Звездни компромати-227 част

• 56 118
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Да.Ще й напишат статия как задръстената и дебела глиганоподобна Хейдън се е завряла с анцунга си в Сейнт Бартс и се тъпче с курабии и щолени от мъка,че наша Николета,съпруга на топ-играча от Долно Уйно почива на о-в Мавриций и подтиска всуе бг-мамство с пИрфектен гъз и цице.
В резултат на туй се очаква оня непрокопсаник мъж й на Хейдън да прелъсти топ-гъза в Бг и да станат баджанаци.

# 226
Скрит текст:
Да.Ще й напишат статия как задръстената и дебела глиганоподобна Хейдън се е завряла с анцунга си в Сейнт Бартс и се тъпче с курабии и щолени от мъка,че наша Николета,съпруга на топ-играча от Долно Уйно почива на о-в Мавриций и подтиска всуе бг-мамство с пИрфектен гъз и цице.
В резултат на туй се очаква оня непрокопсаник мъж й на Хейдън да прелъсти топ-гъза в Бг и да станат баджанаци.

Joy  Joy  Joy
Залях си не чак толкова пИрфектните цице с кафе! Успокоявам се, че заляти с кафе, наподобяват по цвят Николетините  hahaha

# 227
# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А то пък една гледка е Колизеума.Треви и камъни.Сигурно щото ми беше непоносимо горещо,ама не останах очарована от Колизеума.Доста занемарено ми се видя

Как не го вдигнаха тия римляни Колизеума в целия му блясък и автентичност специално? И на тях точно този ден ще да им е било горещо.
Joy

Прекрасни Розамунд и Джулиан Heart Eyes

# 229

Много красиви и двете  Heart Eyes.

Сериозно ли някой очаква други снимки от Николета. Ами, това и е важно на жената, показвала го е хиляди пъти.

# 230
  • Бургас
Много време отделяте на снимка на един гъз. Ако искате да снимам моя, че да спрем да я обсъждаме тая препечена скумрия.

# 231
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy
Залях си не чак толкова пИрфектните цице с кафе! Успокоявам се, че заляти с кафе, наподобяват по цвят Николетините  hahaha
А требе си и с моркови да ги понатръкаш, че да придобият така трудния за направа оранжев нюанс! Mr. Green Whistling

# 232
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy
Залях си не чак толкова пИрфектните цице с кафе! Успокоявам се, че заляти с кафе, наподобяват по цвят Николетините  hahaha

Големи сте злобарки значи, малиии, то бива такава завист, бива, ама... Сега шъ пратя на Никулетчето да види какво пишете за нея и да дойде да ви плесне с по един гол г*з. А аз знам, че най-вече за мъжа й завиждате-всички си мечтаете за футболист от такава величина, мдаааааа.

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много време отделяте на снимка на един гъз. Ако искате да снимам моя, че да спрем да я обсъждаме тая препечена скумрия.
Твоят е хубав, нямам против да го обсъдим Wink

# 234
Виж ко,Денси.Ако имам излишък от моркови,ще ги потребя по друга пътека Mr. Green все пак съм раждала 2 пъти жена и според николето-класацията съм тип широка кофа,тъй че всуе моркови,пащърнак и подобен едър зеленчук ще влезе в употреба.Мерси!

# 235
Ше ме уморите от смях просто Joy ама стига сте я коментирали тая препечена курабийка, че направо ми се повдига от нея вече, бе. Sick

Натали Дорнер
Елизабета Каналис

Ама те изглеждат космати?! Shocked

# 236
  • Бургас
Твоят е хубав, нямам против да го обсъдим Wink

Нямам много добър поглед отзад да го видя колко е хубав, но мъжа ми вчера ми каза, че връзката ни се крепяла на задника ми  Laughing Пък аз си мислех, че е с мен заради добрата ми душа и кулинарни умения.
Да живеят седалищата и гъзелфитата!

# 237
# 238
# 239
  • София
Не са й космати краката на Джулиън Мур (по която тук масово се прехласвате). Жената си е на възраст, кожата й е отпусната, краката - бели като сирене + луничави. И кофти резултатът е налице.

Този Бенедикт Камба...мамба ми е много неприятен във фейса.

Днес съм особено ласкава в коментарите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт