"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Hug Hug Hug Този профил в Инстаграм е първоизточника на онази снимка от ресторанта.  Peace
момичето пише, че нейна приятелка, вчера (даже снощи) видяла Чачо в този ресторант с Танер и Баръш.  Mr. Green
тук също коментират снимката. Даже има предположения, че е от същата вечер от която е тази снимка с охранителя, но май дрехите на Чачо са различни.
Повечето (и аз също) смятат, че снимката от последните сетове.  Peace няма никаква логика на НГ този ресторант да е толкова пуст  Joy Joy освен това Чачо да кара НГ с Баръш  (той пък да си е оставил реалното семейство заради сериалното  Joy Joy) и Танер.  Peace освен това липсват Брадаткови.  Naughty Naughty Това е абсурдно  Naughty Naughty Naughty на НГ да не са с наЩУ.  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чачо на НГ с Танер и Баръш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей, кво ли не измислят, само да не е някъде със Серенай  Joy Joy Joy Joy

Снощи имаше снимки на Баръш и семейството му в Инст  Peace

Joy Joy Joy Joy той и със Серенай може да не е бил, но и с Танер и Баръш не е бил. Със сигурност е бил с Брадаткови  hahaha hahaha hahaha

# 31
Hug Hug Hug Този профил в Инстаграм е първоизточника на онази снимка от ресторанта.  Peace
момичето пише, че нейна приятелка, вчера (даже снощи) видяла Чачо в този ресторант с Танер и Баръш.  Mr. Green
тук също коментират снимката. Даже има предположения, че е от същата вечер от която е тази снимка с охранителя, но май дрехите на Чачо са различни.
Повечето (и аз също) смятат, че снимката от последните сетове.  Peace няма никаква логика на НГ този ресторант да е толкова пуст  Joy Joy освен това Чачо да кара НГ с Баръш  (той пък да си е оставил реалното семейство заради сериалното  Joy Joy) и Танер.  Peace освен това липсват Брадаткови.  Naughty Naughty Това е абсурдно  Naughty Naughty Naughty на НГ да не са с наЩУ.  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Дрънканици на чоджук фенове  .Аз се зачудих само дали е нова,а то се вижда,че е от сета или от обедна почивка по време на снимки  Thinking  Къде се вижда Баръш  newsm78 newsm78  Този отзад ми прилича на Дженк Кангьоз или бъркам  Thinking

# 32

Joy Joy Joy Joy Дрънканици на чоджук фенове  .Аз се зачудих само дали е нова,а то се вижда,че е от сета или от обедна почивка по време на снимки  Thinking  Къде се вижда Баръш  newsm78 newsm78  Този отзад ми прилича на Дженк Кангьоз или бъркам  Thinking

И аз не го виждам Баръш и оня ми прилича на Дженк  Peace Hug приятелката на това момиче така и е казала.  Joy Joy Joy Че са били Танер и Баръш.  Laughing

# 33
Чета в Т, че КБ бил новото лице на Мави  newsm78 newsm78 Ако и Серенай още е тяхно лице, на Надето мечтата ще се сбъдне.  Joy Joy Joy Joy Само дето май КБ е твърде дребен за Серенай.  newsm78
Скрит текст:
А Надето май има бан. И то за доста време. ooooh! Предупредих я няколко пъти да си трае, ама тя не чува.  ooooh!

# 34
# 35
Чета в Т, че КБ бил новото лице на Мави  newsm78 newsm78 Ако и Серенай още е тяхно лице, на Надето мечтата ще се сбъдне.  Joy Joy Joy Joy Само дето май КБ е твърде дребен за Серенай.  newsm78
Скрит текст:
А Надето май има бан. И то за доста време. ooooh! Предупредих я няколко пъти да си трае, ама тя не чува.  ooooh!

Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

КБ е Ушако, нали?  Mr. Green   След Чико на тоз ли се спряха  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 36
Скрит текст:

КБ е Ушако, нали?  Mr. Green   След Чико на тоз ли се спряха  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Той е! Няма голяма разлика между него и Чико  Joy Joy Joy

# 37
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Той е! Няма голяма разлика между него и Чико  Joy Joy Joy

Да, бе, няма.  ooooh! ooooh! ooooh!  Sick

# 38

Heart Eyes Heart Eyes Party Party

Пак няма да има награбване  ooooh! ooooh! Дори и не го загатнаха в трея, а и се видя, че са осъмнали в отделни къщи  ooooh! ooooh!
Вярно изпуснаха момента  Joy Joy Joy Joy Joy След толкова ласки и близост, след толкова докосвания, обещания и целувки, как можаха  ooooh! ooooh!

# 39
  • Яко в Матрицата...
Цялата работа с тази снимка е: иди доказвай, че нямаш сестра ooooh!

Съгласна съм - Чико и Керем са много различни Peace Но ми е интересно как ще изглежда Серенай до Керем...

Скрит текст:
Аз също предупредих Надето, много пъти, ама детенце, слуша ли Rolling Eyes

# 40
  • Яко в Матрицата...

Пак няма да има награбване  ooooh! ooooh! Дори и не го загатнаха в трея, а и се видя, че са осъмнали в отделни къщи  ooooh! ooooh!
Вярно изпуснаха момента  Joy Joy Joy Joy Joy След толкова ласки и близост, след толкова докосвания, обещания и целувки, как можаха  ooooh! ooooh!

Така е - награбване след като се оженят, в най-добрият случай като се сгодят Mr. Green Peace

# 41

Съгласна съм - Чико и Керем са много различни Peace Но ми е интересно как ще изглежда Серенай до Керем...

Скрит текст:
Аз също предупредих Надето, много пъти, ама детенце, слуша ли Rolling Eyes

Hug Hug според мен няма да изглеждат добре  Joy Joy Joy но като гледам има доста хора, които смятат, че си подхождат.  Peace

Така е - награбване след като се оженят, в най-добрият случай като се сгодят Mr. Green Peace

Оня ден имаше в Т един линк към дизи форума в който една потребителка беше писала, че с този СЕМ и солените глоби, които налага едва ли ще има награбване в сериала.  Peace И тя смяташе, че подходящия момент за това е бил в края на 1-ви сезон, но са го изпуснали.  Joy Joy Тогава и глобите май са били по-ниски. Сега са ги вдигнали явно.  Joy Joy Joy

# 42
КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ

КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ

# 43

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Как след сватбата, яяяя ooooh! ooooh! ooooh! че тя ще е в края на сезона или на 3-и сезон Shocked Shocked  Годежи ни щЪ  Naughty
да се награбват вече, баси страха дето ги тресе ooooh! ooooh! Нали Керем аби припечелва добре от реклами  Mr. Green

# 44
КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ

КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ  newsm18 newsm18 newsm18 КРАЧ-МОНГ

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Охаааа, кви пози ще правят  Mr. Green Blush Blush
Ама сега има нова  Heart Eyes Heart Eyes и е хубавкаааа  Crazy Само да не се влюби и тя в Яманко, че Крачо ще трябва да се самоудави от яд  Mr. Green Mr. Green ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт