С Никола останахме в мола до 19ч и не мигна това дете - обиколихме магазините, аз му избирам дрехи, той в количката пищи щастливо. Накрая вече му писна и се размърмори, но го паркирах до коледното дърво, което имаше много светлинки за гледане и бързо му се оправи настроението.
Вчера бях в МОЛа на Цариградско точно по обед, ама като не успях да ви изчета, не съм разбрала за срещата. Много ме е яд!
Следващата среща се надявам да не пропусна!
). Всеки път, изхвърляйки свития на топка памперс си мисля колко време ще се разгражда това нещо в природата...

ох дано се размине. Аз иначе сега съм само сополива и едно ужасно дразнене високо в гърлото, точно на суха кашлица ме избива и две вечери заспивам с бонбон в устата, че иначе много ми дразни. Пие тука парацетамоли, пръскам спрейчета прополис, направих си и мед и келева тинктура, слагам физиологичен в носа и едни капки дето ми останаха от хремата на бебо (те им е минал срока и не бих ги дала на бебо ама за мен е ОК, че то нали минат ли 28 дни от отваряне се води, че не стават вече). Ще взема да взимам и аз вит. Д, че той засилвал имунитета също, а аз дето се вика също само затворена стоя и не съм се сещала, но този сутрин чух по сутрешния да го казват. Само се чудя колко капки за мен
Да не говорим, че това ми беше 1-вото лято в живота без море...нали съм морска....та тежко го преживявам явно
аз съм много топлолюбиво и светлолюбиво животно. Това е една от сериозните причини да не сме заминали за Германия например - прекарах едно лято два месеца там и само ме валя дъжд и беше средно около 15-20 градуса. Става дума за от средата на Юни до средата на Август. Толкова много ми харесваше града и всичко останало, само това временцееее....имаше 5 хубави дни на кръст и беше страхотно т.к. имаше супер басейн в близост до квартирата ми и река минава през града със страхотни алеи и места за пикник, а в близост има и гора. Бе приказка, само времето да беше хубава. Вярно, че годината май беше извънредно дъждовна тогава, но все пак
Не мога аз да преживея такъв климат.
И като му отговарям по същия начин се кефи
(минути за автореклама)

. Иначе не ми дава.
) - на него му обръща внимание само като се смее. Вкъщи най-обича ето тази топка - http://www.playgro.com/loopy-loops-ball.html?___SID=U

После започнахме да ги режем, докато се храни - като я кърмех се отпускаше, и ММ ги режеше; веднъж обаче й захвана кожичката на кутрето и малката така се разплака, че вече отказва да ги реже.
Е, понякога ги режа и сама, но като цяло ми е трудно.

труден ми е, а не положих никакви усилия....уж съм го учила като 2-ри език в училище ама хич не го научих (малко ни беше лабава учителката и редовно бягахме да пием кафе - сега са ме пита някой защо не си стоях на гъза да го науча). Ще пробвам рецептата като малкия заспи за следобеден сън. Ох нали щях да правя диетата с варените яйца - чист глад...ама като зех да се разболявам и бих отбой, че бях много замаяна и без друго, остана и гладна да съм. Преди сякаш можех да гладувам ама сега не знам ще се справя ли. Все пак дете имам да гледам и по цел ден съм си в нас...много е трудно като си стоиш вкъщи....ако си тичах по работа нямаше да е така.....
искам хубаво времеееееее