Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 953
  • 811
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Смути от моркови, карфиол, пашън фрут и конопено семе:

Суров веган бъгър:

Меки сурови бонбони с асаи и мескит:

# 512

choppi, съблазниха ме ореховките, много отдавна не съм правила. Heart Eyes  bouquet

Сладкиш с тиква, сини сливи, стафиди и орехи

и изварени завъртулки.

# 513
  • София
Тъкмо у нас има една извара, която се чудех какво да я правя. Може ли рецептата за изварените завъртулки? Wink

# 514
от снощи:

крем от изцедено кисело мляко и домашен сироп от малини
доста пребледнял на снимката

хмм ... доживях и това да видя - джедайка с черпак. Joy

и за да съм в крак с модата да попитам - може ли рецептата за туй джедайско творение ???
млякото от щастлива крава ли е ?   дай малко подробности или прати линк за да прочета. благодаря   bouquet

пп. добре ли съм си задал въпроса според критерия на някой съфорумки ?

# 515
Бонго, поне една снимка покажи какво готвиш и моля те спри да наливаш масло в огъня.   Peace

Благодаря на всички за хубавите думи и вкусните почерпки!

Последните ми два хляба бяха много несполучливи и реших да компенсирам с питката на комшийката.  Едната част я напълних със сирене и кашкавал, другата навъртях на милинки.

Скрит текст:

# 516
Той Бонго само ни провокира, да види колко ще му се вържем на въдицата. Ми гледайте от забавната страна неговите постове, внасят невероятен колорит в темата Simple Smile
А ето и моите пърленки, топли , топли

# 517
Бонго, поне една снимка покажи какво готвиш и моля те спри да наливаш масло в огъня.   Peace
не е въпроса в снимките. има сектор "поискай си рецепта".   е , аз искам. какво лошо съм направил   newsm78

# 518
  • Варна
Мама грабвам си една пърленка,Гуинет,Катерина прекрасни предложения,Батето и филийки да е..е вкусничко,Чопи вземам си една ореховка,Светлана вкусно хлебче,Лабрех супер е сладкиша ти с тиква,Мишки нали е домашничко...все е хубаво  и апетитно

За вечеря печени зеленчуци за салатка на наденички и пилешко и маринована рибка

# 519
Бонго, разбра ме, няма какво повече да казвам.  Помолих те просто да не наливаш масло в огъня.  Прекалено много емоции се изляха напоследък.  Всеки трябва поне малко да се съобразява.  Смутитата ми не били готвени, спрях да ги показвам.  Ти защо не показваш снимки, както преди правеше?  И не ме разбирай погрешно, просто съм една от многото, на които старата тема от онова време ми липсва.    bouquet

# 520
Смутитата ми не били готвени, спрях да ги показвам.
А защо? Нали са приготвени лично от теб?

Стана ясно, че няма ограничение в температурата и типа обработка на храната, която показваме. Нали това й е хубавото на тази тема: разнообразието на идеи и вкусове.

Нека да е шарено, весело и уютно!

# 521
Защото не искам да дразня никого. 

# 522
Салатите с пресни зеленчуци не са термично обработени, но ги има в темата.
Следователно и смутитата имат място в темата.

# 523
Салатите с пресни зеленчуци не са термично обработени, но ги има в темата.
Следователно и смутитата имат място в темата.

Точно така.

Мишки, никога не можеш да угодиш на всички. Щом се придържаш към правилата на темата, не виждам причина да се притесняваш.

# 524
Соприте се веке
Писна ми

Общи условия

Активация на акаунт