен Бюлент, ми е адски антипатичен напоследък....лепнал се за Бехлюл. само слухти кой се обадил, какво е  казал, какво е видял и чул,  и веднага тича при кака да й изпее.Надмина и Джемилето.

# 434
  • На изток от Рая
И по ТВ ли са на последните епизоди.Аз си ги гледах от "Ютюб" (незнам дали точно така се пише)
Винаги плача на финала, особено на тази сцена, която gospojata е вмъкнала като колажче, толкова много емоции,истини,любов  има в тази сцена, че няма как да не се разплачеш.Разтърсва ме винаги.
Неповторими са и Бих И Бехлюл  Heart Eyes Невероятни таланти!
Играят така, сякаш пресъздават на екрана това, което е в самите тях... Уникални са!

Общи условия

Активация на акаунт