"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Озета на руски  Peace

Скрит текст:
То, что Яман раньше всех догадается о том, что Надир может сбежать, спасет жизнь Лейле.
Надир же сделает последнюю попытку, чтобы сбежать из окружения. Но полиция, которой в руки уже попали все доказательства, ему помешает.

Все, кроме Суде, спокойно вздохнут.

Композиция Ямана, которую Мира попросила поставить на телевидении в качестве подарка, стала очень популярной в интернете.
Мысль о том, что Яман станет знаменитостью уже не такая и нереальная.
Это больше всего напрягает Миру.
А с другой стороны появится шанс для Кенана. Суде, которая погрузилась с головой в отношения с Кенаном, будет вынуждена встретиться лицом к лицу с реальностью.
Для нее наступит момент проснуться ото сна. Пока Кенан ждет ее с пылающим сердцем, Суде примет сложное решение.

Дениз, которая чувствует себя всегда на шаг позади Селима, устроит ему допрос по поводу отношений.
Селим, пытаясь ее разубедить, даже не догадывается о том, что на самом деле он убеждает себя.
Звонок, который раздастся одним вечером, убедит Суде, что для нее еще ничего не кончено.

Пока Суде, которая не может ничего сделать, ждет исхода этих событий, кроме Ямана никого рядом с ней не окажется.
Горе-долу това, което видяхме и във фрагманите.  Peace

Вени, Рени , Hug Hug Hug Hug  благодаря за озета       bouquet

Това, че Яман преди всички се досеща ,че Надир може да избяга,спасява живота на Лейля.
Надир ще направи последен опит да избяга от обсадата,но полицията, в чиито ръце са попаднали всички доказателства ,ще му попречи.
Всички,освен Суде, ще си отдъхнат.
Композицията на Яман, която Мира помоли да излъчат по телевизията като подарък за него,става много популярна в интернет.
Мисълта за това, че Яман ще стане знаменитост ,вече не е толкова нереална.
Това най- много притеснява Мира.
От друга страна ще се появи шанс за Кенан. Суде, която се впусна във връзка с Кенан, ще се изправи лице в лице с реалността.
Ще дойде момент,в който тя ще се събуди от съня. И докато Кенан я чака с горящо сърце, тя ще вземе трудно решение.
Дениз, която се чувства винаги на една крачка зад Селим,ще му устрои разпит относно връзката им.
Селим ,опитвайки се да я разубеди, не си дава сметка,че всъщност убеждава себе си.
Позвъняването по телефона  една вечер, ще убеди Суде,че за нея още нищо не е приключило.
Докато Суде ,неможеща да направи нищо, очаква изхода от тези събития, до нея няма да остане никой ,освен Яман  .
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Как пък Яманко ще се озове до Суде  Thinking Thinking Whistling Whistling
Ясно е вече, че Дениз няма шансове. Малко ми е жал да нея, Селим и Седефчето ще са хубава двойка, ако между тях наистина се случи нещо  Peace
Благодаря за озета  Hug Hug Hug
Мисля,че няма да има кой знае какви хард сцени между Селим и Седеф/разбира се,ако Едже ги събере де,ама това с халките в съня на Яман май натам ни води/
Нали се сещате защо....режисьорчО  Whistling Whistling Whistling
Нека има хард сцени за Ямира  Crazy Crazy Crazy За другите двойки не държа. Ако искат и само въздушни целувки да си разменят  Mr. Green Mr. Green

Вени,  Hug Hug Hug право в десятката newsm10

# 616

Сладури!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 617
# 618
  • Банкя
Честита нова година на всички Много здраве и любов за вас и семействата ви.
Аз се замотах в някаква безкайна работа, но прескачам и да ви прочета.
Стахотни сте. Благодарност на преводачките. Май излиза , че си е най добре да се превежда директно от турски.
Чачко все по-трудно го възприемам като студент. Прилича си на около 30 годишен. Но снимките извън сериала много ме кефят.
И аз искам хард сценииии

# 619
Стахотни сте. Благодарност на преводачките. Май излиза , че си е най добре да се превежда директно от турски.
Чачко все по-трудно го възприемам като студент. Прилича си на около 30 годишен. Но снимките извън сериала много ме кефят.
И аз искам хард сценииии
Тарлио Hug Hug Hug
поръчани са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и са отренирани вече  Whistling Whistling Whistling

# 620
  • близо до брега на морето
Вече ми липсват-да се мятат да работят Laughing[/left]
Моята филмова седмица почна от снощи Whistling Mr. Green

# 621
Скрит текст:
Озета на руски  Peace

Скрит текст:
То, что Яман раньше всех догадается о том, что Надир может сбежать, спасет жизнь Лейле.
Надир же сделает последнюю попытку, чтобы сбежать из окружения. Но полиция, которой в руки уже попали все доказательства, ему помешает.

Все, кроме Суде, спокойно вздохнут.

Композиция Ямана, которую Мира попросила поставить на телевидении в качестве подарка, стала очень популярной в интернете.
Мысль о том, что Яман станет знаменитостью уже не такая и нереальная.
Это больше всего напрягает Миру.
А с другой стороны появится шанс для Кенана. Суде, которая погрузилась с головой в отношения с Кенаном, будет вынуждена встретиться лицом к лицу с реальностью.
Для нее наступит момент проснуться ото сна. Пока Кенан ждет ее с пылающим сердцем, Суде примет сложное решение.

Дениз, которая чувствует себя всегда на шаг позади Селима, устроит ему допрос по поводу отношений.
Селим, пытаясь ее разубедить, даже не догадывается о том, что на самом деле он убеждает себя.
Звонок, который раздастся одним вечером, убедит Суде, что для нее еще ничего не кончено.

Пока Суде, которая не может ничего сделать, ждет исхода этих событий, кроме Ямана никого рядом с ней не окажется.
Горе-долу това, което видяхме и във фрагманите.  Peace

Вени, Рени , Hug Hug Hug Hug  благодаря за озета       bouquet

Това, че Яман преди всички се досеща ,че Надир може да избяга,спасява живота на Лейля.
Надир ще направи последен опит да избяга от обсадата,но полицията, в чиито ръце са попаднали всички доказателства ,ще му попречи.
Всички,освен Суде, ще си отдъхнат.
Композицията на Яман, която Мира помоли да излъчат по телевизията като подарък за него,става много популярна в интернет.
Мисълта за това, че Яман ще стане знаменитост ,вече не е толкова нереална.
Това най- много притеснява Мира.
От друга страна ще се появи шанс за Кенан. Суде, която се впусна във връзка с Кенан, ще се изправи лице в лице с реалността.
Ще дойде момент,в който тя ще се събуди от съня. И докато Кенан я чака с горящо сърце, тя ще вземе трудно решение.
Дениз, която се чувства винаги на една крачка зад Селим,ще му устрои разпит относно връзката им.
Селим ,опитвайки се да я разубеди, не си дава сметка,че всъщност убеждава себе си.
Позвъняването по телефона  една вечер, ще убеди Суде,че за нея още нищо не е приключило.
Докато Суде ,неможеща да направи нищо, очаква изхода от тези събития, до нея няма да остане никой ,освен Яман  .
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Как пък Яманко ще се озове до Суде  Thinking Thinking Whistling Whistling
Ясно е вече, че Дениз няма шансове. Малко ми е жал да нея, Селим и Седефчето ще са хубава двойка, ако между тях наистина се случи нещо  Peace
Благодаря за озета  Hug Hug Hug
Мисля,че няма да има кой знае какви хард сцени между Селим и Седеф/разбира се,ако Едже ги събере де,ама това с халките в съня на Яман май натам ни води/
Нали се сещате защо....режисьорчО  Whistling Whistling Whistling
Нека има хард сцени за Ямира  Crazy Crazy Crazy За другите двойки не държа. Ако искат и само въздушни целувки да си разменят  Mr. Green Mr. Green

Вени,  Hug Hug Hug право в десятката newsm10
Ами така де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тарлио  Hug Hug Hug Hug Много се губиш напоследък.  Whistling Whistling

# 622

Как са го налазили Яманко  ooooh! ooooh! Къш, къш  smile3513 smile3513

# 623

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 18:55 от Niky Kotceva

# 624
# 625
# 626

Това ми беше любим момент. Heart Eyes Мерсиии,Дани! Hug
Мерси за озета и превода!  bouquet

И това е суперсладко. newsm47
На Серенай и отива бретон. Grinning

# 627

Аби в януарския брой на списание InStyle

Много сладък аби бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes явно е ходи да гледа Хобит  Peace Благодари в Т за Иън Маккелън и компания  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 628
И аз искам хард сценииии

Hug Hug Hug То винаги си е най-добре директен превод, ама няма как.  Hug Hug Hug

# 629

Аби в януарския брой на списание InStyle

Много сладък аби бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes явно е ходи да гледа Хобит  Peace Благодари в Т за Иън Маккелън и компания  Laughing

newsm10 С ново интервю ли?

Падругите са сложили преводче на това. Laughing   http://youtu.be/QBhyW3_dTKQ

Общи условия

Активация на акаунт