Сняг и студ навън сковава,но мамите от ИБ с радост посрещаме Годината Нова!

• 22 214
  • 681
  •   1
Отговори
# 585
  • В къщурката на хълма на феите
Букли и рокли за Поспаланчетоооо ухуу!!!

# 586
  • shumen
Цвете,за инхалатора още се чудя,защото не знам дали ще стои моето диване или няма да го иска и ще реве.Моята позната пак звъня,за да ми каже,че били с Т вчера и днеска и явно са ни заразили те.Повече няма да пусна в нас никой докато не се оправи детето и не го пусна на ясла.
Вентолина го използваме за първи път,но съм доволна.Не знам той ли,Хустагила ли,но видимо е по добре детето.Не кашля толкова след него и сега си спи спокойно.
Поспалане,честити розови гащи.

# 587
  • Велико Търново
Благодаря за честитките!  Hug
Дани, и според мен множко ще му дойде на Дени пак да пие АБ. Хубаво е, че само с другите лекарства сте успокоили нещата.  Hug
Поспаланче, много са хубави розовите гащи  Hug

За майките с шаркави деца по площадките - нямам какво да кажа  ooooh!

# 588
  • Сливен
Яже, честит празник на Тони - да ти е жива и здрава   bouquet
За шарката съм долу-горе съгласна с вас, но за ДГ и яслите - не, но вие вече знаете  моето мнение и няма пак да ви го натяквам  Mr. Green Ивайла например вече два пъти е имала контакти с Варицелата, но се разминава, батко и и той така и не я изкара - обяснението от медицинските лица - силен имунитет. Аз съм поготвена обаче, че на Ивка може и да не и се размине, а оттам и батко и да пострада - но каквото такова, има неща, които не зависят от нас и това да са ни проблемите. От няколко месеца само смърт на млади хора и деца, които остават без един от родителите си около мен и такива дребни неща като вируси разни, не ме впечатляват.
Иначе Ивайла продължава да ни влудява с истериите си, но това не е нищо ново и невиждано. Днес и беше първото посещение на фризьор, коконата му с кокона гък не каза, размаза се от кеф на стола.
Аз преполових сесията, остават ми три изпита, много от изпитите минаха в семестъра. На Петеса и Бюти им стискам палци за техните изпити.
Лека нощ  Hug

# 589
  • shumen
Добро утро!
Ние преди малко станахме и малкия пак е с Т 37.9.Не съм дала още нищо,че чакам сама да падне.Сега лежи при нашите в другата стая и после пак ще е меря с другия термометър,че на този нещо му нямам вяра.
Яже,не смея да се радвам още,защото не се знае дали ще се разминем с АБ.Вчера докторката в спешното каза,ако не спре да вдига Т до 3 дни при личната.

# 590
  • NE
Дани Логично е да се зарази по-лесно Дени с този спаднал имунитет. Ох дано не вдига Т. Praynig
Поспаланчо Айде честити панделки. Mr. Green Само такива хубави новини да носиш. Hug

Честит имен ден на Насето на мама Арвенче.  bouquet Да е здрав, силен и щастлив. Hug

# 591
  • shumen
Цвете,благодаря.За сега няма Т и да се надяваме,че няма и да вдига повече.Ще го следя днеска и утре и ако няма от вторник на ясла.
Честит имен ден на Насето на Арвен и на всички именници днес.Да са живи и здрави.

# 592
Здравейте и от нас![
Вчера докато пишех заспах и не можах да честитя празника на именниците да сте ни живи, здрави и  много щастливи.Яже и на вас честита ви именничка жима и здрава!
Днес честито на Насето на Арвен жив и здрав да ви е.

Дани ,много се измъчи Дени.Дано днес вече се подобри състоянието и се разминете с АБ че много му се насъбраха.
Посполано честито розовко.Дано и другият път не види пишок и си остане розовко.

Ох ,и аз имам килца да свалям от каката.От 4-5 дни съм се заела с дом. тренировки и кардио.Намалям и малко храната един ден да другия не.

Ники скърца със зъби.Стои си и няма какво да прави и почва да ги търка.
Днес беше деня за прощъпулника неделя подходящ ,празник Атанасов ден,рожденна число 18,но тати ни на работа и мисля утре да замесим питката - понеделник също го дават подходящ за обичаи.

Хубав почивен  ден!

# 593
  • до едно тепе
Честит Имен Ден на Насето! Здрав и палав да е   bouquet
Лилка и утре е ден.
Ние май не сме спазвали разни традиции с избиране на ден за прощъпулника. Даже не помня дали беше в събота или в неделя newsm78
Рокси честита ви първа прическа Laughing 
По принцип колкото по-рано изкарат варицела толкова по-добре. Въпроса е,че хората са сложили детето под карантина и то не трябва да се събира с други деца. Но дори и да го изведе не е редно да го води на площадката. Миналата година, когато Слав боледуваше много интензивно майка ми го извеждаше навън, но го водеше на разходка по улицата, а не на площадката с децата. Макар че той не беше заразен, а го пазехме да не се разболее повече. Да не ви обяснявам, че една неделя на центъра на една площадка имаше дете с абокат на ръката, което ми е още по непонятно-да го пуснат от болницата за домашно лечение, а родителите да го наврат с други 30 деца, от които може да лепне още някой вирус newsm78
Снощи си дадохме на зверчето подаръка за РД. На самия РД забравихме, а после пък съвсем изключихме, а и той си се радваше на останалите подаръци. Е са се опитва да кара скейтборд вкъщи hahaha Подозирам, че до 2-3 дена ще разбере, че е още малък и ще се откаже Laughing

# 594
  • Велико Търново
Арвенче, жив и здрав да ви е именикът!   bouquet
Хахахах, Рокси, имаш си малка мадамка.  Hug На мен ми е много интересно какво ще е поведението на Тони на първото и подстригване.

# 595
  • Варна
Благодаря Ви, мили мои, че сте се сетили за моето момче   bouquet
Пожелавам му само да е жив и здрав, и все така палав   Mr. Green
Ние се приготвяме и отиваме на църква Simple Smile

# 596
  • Сливен
Здравейте  Hug
Поспаланчо, забравих да ти честитя розовкото, дано си остане такова  Hug и определено си права това за събирането на болнички и здравички дечица, аз също искам да ги изкарат шарките като малки , затова и не съм ги спирала от такива контакти. Според мен не трябва да се преминва към крайности, децата трябва да се каляват - сега уча по детски болести и точбно снощи бях на темата за каляването, много ми беше интересно, че както е по-учебник, ние с моите деца сме си го правили по интуиция. Ето например - откакто е станала до преди малко Ивка беше само по долни гащички на 20-21 гр., самокалява се.
Лилка , успех с тренировките, аз от 7-8г., без бременността ми с Ивка, си спортувам домашно, има и такава тема тук във форума, ако искаш заповядай.
Честит празник на Насето на мама Арвен, да е жив и здрав  Hug
Хубава неделя  Hug

# 597
  • shumen
Благодаря момичета.
Днеска е сравнително по добре Дени.Сутринта имаше Т както казах,но падна сама.Сега преди да легне му е мерих и пак имаше 37.2,но не му дадох нищо.После като стане ще е измеря пак,че казват,че след обяд се вдига най-висока.Дано е добре,че вече издивя в нас и сам иска на градинката.
Рокси,за каляването си права.
Поспаланче,аз ако е добре и времето позволява го изкарвам навънка,но гледам да няма контакт с други деца,за да не ги зарази.Хората обаче не им пука и явно не мислят като нас.
Аз сега съм в чуденка понеже кашля по малко дали да давам Вентолина още,че много му разхлопва сърчицето и му ускорява дишането.

# 598
  • При моето слънце
Честит празник на имениците от вчера и днес   bouquet Желая им най-вече здраве, всичко друго го имат!
Поспаланчо, все такива новини да носиш.
Бързо оздравяване на болничките  Hug

# 599
  • В сърцето на любимия човек
Честит имен ден на Насето  Hug Да расте здрав,силен и  щастлив  Hug

Все още не съм майка и не знам дали като ми дойде до главата няма да си променя мнението, но аз съм карала 3 шарки като дете - варицела, рубеола и една от дребните (морбили или скарлатина, не съм сигурна) и докато бях под карантина майките на почти всички деца от блока водеха децата си да играят с мен, за да преболедуват, докато са малки (особено момиченцата). Но си седях вкъщи, не са ме пускали на площадката, т.е. воденето на други деца вкъщи е било решение на родителите, а на вратата ни имаше залепена бележка от лекаря на която пишеше, че семейството е под карантина до определена дата.
Успях да заразя с една от едрите шарки майка ми и дядо ми, които преболедуваха доста тежко, за разлика от мен. В същото време брат ми не е изкарал нито една шарка, а е бил до мен през цялото време. Явно е въпрос на имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт