Интимна връзка с по голяма жена

• 70 761
  • 160
  •   1
Отговори
# 60
Карай си кефа и да не ти пука. Ял съм го това дърво с чувствата и каката. За семейство, май няма да ви се получат нещата... Ама знае ли се?

# 61
Връзката с жена по - голяма от теб има своите плюсове и минуси. По възрастната жена е зряла, опитна и здраво стъпила на земята. Обикновенно е финансово независима. С нея може да разговаряш на повече теми отколкото с една по - млада жена. Повечето зрели жени мислят за семейство и деца. Другият вариант е просто да иска да се забавлява. Такава жена има по - големи изисквания към мъжете, защото има база за сравнение. Минусът е, че много зрели жени са еманципирани и властни и могат да подтиснат мъжкото ти самочувствие с желанието да те превъзхождат.

# 62
Връзката с жена по - голяма от теб има своите плюсове и минуси. По възрастната жена е зряла, опитна и здраво стъпила на земята. Обикновенно е финансово независима. С нея може да разговаряш на повече теми отколкото с една по - млада жена. Повечето зрели жени мислят за семейство и деца. Другият вариант е просто да иска да се забавлява. Такава жена има по - големи изисквания към мъжете, защото има база за сравнение. Минусът е, че много зрели жени са еманципирани и властни и могат да подтиснат мъжкото ти самочувствие с желанието да те превъзхождат.
Ако е някой нехранимайко, ще се подтисне. Какво му е виновна жената, ако е сикна, че той е мухльо?

# 63
Моят опит е следния: на 24 години съм,мъж, имам връзка с жена, която в момента е на почти 64 години. Заедно сме от 4-5 години. Въпреки голямята разлика, аз открих в нея точния човек, когото мога да обичам, да общувам и да ми бъде верен и отдаден изцяло. Предишната и връзка е била с мъжа и, но са се разделили, защото той я е опреквал непрекъснато. Тя ,въпреки възръста си, се държи като човек от 21 век, винаги е готова да научи нещо ново или да прави нещата по нов начин. Може би това се дължи на професията и- тя преподава уроци на деца и възръстни. Както и да е, идеята ми беше,че въпреки разликата от 40години аз я обичам силно и виждам в нея най-подходящия партьор за мен. Нейните деца знаят за връзката ни и са ОК с това, те често идват на гости заедно празнуваме празниците. Нашата връзка се основава на любов, разбиране, много секс и щастливо съжителство. Не мога да кажа, колко ще продължи, но нима някой знае, колко ще продължи неговата връзка?

# 64
Не бих ви съдила. Живота си е ваш и можете да правите с него каквото си искате, но майка ми е на 64 и не мога да си представя да има гадже само няколко години по-голям от синът ми. За мен подобна връзка е ненормална, неестествена и другата дума ще си я спестя. Повтарям - за мен.
Щом обаче се чувствате добре - пожелавам ви щастие.

# 65
Thinking, господина с непроизносимия ник pfcredflag защо ли се изказа?

Превеждам ника: ЦСКА.

# 66
Герантофилия ли се наричаше това  Thinking явно последния младеж има някакви дефицити на майчина фигура в живота ...
За левента с 36 г. "старица" съм без думи, пълен комплексар и смотаняк , дано каката се усети и му бие шута.
Аз самата винаги съм била с по-млади гаджета до 4-5 години , ами не виждам някакъв проблем .

# 67
Герантофилия ли се наричаше това  Thinking явно последния младеж има някакви дефицити на майчина фигура в живота ...
За левента с 36 г. "старица" съм без думи, пълен комплексар и смотаняк , дано каката се усети и му бие шута.
Аз самата винаги съм била с по-млади гаджета до 4-5 години , ами не виждам някакъв проблем .
Геронтофилия, да. Бих окачествила с болестно психическо състояние. Успех в живота все пак!

# 68
Честно казано, прочитайки заглавието си помислих, че иде реч за секс с по-едра жена.  hahaha

Иначе на върпоса на автора, не само, че съм имала интимна връзка с по-млад мъж, но имам и брак и дете от него. Съпругът ми е по-млад от мен с 5 г. За мен това е първа връзка с по-млад мъж. Преди да го срещна не бях излизала дори с набори - винаги с някой в диапазона 2-5 г. по-голям от мен. Не намирам разлика, предполагам и той също, тъй като никога не сме го обсъждали. Отбелязахме възрастта като любопитен факт при самото ни запознанство и от тогава не е изскачала като тема.

# 69
  • София
Ти сега ли чуваш за чудните свойства на спермата? Laughing
И какви са тези свойства?

# 70
На тези връзки вече им се вика "президентски"!

# 71
Честно казано, прочитайки заглавието си помислих, че иде реч за секс с по-едра жена.  hahaha

Иначе на върпоса на автора, не само, че съм имала интимна връзка с по-млад мъж, но имам и брак и дете от него. Съпругът ми е по-млад от мен с 5 г.
Ти пък, то това не е разлика, особено ако сте се запознали на 25+.
Интересна е разлика от 15 години и нагоре.

# 72
Абе да я някоя милфkа на 30-50 запазена във форма за секс добре, ама за връзка. ooooh!

Гледайте го тоя бъдещ френски президент ненормален, народа френски тоже, и света като цяло.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 23:46 от stass

# 73
Що пък да не е възможна такава връзка? Всичко е възможно, стига желание да има.
И аз щях да давам за пример френския кандидат-президент  и по-възрастната му с 25 години съпруга.

# 74
Темата е започната отдавна.
Авторът го няма.
Жалко. Можеше да сподели още нещо.
В една връзка не възрастовата граница е важна. Дори за интимните отношения е от по-малко значение.
Не знам обаче ако 30 годишен мъж има връзка с 45 годишна, за какво ще си говорят? Това е по-трудната част.

Общи условия

Активация на акаунт