Лидл ::56::

• 75 957
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Роботчето на Виледа не е лошо-имам го.Но в никакъв случай не мислете че може да го сравните с айроботите или ЛГ.Имам и такива.
Та виледата се ползва с кърпички за еднократна употреба.Обира само косми и прах.Те полепват по кърпичката,полира добре.Не работи върху килими ,не работи на мокро.Но ако имате ламинат,фаянс мозайка си е добър вариант.Подчертавам не може да го сравните с прахосмукачките роботи.Но пък те са по 300 евро все пак.
Кърпичките струваха 6лв обаче не помня колко бройки бяха

Благодаря! А какво е ЛГ?
LG

Масажора май ще го върна прекалено силно ми вибрира, разтриса ми вътрешностите направо.... до сега най-приетното масажиращо нещо, на което съм попадала е  тип седалка, не лидлска.... май такова нещо ми е нужно...

# 586
Някой беше коментирал, че размери не могат да доставят, аз ако звънна на телефона за бандаж XXL ще ме отрежат нали, сигурно и в магазина ако питам ще е така
И при нас големите бяха изчерпани тази вечер, ходих да сменям едните дънки, но и от тях нямаше и се наложи да ги върна.

# 587
Има ли останали възглавнички в някой от пловдивските магазини?

# 588
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Относно масажора - имам го от миналата година и съм доволна. Има различни приставки и ги ползвам за различни части на тялото - за врата и ходилата най ми харесва. За мен е много приятен масажа, не ми е силен или слаб. Инфрачервената лампа е страхотна - нагрявам си носа и врата, когато съм болна и определено виждам ефект. Имах синузит тази зима и след нагревки с нея секрета спираше и облекчаваше.

# 589
  • Пловдив
http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00
Ето това имах предвид-прахосмукачка робот.Просто не ми се сменяше езика-извинявам се

# 590
А някой има ли от седалките за масаж (май така се казват). Пак са за гръб, но имат и долна част за сядане. Днес отидох за възглавничка, но видях седалката. Цената е 110 лв. Заслужава ли си?

# 591
  • Варна
Като ви чета с тези масажори и се сещам за "Сексът и градът"  Mr. Green

# 592
Относно масажора - имам го от миналата година и съм доволна. Има различни приставки и ги ползвам за различни части на тялото - за врата и ходилата най ми харесва. За мен е много приятен масажа, не ми е силен или слаб. Инфрачервената лампа е страхотна - нагрявам си носа и врата, когато съм болна и определено виждам ефект. Имах синузит тази зима и след нагревки с нея секрета спираше и облекчаваше.
Как точно нагрявате при синузит - пише да не се ползва върху главата и до очите?

# 593
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Как точно нагрявате при синузит - пише да не се ползва върху главата и до очите?
Ами аз я ползвам, питах личната лекарка и тя каза че може. На самия нос от двете страни нагрявам, не и върху очите или върху главата.

# 594
Преди години имаше на Цептер малък инфраред масажор за лице. Специално се наблягаше на ползата от инфрачервената светлина и затоплянето, така че не виждам причина този масажор да не може да се ползва за синусите. Имам подобен на ТСМ, купуван преди доста време, даже не го знам сега къде е заврян, но навремето го купих точно заради проблем със синузит.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 00:21 от Бижy

# 595
  • Варна
момичета, търся мнения за шкафа за баня, който е с огледало, лампи и контакт и се поставя над мивката - издържа ли на влагата, или се цепи след няколко месеца? по принцип мебелите им за баня качествени ли са?

# 596
Ако няма душ кабина в банята, повечето шкафове, независимо от марката се "цепят".

# 597
  • София
А някой има ли от седалките за масаж (май така се казват). Пак са за гръб, но имат и долна част за сядане. Днес отидох за възглавничка, но видях седалката. Цената е 110 лв. Заслужава ли си?

Къде това?

За масажора, предполагам са написали да не прави масаж на глава...т.е. с вибрации, не за самите нагревки... на синусите...те хората според мен не са го придвиждали за такива нагревки и за това не са изобщо споменавали в книжката нищо, в тази посока.

# 598
  • Пловдив
За масажора, предполагам са написали да не прави масаж на глава...т.е. с вибрации, не за самите нагревки... на синусите...те хората според мен не са го придвиждали за такива нагревки и за това не са изобщо споменавали в книжката нищо, в тази посока.
Точно така е, масажора го ползвам за нагревки на двата вида синуси т.е.на челото и от двете страни на носа.Има подобрение при синусит и то в обострено състояние.

# 599
...два пасатора за подаръци...

Намалена ли им е цената днес?Вчера им се позачудих,но не взех.

Пасаторите ги купих на 11,99лв. Не са кой знае какво, но предполагам ще вършат работа. Поръчаха ми ги за подаръци. Не знам от коя промоция са останали, но имаше лилави, кафеви и оранжави. Не са от тези металните със сигурност. Прост, обикновен пасатор. Не помня редовната им цена май беше 17-18лв.

Днес да не са извадили нещо ново  Mr. Green Този път съм спряла на място, където по лесно ще изкарам колата  Whistling Вчера забравих да купя банани и пак трябва да ходя  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт