Интимна връзка с по голяма жена

• 70 815
  • 160
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А за какво си говорят 30 г. мъж и 30 г. жена? Или 45 г. мъж и 45 г. жена? Не допускате, че е възможно да имат единност в мисленето и предпочитанията, може би защото никога не сте имали единност в мисленето изобщо с някой?

Да, би било чудесно всички хора на 45 да мислят по-разумно (примерно) от 30-годишните, обаче за съжаление емоционалната интелигентност е различна при хората независимо от възрастта им и няма никаква гаранция, че един 45 г. човек е по-умен от 30-годишния.

# 76
  • София
А за какво си говорят 30 г. мъж и 30 г. жена? Или 45 г. мъж и 45 г. жена? Не допускате, че е възможно да имат единност в мисленето и предпочитанията, може би защото никога не сте имали единност в мисленето изобщо с някой?

Да, би било чудесно всички хора на 45 да мислят по-разумно (примерно) от 30-годишните, обаче за съжаление емоционалната интелигентност е различна при хората независимо от възрастта им и няма никаква гаранция, че един 45 г. човек е по-умен от 30-годишния.

Не е до емоционална интелигентност, а до дължина на жизнения път, опита или просто казано, 45 годишният се връща от там, накъдето се е запътил 30 годишният.

И ако жената е на 45, то времето, чисто във физически аспект, не работи в нейна полза.
Разбира се, има мъже, които обожават майчинско- синовния тип отношения с консумация, та за жената остава само да поеме двете си роли. Simple Smile

# 77
Говорят си, ако имат общи интереси. И тогава няма какво да коментираме разлика във възрастта. Независимо кой е по-голям.
И да, Sharky*, права сте.
"Няма никаква гаранция, че един 45 г. човек е по-умен от 30-годишния".

# 78
Ох, регистрира се, та това ли да ни питаш !?

Щом те влече...няма лошо...

Какво те интересува мнението на другите, щом ти така си щастлив !?

П.П. Поне повече да беше разказал...то не е интересно...

# 79
  • София
Не е до емоционална интелигентност, а до дължина на жизнения път, опита или просто казано, 45 годишният се връща от там, накъдето се е запътил 30 годишният.

И ако жената е на 45, то времето, чисто във физически аспект, не работи в нейна полза.
Разбира се, има мъже, които обожават майчинско- синовния тип отношения с консумация, та за жената остава само да поеме двете си роли. Simple Smile

Дължината на жизнения път не при всички хора води до положителни качествени изменения.

Аз съм само на 50, не разбирам какво имаш предвид под "времето, чисто във физически аспект, не работи в нейна полза." Аз лично се чусвствам перфектно, затова не ми е ясно кое точно във физическия аспект пречи на жените.

# 80
  • София
Не визирам теб, защото нито те познавам, нито ти знам интимния живот, нито съм те виждала.
Разсъждавам от това, което съм видяла при мои близки.

Единият беше първо с жена 20 години по- голяма, след близо 20 заедно се разведе и се ожени за с 20 по- малка, която го напусна, разбира се, нищо че беше и известен....
Останалите- с по 15 години разлика в полза на жените, се разпаднаха съвсем естествено, когато станаха по на 55- 60, а мъжете съответно, на 40- 45.
Вече съвсем нямаха за какво да си говорят, защото едните се пенсионираха, другите имаха средата си в работата, пък и колкото и да се поддържа една жена на 60, няма да заприлича на 30.

# 81
  • София
Мисля си, че семействата, в които има любов, тя "лежи" на нещо много повече от това кой как "изглежда". А за пенсионирането като смяна на "целите в живота", на Запад има хора, които се пенсионират и на 40, стига да преценят, че имат достатъчно пари, за да си го позволят.

Иначе на принципа на кой познатите какво (непредставителната извадка): около мен всички семейства с големи "обратни" разлики са си цели, нито едно не се е разпаднало.

# 82
  • София
Представителни извадки няма откъде да се вземат, пък и във форум, едва ли биха били полезни на питащия.
Всеки споделя видяно и собствен опит, но каквото и да си говорим, Природата не можем да измамим.

И да, не е задължително да се разведат, просто в един момент, младото не може да се пенсионира, а пенсионера няма как да стане по- млад.

# 83
Ами за какво си говорят 45 годишен мъж и 30 годишна жена? И като се пенсионира мъжът, а жената има да работи още 15 години какво става?  Simple Smile

Наистина практиката е, че жените със значително по-млади мъже са и, как да кажа, по-угледни и общо по-впечатляващи, та въобще да привлекат тоя по-млад мъж трайно, нали така, ако от самото начало я възприема като леля си няма как да стане. Сега, колко ще я запазят тая  връзка вече - различно. Най-близко имам поглед за разлика. 24 години в полза на жената. Заедно от 16 години. Личи визуално, спор няма, но си живеят дробре, имат и обща работа и интереси.

# 84
  • София
Това ми е мисълта- до едно време, става, но от един момент нататък, няма начин.
Сещам се за Юлиана Дончева, която се напъна, та и роди на никоя възраст.
Авантюра с предизвестен край, а за общи интереси и виждания........... newsm78

# 85
Това ми е мисълта- до едно време, става, но от един момент нататък, няма начин.
Сещам се за Юлиана Дончева, която се напъна, та и роди на никоя възраст.
Авантюра с предизвестен край, а за общи интереси и виждания........... newsm78

Я да ни светнеш какво става с Дончева Simple Smile Не съм чула или прочела, че се развеждат newsm78

# 86
  • София
Я да ни светнеш какво става с Дончева Simple Smile Не съм чула или прочела, че се развеждат newsm78

Чакай, де, още са пресни- бебето няма и 1 година, ако не се лъжа.
А, Юлиана няма накъде повече да се опъва, защото почти го е докарала до ескимос.

# 87
Поне на три е детето.

Такива връзки са успешни, когато жената е  красива, талантлива, умна, известна, или поне едно от тия неща. Актриса нещо, певица, или поне преподавател. Аз все такива случаи знам...

# 88
  • София
Поне на три е детето.

Такива връзки са успешни, когато жената е  красива, талантлива, умна, известна, или поне едно от тия неща. Актриса нещо, певица, или поне преподавател. Аз все такива случаи знам...

Вярно, 2014г. е родено.
А, миналата година сериозно се разшумя, че младият татко, поради факта че я има един- два мача на година, де факто е издържан от жена си и се е превърнал в детегледачка.
Както и да е, след 5 години само, нещата ще са коренно различни- тя на 60, той на 45.
Тогава ще е интересно какви ще са им отношенията.

Предполагам и при твоите познати нямаш наблюдения над тази възраст.

Аз не се сещам за някоя наистина успешна връзка с голяма разлика.
За някоя е друга година, да, но

# 89
На 66 е жената, мъжът на 42.  Няма данни да се разделят скоро, според мен ще си живеят заедно докато смъртта ги раздели, ако ме разбираш.
Жената наистина е много впечатляваща и то не с външност. И двамата не са първи красавци, макар да са представителни.

Абе ако жената не беше влязла вече в доста почтена възраст по скоро бих се опасявала че тя ще го изостави, отколкото той нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт