В момента чета... 35

• 49 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
А помня че нещо не тръгна с голям ентусиазъм още при Другата Болейн, но после си се зарибила явно...

Заради педофилията там с 12-13 годишни момичета.
В тези няма, затова и харесват...
Но и тук от 2-ра в 3-та част историята продължава, затова ме глождеше точно какво се случва  Laughing

# 406
  • София
Прочетох "Селцето" и ми хареса, макар при мен да не се получи ефекта "Уау!" от книгата.
Обичам руската фантастика, тъй като винаги повдига въпроси, над които да се замисли човек. И с тази книга е така. Не съжалявам, че я прочетох, въпреки отвратителния шрифт на изданието.

Сега рязко сменям жанра и започвам "Изплъзване от времето" на Кейт Мортън.

# 407
Зарязах Лавранс, не е моята книга, мъчих до към сто страници и се отказах...Най не ми хареса стила на авторката, все едно синът ми третокласник е правил преразказ Grinning Иначе историята може и да е интересна нататък, но нямам желание да разбера... и толкова много и дълги инезапомнящи се странни имена, айде това щях да го преживея, но просто никак не ме грабна. А имах желание Rolling Eyes , ако беше една книга може би щях да бъда по-упорита, но трилогия...няма начин, толкова други книги ме чакат...

Сега започнах (благодарение на мила съфорумка(Петяя)), тази и ми се струва че ще ми тръгне Grinning

# 408
  • София
Завърших "Аз преди теб". Не помня кога за последно съм чела книга, която да ме развълнува така дълбоко. В рамките на последните сто страници се усмихвах, а след това и плаках.  Heart Eyes Отива на първо място в "Любими".
Сега ще си оставя малко време за размишления върху прочетеното, а утре мисля да захвана "Ловецът на хвърчила". Simple Smile

# 409
  • На високо
Ще започна
Току що приключих с "В Сибир" на същия автор
Скрит текст:
, която много ми хареса, но ми остави и някакъв горчив привкус. Видян през очите на Колин Таброн, Сибир е мрачно, запуснато, сурово място, където витаят зловещите призраци от миналото на бившия Съветски съюз. Научих интересни факти, но тази безнадежност, която лъхаше от страниците някак си ме отблъсна, даже и такава да е истината за действителнстта там.
А преди нея четох и друг добър пътетепис
Скрит текст:
и мисля, че се наситих на този род литература. Не знам даже дали ще успея да се справя с "Към една планина в Тибет" или ще я върна непрочетена в библиотеката

# 410
Прочетох Много се колебаех с колко * да я оценя , интересна е , но някаква мудност и бавно развиване на действията  имаше през цялото време . Четях бавно за да мога да вникна по - добре , малко множко ми дойде и сюжета за епископи , църковни служители и християнство , но в никакъв случай не е лоша книгата .

# 411
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще почина малко от Филипа Грегъри, но нямам търпение да прочета "Любовникът на девицата". Жалко, че го няма на електронна, хич не ми се пипа хартиена, дано го качи някой през дова време Praynig
Единствената книга на Грегъри, която харесвам. Но това е най-вече, защото любовта на Елизабет с Дъдли е безкрайно вдъхновяваща.

# 412
  • Belgium

Сега започнах (благодарение на мила съфорумка(Петяя)), тази и ми се струва че ще ми тръгне Grinning

Приятна е доста и аз я четох, благодарение на съфорумка  Laughing

# 413
Прочетох си книжката "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи". Само мога да я препоръчвам, на всеки, който харесва задушевна атмосфера и герои, които сякаш ти говорят от страниците.  Heart Eyes   https://www.goodreads.com/review/show/1171224365

http://plantabook.in/%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%B … %82-%D0%BA%D0%B0/

Скоро ще пиша с какво продължавам, за сега не съм сигурна  Peace

# 414
  • София
Споменах, че усетих момента за започване на "Устоите на земята" и не съм се излъгала. Вече два дни я чета и ми е много приятна, за разлика от миналия ми опит с нея. Това доказва колко вярно е твърдението, че за дадена книга си има и точния момент  Heart Eyes

# 415
Вивче, искрено завиждам, че се отправяш на това пътешествие из тъмните векове ... Прекрасно, чудесно, феноменално! После имай предвид и продължението - "Свят без край", още 2 тома  Peace

# 416
  • София
Виви, аз и друг път съм писала, че първите 100-150 страници на Устоите ми бяха много мудни и тегави, но после така ме подхвана, че не можах да я оставя. Не знам дали ти се похвалих, но имам "Свят без край" и по-нататък, когато решиш, че ти се чете, ще ти я дам - тя също е много увлекателна.
Аз продължавам със "Зимата на света", остава ми много малко до края и после хващам Несбьо  Heart Eyes.

# 417
  • София
Момичета, благодаря  Hug
Вени, със сигурност ще се възползвам  Hug Ти си и основната причина да подхвана Устоите точно сега, освен, че ми се чете точно нещо такова. Отзивите ти за "Свят без край" много ме плениха   Heart Eyes

# 418
  • София
Прочетох "Щастието е чаша чай с теб" - добър сюжет и същевременно ярък хумор, съчетание на земна мъдрост с южняшка страст и за подправка малко мистика. И всички съдби намират своя път - и в него има както мъдрост, така и нежност и романтика. Е как да не й дадеш 5 звезди! Сега започвам "Невидимия мост".

# 419
Аз преди малко започнах "Блус в лятна нощ" - Пат Конрой, защото много ми се четеше южняшка сага. Но поне засега (съвсем в началото съм) действието се развива в Рим Simple Smile. От автора досега съм чела само "На юг от Брод Стрийт", която много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт