В момента чета... 35

• 49 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Чета това  http://chitanka.info/book/6494-otium
Първоначално мислех, че автора е скандинавец - много сняг, руни, скандинавски имена, но май е българин.
Фантастика е - затворено общество, един опълчил се. Малко на приказка ми напомня.

# 376
Зашърших Напълно изгубили себе си- на моменти ми беше интересна, на моменти бях на крачка да я зарежа, не мога да кажа, че се радвам, че я дочетох. Не успя да ме докосне историята.

Днес я завърши дъщеря ми. И нейното мнение е като твоето, `FSS`. С такъв мерак я купих, да видим аз като я прочета какво ще напиша.

Ще ми е интересно.

# 377
Снежкото ми потръгна, но днес ме изненадаха от магазина на бгмамма и не знам дали няма да се прехвъря на цък  Mr. Green
Повече от година чета само електронни книги и хич не ми липсват хартиените, но минах първите 2 от поредицата на Филипката и не можах да си намеря място, че тази няма  Crazy беше на промоция, че и с безплатна доставка. Мислех, че ще дойде по-късно, да си довърша Снежния човек, но кацна за по-малко от 2 дни, и сега само нетърпеливо поглеждам към нея hahaha

# 378
Човече и аз до нея стигнах. Търсих я в библиотеката - няма я.
Аз получих от бг-мама География на блаженството, че отдавна си я исках. И Училище за вкусове и аромати. Само че ще почакат, че 11/22/1963 ме е завладяла напълно, а и започнах Миниатюриста на хартия, че имах едни два часа, а Киндъла беше останал без батерия. С две думи нямам търпение да изгълтам всичко.

# 379
  • на североизток от Рая
Тази вечер ще дочета

Имах големи очаквания, едва ли не ефект уау да получа. Но никак не съм впечатлена. Най-обикновен разказ за посетените места от двама  младежи. И толкова простовато и наивно написано, че е сходно със съчинение по преживяно, написано от ученик. А исках да чета за Родопите повече интересни факти, повече неща да науча. Това поне е представено в резюмето. Слабо са се представили авторите. Иначе е пълна със снимки книгата, но са черно бели  и се губи удоволствието. Не мислех да пиша, но едно момиче прояви интерес към книгата, затова се включвам.

Книгата вече е прочетена и мнението, което писах вчера, се запазва. Очаквах повече. Но си струваше прочита, просто за разсейване. Не научих кой знае какво, а очаквах точно това.

# 380
Чета

и никак не ми харесва. Имам непреодолимото желание да я зарежа непрочетена. От доста време не бях попадала на книга, която толкова много да не ми понася. Добре поне, че не съм давала пари за нея. Ще я помъча още малко (или тя мен Mr. Green).

# 381
  • София
Зарязах Селцето  Confused Не издържах  Mr. Green

Мисля, че най-после дойде време да подхвана Устоите  Crazy

# 382
  • София
Зарязах Селцето  Confused Не издържах  Mr. Green

Мисля, че най-после дойде време да подхвана Устоите  Crazy
Най-сетне някой като мен. Много суперлативи за тази книга ("Селцето" де) - във всяка тема, а мен ме беше срам да си призная, че не можах да я дочета. Еми скучна ми беше, много бавно ми вървеше и едно леко наивно. Не мога да кажа точно защо, но не ми хареса и е зарязах.

# 383
  • София
Ееее, Вивче, жалко. Но след като те е тормозила, явно не е твоето четиво. Аз още мъничко и ще я приключа. Очертават й се три звезди в ГР от мен.

# 384

Най-сетне някой като мен. Много суперлативи за тази книга ("Селцето" де) - във всяка тема, а мен ме беше срам да си призная, че не можах да я дочета. Еми скучна ми беше, много бавно ми вървеше и едно леко наивно. Не мога да кажа точно защо, но не ми хареса и е зарязах.

И аз, и аз  Laughing. Скучна ми беше почти през цялото време.
Довърших "Взривената въздушна кула" - не можах да я оставя до самия край!  Много ми хареса, може би най-много от трите книги.
Сега ще си почина малко преди да започна "Мъдро родителство за умни деца" Simple Smile. От известно време усещам, че ме "вика"  Laughing Laughing.

# 385
В началото съм на "Крадци на лебеди" и усещам, че ще се харесаме Simple Smile
От Сиела е, но за сега няма грешки (ама има време де, аз съм прочела едва 20-ина странички)  Mr. Green

"Кристин, дъщерята на Лавранс" много ми хареса.

# 386
Чета "Хиляди сияйни слънца" на Халед Хюсейни. Почти накрая съм.
Много ми харесва, малко е тъжна, но се чете на един дъх.

# 387
За "Селцето" съм изненадана. По принцип не чета подобни фантасмагории, но 3-те, които съм изяла с интерес са Гробището за домашни любимци, Селцето и Трифидите. В Селцето направо ми се прииска да живея, така уютно беше описано...

Познайте аз какво чета  Mr. Green

# 388
  • Ямбол
Филипката?

# 389
  • София
Снощи започнах:

Без да се усетя съм минала 30%, засега ми харесва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт