Лидл ::56::

• 75 954
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
За масажора, предполагам са написали да не прави масаж на глава...т.е. с вибрации, не за самите нагревки... на синусите...те хората според мен не са го придвиждали за такива нагревки и за това не са изобщо споменавали в книжката нищо, в тази посока.
И аз предположих, че имат предвид само вибрациите. Довечера ще се пробва.  Peace

# 616
Аз пък искам да кажа, че тези от кол центъра на Лидл не вършат никаква работа. Вчера им се обаждам, за да ги питам в кой магазин има останали от комплектите за маникюр, те без да проверят ми отговарят на прима виста, че били свършили навсякъде. Отивам до един от магазините им и хоп, какво да видя- комплектите налични  #2gunfire
Хубу, ама можеше и да не попадна точно в този магазин и то в нашия град, а да бяха някъде другаде.

# 617
  • Русе
Лелее, преди малко ходих до Лидл за кафе и мляко, че няма да имаме за утре и се домъкнах с пълна торба!  Shocked Освен другите неща взех и рокла с Аурора и пуловер с Рапунцел на каката. Тя дрехи има в изобилие, но тези бяха намалени по 13лв. Как да не вземе човек?

# 618
елечетата според мен не си струват парите,много са тънки

Е.. такива са новите материи..тънки, но топлещи. За мен си заслужава парите, по молове и спортни магазини са от 50 лв нагоре

А инхалатора не е същия като този от ноември

# 619
  • Бургас
Елечето е най-добре да се види на място.Освен че е тънко/на мен ми върши работа и такова/,е със стърчащи конци,но не от шева,а направо от плата.Доста са били размятани по магазините,за да добият такъв неугледен вид.

# 620
Здравейте !
 Слуховият апарат от другата седмица пускан ли е преди ? За тези пари дали може да върши работа ?
Искам да го купя като подарък за една баба и ми е нужно мнение - въобще удачно ли  е да се купува такава вещ / уред /  свободно без насока от лекар.
Ще съм страшно благодарна на всеки ,който сподели мнение или съвет . Благодаря !

# 621
Връщам се от Лидъла, уж нищо не взех пък олекнах с 20лева.
Елеци и боти нямаше, на бананите беше лудница, но пък взех десетина. Купих и шоколадчета и обикновени вафли, вкъщи си ги харесваме.

# 622
...два пасатора за подаръци...

Намалена ли им е цената днес?Вчера им се позачудих,но не взех.

Пасаторите ги купих на 11,99лв. Не са кой знае какво, но предполагам ще вършат работа. Поръчаха ми ги за подаръци. Не знам от коя промоция са останали, но имаше лилави, кафеви и оранжави. Не са от тези металните със сигурност. Прост, обикновен пасатор. Не помня редовната им цена май беше 17-18лв.

А,"преслушах" ги вчера в ранния следобед Sunglasses.Не ми харесаха,аз очаквах да са точно металните,но те си бяха на старата цена.Иначе имаше хора около дрехите,но почти нищо не беше останало от тях.И пресите не ми се сториха читави,та си тръгнах с банани и дежурното прясно мляко в кутия,което откакто открихме щерката не признава друго.

# 623
Снощи ходих до Лидл, бананите бяха свършили, от разпродажбата нищо не ми хареса, дамски дрехи имаше само някакви жилетки.
От другата седмица си харесах много неща, дано успея да взема нещо, че в последно време все не успявам, а ходя в първия ден от промоцията.

Някой питаше за калиграфски комплект, в Монтана има поне 10.

# 624
Във варненските дали има от ботушите?!Хвърлила съм око на кафевите с връзки.

# 625
  • Пловдив
Момичета,някой има ли спомен фритюрниците кога ги пускат  Rolling Eyes

А да ми кажете гофретника колко вата е?Тези,които го имат  Simple Smile че гледам в друга верига единичен,ама 1200 вата,та се чудя слаб ли е?

# 626
Момичета,някой има ли спомен фритюрниците кога ги пускат  Rolling Eyes

А да ми кажете гофретника колко вата е?Тези,които го имат  Simple Smile че гледам в друга верига единичен,ама 1200 вата,та се чудя слаб ли е?

Моя фритюрник го взимах декември.
Гофретникът (двойният) е 1200 вата, изобщо не е слаб, гофрите стават за около 5 минути, при положение, че ние ги обичаме по-препечени.

# 627
  • Sofia
Връщам се от Лидъла, уж нищо не взех пък олекнах с 20лева.
..... на бананите беше лудница, но пък взех десетина.
По колко са бананите?

# 628
1,77 май, има ли цена, завършваща на 7 по нашите магазини, ама толкова запомних newsm78

# 629
Вече е отговорено, но да потвърдя за гофретника, че е 1200 и е супер. Този, който е за две гофрети.

Общи условия

Активация на акаунт