Лидл ::56::

• 75 980
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
 И аз мисля да ползвам инфрачервената лампа за нагревки на дъщеря ми за синузит, трябва ли да я карам да седи със затворени очи според вас?

Сдобих се с момичешки дънки чрез приятел от Видински Лидл. В Ловешкия нямаше нищо интересно...

# 601
  • Русе
Здравейте,
почетох из темичката, но не видях обсъждане на ютията с парогенератор /Тефал-135лв/.
Според вас- заслужава ли си инвестицията ?  newsm78

# 602
  • ту тук, ту там
Аз имам инфрачервена лампа за нагревки от преди две години, от Лидл пак, в упътването пишеше нагревките да са със затворени очи и да се спазва разстояние от 20-30 см! Предполагам, че и за тази ще важи същото! Wink

# 603
 Благодаря  bouquet

# 604
  • Русе
Сдобих се с момичешки дънки чрез приятел от Видински Лидл. ...
Късметлийка Simple Smile

# 605
  • София
Преди малко се върнах от лидл.Купих масажора и вече няма да тормозя домашните с моите схващания, надявам се.Остава да  разуча подходящите приставки

# 606
Здравейте,

Днес отивам за банани и авокадо. Видях, че елеците на Есмара и детските боти са намалени, някой купувал ли ги е и дали си заслужават?

# 607
Преди време са пускани електрически култиватори-някой ако има ,моля да каже дали е доволен-мисля да купувам за юбилея на свекито.  Данно да пуснат преди РД-то и.Миналата година са ги пускали пролетта.

# 608
  • София
Инхалатора от следващата седмица не беше ли пускан на 55 лв. през ноември или имам грешни спомени. Добър ли е, някой има ли отзиви?

# 609
  • Сливен
елечетата според мен не си струват парите,много са тънки

# 610
Инхалатора от следващата седмица не беше ли пускан на 55 лв. през ноември или имам грешни спомени. Добър ли е, някой има ли отзиви?

Не, този е друг. Миналата година пак го пускаха, но за този точно нямам информация. Аз имам от по другите.

# 611
Вчера купих масажор за гръб.Като се върнах в къщи и като зачетох темата обаче,  разбрах че този за врат бил по добър.Според вас да го сменям ли ,или да си оставя този за гръб? newsm78Разликата голяма ли е?

# 612
елечетата според мен не си струват парите,много са тънки
Благодаря! Peace

Ще чакам мнение за инхалатора. От много време ми се иска да купя, но все нямам възможност. Този ако е хубав, 85лв са си добра цена.

# 613
Вчера купих масажор за гръб.Като се върнах в къщи и като зачетох темата обаче,  разбрах че този за врат бил по добър.Според вас да го сменям ли ,или да си оставя този за гръб? newsm78Разликата голяма ли е?
За мен този за гръб си е за гръб, този за врат си е за врат. Иначе всеки да го ползва както си му е удобно.

# 614
  • Сливен
аз съм много доволна от възглавницата,която е за врат,чак си мисля как досега съм живяла без такова чудо,нацели ми схващанията от раз и доста ми облекчи болките във врата и раменете.

Общи условия

Активация на акаунт