. Слагам едно одеалце да не си удря главата в стената, и през цялото време ме рита в корема и гърдите. И всеки път му казвам "момченце, риташ си канчето" 
Много е увличащо, аз също като седна пред компютъра и машинално го зареждам. Даже понякога само рефрешвам, че си ми стои постоянно отворен. И на работа бях така. Колкото и работа да имам пускам го да ми стои в някой таб и почвам работа. Може чак на обяд да сваря да го прегледам, но неотворен не може да е
Отивам да оставя кавалера ми и ако не се разсърди се връщам да допиша. 
Като ползвах ампулите пластмасовите слагах поне половината (тоест ми стигаше за две вечери). Той така е свикнал, че само вдига главичка горкия и шмръква
Не го дразни - виж аз като си слагам ми става супер гадно
И почва да ми се повдига (явно се лиготя повече от детето). Бъркам с клечка за уши само ако видя сопол по към изхода. Случва се понякога той сам да издуха гъсто сополче и аз го хващам и вадя. Гледам като му сложа физиологични да го обърна по корем да го мажа отзад, че да му помогна ако има да изтича нещо. Няма сополи, но гъсти сополчета излизат понякога....отдавам го на сухия въздух, защото и аз всяка сутрин имам, а след това цял ден нищо, не съм хремава (е сега не е така защото съм си болна и кашлям и съм сополива
)
а сега като гледам няма файда.....
Те ДК провеждат двете заедно. Направи ми добро впечатление, че ЛЛ каза"може да започнещ да я "дохранваш" с пюре.
. Хайде вече да минава кашлицата на големия малък мъж

Радвам се, че си имаш "плувец". Аз мрънкам на мъжо, той ми се смее, даже и двамата с баткото. То аз едва се прежалвам за минерален басейн, как съм щяла да топна бебка не си представял 

Също и правя топка от намачкана хартия за печене, лека е , но в същото време не става на каша и не може да и остане залепена в устата, ако реши да я опита 
. И в двете стаи имам приготвени комплект подложка еднокр., памперси, крем за дупе и мокри кърпи и тензухена пелена, че често я мия. И аз събувам често да рита по голи крачета. Най- изпитаното моментално средство за подобряване на настроението на моето ревливо бебе, освен ако не плаче от болка.
,т.е-люлка,люшкане на люлката като се размрънка,шезлонг,пускане на вибрацията,като се размрънка му слагам едно мое шарено шалче,после малко в мене,после в кошарата да слуша музика или да се гледа въртелешкаъа,после легнал на спалнята да се върти и така... докато не се измори и не заспи
, Никола е сигурно към 65см и открих причината - нашият повивалник е 80см
, значи можем да откраме с него до към годинката. Препоръчани теми